Onsdag

Igår ville Fenix ha pyttipanna så jag gjorde iordning det till barnen och Daniel. Jag var inte alls sugen på det utan lagade spenatsoppa till mig, behöver antagligen lite extra järn nu då jag var så himla sugen det.
Jag satte mig vid bordet med min soppa men tro inte att jag fick ha den ifred. En liten dam visade sig vara väldigt förtjust i just spenatsoppa, hihi! Jag fick mata i henne hälften av min soppa innan jag äntligen fick ha den ifred, tokfia!
Idag var det riktigt halt på vägen när vi gick till dagis, Fenix gick på gruskanten och jag halkade omkring på vägen men vi tog oss helskinnade fram i alla fall.
När jag och Corona kom hem igen lämnade vi bara Embla och åkte sedan till Yvonne för lite fika och prat. Dem fick lite kläder till Leo som Fenix växt ur och vi fick lite kläder till både tjejen i magen och Corona som Niva vuxit ur, perfekt!
Efter en trevlig fikastund med mycket lek bland alla roliga leksaker för Corona så åkte vi hem och det vart lunch och sedan sovstund.
Jag passade då på att vika och hänga lite tvätt samt plocka undan lite som vanligt innan vi hämtade upp Fenix igen!
Corona sov vidare en stund till och jag och Fenix mös då i sängen en stund innan hon vaknade och då var hon oxå med och mös. Hon älskar att ligga på lillasyster och bli "sparkad" på, hihi!
Daniel kom hem ganska tidigt och umgicks med barnen medans jag lagade mat. Daniel åt inget då han nu har åkt in till norrtälje för att äta middag med några grabbar från jobbet. Han var med och nattade barnen innan han åkte så dem sussar gott!
Själv ska jag ta mig något att äta och kasta mig på soffan. Jag är verkligen hungrig hela tiden! Kommer bli en jättebebis i magen så som jag äter!
 
Detta trodde jag var min middag
Corona ville dock oxå ha!
 
Mys
Tokstollarna i morse
 
Hemma och busar hos Yvonne
 
 
 
Fenixmys
Lite banan är alltid gott!
 
 
 
Myser med lillasyster
 
 
Cooling

V.29

Redan v.29, inte långt kvar nu. 11 veckor kan verka långt men det går fort! Tyckte det var nyligen som vi fick reda på att vi skulle ha en liten oväntad bebis till! Man tycker ju faktiskt fortfarande att Corona är vår bebis fast hon snart är 1 år och fem månader, tänk att hon, vår lilla tjej ska bli storasyster och att Fenix snart ska bli storebror igen!
 
v.29
V.29

Tisdag

Idag åkte jag och Corona in till pappa/morfar efter att vi lämnat Fenix på dagis. Vi åkte sedan upp till farmors boende och plockade ur hennes rum och åkte några svängar till soptippen. Corona sov kvat en stund i bilen  medans vi sprang upp och ner till rummet. Det vart en fika på boendet och jag hade tagit med mig morotscupcakes till fikat. När allt var kastat åkte vi och åt lunch, vi mötte Daniel där oxå vilket inte var planerat. Corona vart i alla fall glad att träffa pappa! Efter lunch åkte vi tillbaka till boendet och packade in lite saker i bilen som jag skulle ha med mig hem.
På vägen hem stannade vi och plockade upp Fenix på dagis. Dem var ute i regnet så Fenix var lite ruggig när han kom hem. Han ligger nu i sängen med en filt och äter frukt och tittar på film. Corona ligger och sover, hon ska snart väckas!
Resten av eftermiddagen och kvällen blir lugn, hann vika all tvätt i morse, så skönt!
 
Trött tjej
På gammelfarmors rum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lunch
 
Tillbaka igen
Hissen är lika skoj som vanligt!
 
 
Mys
 

Måndag

 Igår var vi tvugna att hålla oss hemma hela dagen då sotaren skulle komma någon gång under dagen. Dagen började med en promenad och sedan gjorde vi plommonpuré till Corona, bakade bröd, bakade morotscupcakes med vaniljfrosting, lagade en köttgryta med massa gott i och rödvin, städade, tvättade och flyttade ner lite saker till Fenixs rum.
 
 
 Morgonmys
 
På promenad
 
 
 
 
 
 Bröd
Middag på gång
Corona vaktar cupcakes
God smet!
 
 
Färdiga!
 
Hungrig tjej protestligger på golvet i väntan på middagen
 
 
 
 

Corona väcker Fenix

Söndag

I söndags fixade vi lite här hemma på förmiddagen, Daniel monterade lite möbler och jag tvättade undan lite tvätt och småplockade lite. Fenix fick rensa lite bland sina leksaker.
Daniel åkte iväg och köpte lunch, det fick bli en räksallad för min del! Vi åkte sedan in till norrtälje för att möta upp mormor, morfar och morbror för att ta farväl av farmor. Fenix frågade om vi skulle hälsa på gammelfarmor när vi stannade uanför boende, vi beslutade då att han och Daniel fick åka och handla en rullgardin till Fenixs rum istället. Det är svårt att veta hur mycket dem färstår så vi kände att det var lika bra att han inte var med. Corona fick däremot följa med, hon är så liten ännu. Vi sa farväl och personalen hade gjort så fint!
Vi åkte sedan ner på stan allihopa och tog en fika på pelikan innan vi åkte hem igen. Fenix somnade i bilen och vi bar in han i hans nya rum när vi kom hem igen och där sov han vidare en stund. Corona hjälpte sedan till att väcka honom!  
När vi kom hem pysslade vi lite mer med Fenixs rum och så vart det middag.
Jag fick jättefina blommor av farmor, farfar och Mikael, tack snälla!
Fenix ville sova i hans nya rum så det fick han, han somnade gott i sin nya säng!
 
Fenix rensar
Lunch
Hos gammelfarmor
 
Får hjälp av morbror med mössan
Fika
 
Hemma igen
 
 
Trött kille
Glader
 
Hjälper pappa
Försöker väcka Fenix
Fina blommor
 
 
 

Älskade farmor och gammelfarmor

I natt runt tjugo över tolv fick älskade farmor och gammelfarmor somna in. Allt hade gått så lugnt och nu får hon vara med farfar istället. Vi saknar dig älskade farmor!
 
Minnet lever det kan ej jordas
Det kan ej gömmas bland stoft och grus
Nej, det skall leva i fågelsången
I blomsterdoft och i vindens sus
 
 

Lördag

Gårdagen började med promenad och sedan hjälpte Daniel farfar att byta till vinterdäck på hans bil. Det var meningen att vi oxå skulle ha bytt men tydligen skulle det inte vara halt ute längre så avvaktar en stund, skönt att slippa slita på dubben i onödan.
Farfar fick lite fika innan vi straxt innan nio åkte iväg på vår shoppingdag. Först vart det Thuns där vi började med lunch. Fenix fick en overall, vinterskor och vantar och Corona fick tröjor, strumpor, vinterskor och vantar , sen vart det någon liten smågrej till mig och Daniel.
Vi åkte sedan vidare till IKEA i Uppsala där vi handlade saker till Fenixs rum och även någon liten småsak till Coronas rum och hit hem. Vi tog även en fika. Sedan styrde vi mot Jysk för att handla en garderob som var slut på det stället men som tur var fanns ¨på ett annat Jysk i Uppsala så då styrde vi dit. Daniel och Corona gick in och handlade garderoben medans jag och Fenix gick in på Ica Maxi och handlade lite frukt till hemfärden. Vi hittade även en adventsljusstaket till Coronas rum.
Efter all shopping kom vi hem igen straxt efter fem, jag lagade då middag medans Daniel packade ur bilen. Farbror Mikael kom förbi en sväng och fikade och busade med barnen innan det var dags för sängen.
Daniel började montera ihop lite möbler till Fenixs rum en stund och sedan tog vi kväll med godis och film!
 
Lunchdags
 
Fenix hittade ett par röda lurviga vantar som han var helt besatt av!
På IKEA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spanar in leksaker och tomtar på Ica Maxi
 
Coronas saker
 
 
 
 
Fenixs saker
 
 
 
Bebisstrumpor till lilltjejen!
 

Fredag

Jaha ja, under natten har det kommit lite snö här, gissa om barnen var lyriska imorse. Det vart frukost i  magarna och sedan ut på en promenad i snön! Det är inte alls mycket som kommit men roligt för barnen ändå! Daniel har ju jobbat in fredagen så han är ledig idag, supermysigt!
Efter promenaden satte Daniel lister i Fenixs nya rum och hämtade in hans nya säng. Fenix är så glad över sitt nya rum även om det bara finns en säng där just nu.
Efter sovstund och mellis åkte vi hem till Marie, Janne, Liam och Linnéa för lite lek och fika. Fenix hade nästan inte tid för fika utan lekte bara med Liams leksaker, tjejerna däremot fikade hejvilt med kakor! Vi fick kanongod paj! Efter fikat och lite tv-spelande för Daniel och Liams del så gick vi ut. Barnen fick leka och busa en stund innan vi åkte hem igen efter en supertrevlig stund!
Barnen har nu fått mat och även ett bad. Nu blir det en lugn kväll för oss alla! Daniel ska laga vår middag ikväll, spännande, jag får inte reda på vad det blir!  
 
Mys igår
 
Morgonpromenad och lek och bus
 
 
 
 

Torsdag

 Efter att jag och Corona lämnat goaste Fenix på dagis så gick vi hem och lämnade Embla och sedan åkte vi in till norrtälje.  Vi började med att posta ett paket på posten, sedan gick vi till mormor och morfars lägenhet för att hämta nyckeln till huvudingången på farmors boende. Morfar var hemma och sjuk, stackarn.
Vi åkte sedan till coop där det vart lite handling och sedan vidare för att handla en tapet till Coronas garderobsdörrar. Vi åkte sedan till farmor/gammelfarmor och hälsade på. Hon är inte pigg, hon har nu fått smärtstillande och sover mest. Tur att hon inte har ont, ser fridfullt ut där hon ligger. Vet inte om hon uppfattade att vi var där idag men jag hoppas det!
Vi åkte sedan och tankade bilen och sedan vidare till Daisy´s där vi åt lunch med Daniel och hans kollega.
Innan vi åkte hem stannade vi och köpte en fil och en kexchoklad som vi lämnade av hos morfar innan vi åkte hem. Corona hann somna innan vi kom fram till morfar, tröttis! Nu sover hon vidare i vagnen och det är om en stund dags att hämta upp Fenix från dagis, sista dagen för den här veckan!
 
 Nyduschad kille igår
 Redo för dagis
 
 Redo för handling
 På väg till gammelfarmor
 
 
 Tänk att det kan vara så skoj att åka hiss!
 Trött prinsessa!
 

Onsdag eftermiddag

Solen tittade fram efter lunch så det vart en skön promenad ner till dagis för att hämta upp Fenix. Corona ville inte alls följa med hem från dagis utan gick åt motsatt håll ute på gården. Hon tycker det är helfestligt på dagis och går runt bland dem andra barnen precis som om hon kände varenda kotte!  Den 5:e november ska hon börja, hoppas hon är lika entusiastisk då oxå!!
 När vi kom hem vart det mellis och sedan lite mys framför en smurfarna. Fenix ville ha pannkaka till middag så det var bara att ställa sig och grädda pannkakor. Vi har nu ätit och barnen busar runt! Daniel jobbar lite seanre då han ska jobba in fredagen. Väntar en stund till och sedan blir det dusch för trollen!
 
Mys
Nu ska vi hämta Fenix
Vill inte med hem från dagis igen
En liten ekorre!
Filmdags!
Pannkakor!

Onsdag

 Imorse efter att vi lämnat Fenix så åkte jag och Corona in  till MVC för lite kontroll. Lilltjejen i magen mådde bra men var väldigt arg på ultraljudet, hon sparkade och sparkade mot ultraljudet, det gjorde hon sist oxå men nu var hon riktigt upprörd, hihi! Magen växer som den ska och ligger precis på linjen! Blodsocker, blodvärde och blodtryck var oxå bra, skönt ! Har nu gått upp 4 kg, inte så mycket kanske men hoppas på att det ska öka nu. Kan tänka mig att jag kanske går upp lika mycket som med Corona och Fenix ungefär. 7-9 kg tror jag det var då.
Vill egentligen gå upp mer så jag har något kvar till ammningen men det är inte så mycket att göra åt saken, jag äter ju hela tiden!
Corona uppförde sig exemplariskt och skrattade när hon hörde hjärtljuden, hihi, gullungen!
När vi var klarra åkte vi till mormor och morfars lägenhet och hämtade upp ett sängskydd som dem köpte till Fenix på IKEA sist dem var där, tack snälla för det! Vi åkte sedan vidare till gammelfarmor. Hon var inte piggare idag utan nästan lite sämre. Hon verkar tyvärr ha gett upp, vi får helt enkelt vänta och se vad som händer. Hon tittade lite på Corona men ville sen sova igen.
Corona somnade i bilen på vägen hem och ligger nu skönt och sussar i vagnen.
 
 Lugn morgon i sängen
 Snyggingen i sin fina nya vinterjacka!
 På MVC
 
 
 Färdiga!
 På väg till gammelfarmor
 
 Åka hiss är skoj!
 
 
 Choklad!
 
Trött tjej!

Tisdag

 Igår vart det lite städ och mys med prinsessan hemma på förmiddagen. Jag lagasde även middag då vi skulle bort en sväng och komma hem lite senare. Efter att vi hämtat upp Fenix på dagis så gick vi hem och åt mellis och sedan åkte vi in till norrtälje där jag hämtade två jackor till Corona som jag beställt.
Vi åkte sedan till Daniels jobb där vi lämnade av Fenix, han skulle få titta på lite maskiner. Jag och Corona åkte vidare till gammelfarmor där vi mötte upp morfar. Gammelfarmor är inte alls pigg, hon har fått en lunginflammation och penicillinet vill inte ta. Hon sover mest nu och vill inte ha något att äta eller dricka. Hon tittade upp och pratade lite Corona i alla fall! Lilla goa gammlfarmor!
Vi åkte sedan hem och då hade Daniel och Fenix redan kommit hem och ätit middag så då var det min och Coronas tur att äta och efter det var det nästan dags för nattning.
 
 Mys med prinsessan som tycker det är väldigt kul att bli sparkad av lillasyster!
 
 
 Busfrö
 
 
 På väg till gammelfarmor
 
 
 
 Rullstolen är skoj!
 Mys med gammelfarmor
 Kvällsmys med pappa
 
 Coronas nya jackor
 

V.28

28 hela veckor har gått. 12 veckor, alltså 3 månader kvar, Vi befinner oss i månad 7. Tiden springer fram! Lilltjejen bökar på som vanligt och imorgon ska vi till MVC igen, mysigt!
 
++
Magen i v.28

Måndag

I går gick vi en skön soli höstpromenad på morgonen. Jag och Fenix hade en liten mysstund i sängen med frukt och film medans Corona sov middag. Efter lunchen åkte vi in till norrrtälje där vi handlade på Coop, vi åkte sedan vidare till Rimbo för att hälsa på Jeppe på ridskolan. Både Fenix och Corona tyckte det var spännande med hästarna men Corona var alldeles lyrisk! Det var precis insläpp när vi kom så barnen fick se en hel del hästar!
Efter hästbesöket åkte vi vidare till mitt jobb för att lämna in lite papper om havandeskapsledigheten. Fenix tyckte det var toppen då vi har en boende som målar mycket så fick Fenix låna vattenfärgerna en stund och måla!
Vi åkte sedan vidare och hämtade upp en gardin till Corona som en tjej har sytt, med my little ponny på, riktigt tjejigt men Corona är ju så förtjust i hästar!
Fenix var så klart tvungen tt leka lite i en lekpark oxå innan vi åkte.
Det vart till att börja med maten så fort vi kom hem . Tacos fick det bli. Daniel ska jobba in fredagen  den här veckan så han jobbade lite längre men hann ändå hem tills middagen var klar. Trollen var riktigt trötta på kvällen och dem somnade gott som vanligt!
 
 
 
Morgonpromenad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, Fenix tog närbild på mamma
 
Mysstund med Fenixen
 
Färdighandlade på coop
 
 
Hos Jeppe på ridskolan
 
 
 
 
 
 
 
 
Fenix målar på mitt jobb
Lite lek i lekparken
 
 
 
Middag
 
 
Gardinen

Söndag: Alvin 1 år!

I lördags kväll hade Daniel tappat upp ett bad och tänt massa ljus åt mig, så gulligt! Var så skönt att hoppa ner i det varma vattnet och bara ta det lugnt en stund.
I går fixade vi lite här hemma på förmiddagen och efter lunch åkte vi alla till Enskede dalen för att fira Alvin på hans 1-årsdag! Julia, Nisse och Julias föräldrar hade ordnat så fint. Det fanns massa smaskigt fika som passade både stora och små, Fenix tog ett antal svängar förbi fikabordet och plockade på sig både det ena och det andra!
Det var även tipspromenad som handlade om Alvin och fiskdamm åt barnen. Tipspromenaden vann vi, hihi! Båda barnen var toppennöjda med sitt fiskdammsfynd. Godis, annat gott och roliga saker, toppen! Fenix tyckte även att Alvins födelsedagspresenter var toppen och provlekte nog med det mest1. Corona spatserade mest omkring bland allt folk, ingen av dem är det minsta blyg, tokungar!
 Det var två nöjda barn som vi hade med oss hem igen! Corona somnade bara någon minut efter att vi åkt därifrån men vi stannade i Hägernäs för att äta lite och då fick hon lov att vakna igen.
Efter maten åkte vi raka vägen hem och till sängen!
Tack för ett toppenkalas och tack Carina förkläderna !
Mys i badkaret
 
Tuffing
Myser i sängen i väntan på att håret ska torka
Goda skosnören?
 
 
 
 
Fenix och jag tittar på film i bilen
Pianospelande prinsessa på kalas
Gofika
 
 
Sötaste födelsedagsbarnet!
 
 
 
 
 
Carina och Elvira!
 
Fiskdamm
 
En toppenpåse med gott och blandat
Trött tjej
På McDonalds
 
 
 
 
 
 
Mys hemma igen!
 
 
 

Lördag

Idag har det varit tråkväder i vanlig ordning känns det som, regn varenda dag! Daniel och farfar startade dagen i skogen med att fälla lite fler träd till bryggan. Corona fick åka traktor med pappa bort till skogen, jag och Fenix åkte efter och hämtade upp henne när Daniel var framme. Fenix fick sitta i mitt knä och styra, han var än nöjd!
Daniel och farfar kom hit och fikade mär dem var klara, jag och Fenix hade då ätit lunch och Corona sov.
Jag och Fenix åkte sedan in till norrtälje för att handla en födelsedagspresent. Det vart en sväng till Åhléns, H&M och Lekplaneten.
Fenix fick en vintermössa med Bärgaren på, han var så nöjd med den! Vi köpte även en tröja till Corona, den är för stor nu men man får väl vika upp armarna på den, hon är ju fortfarande ganska så pluttig! Vi hittade en födelsedagspresent, perfekt! Fenix ville in på lekplaneten så vi gick dit. Vi visste inte om att dem hade erbjudande på Micki´s Laban Lära gå vagn. Den kostade 149 kronor istället för 499 kronor. Då vi glömde barnen lära gå vagn ute några dagar i regnet i sommras så var den trasig så därför passade jag på att köpa en nu så lilltjejen får en när det är dags för henne. 
Vi stannade sedan på coop och handlade lite mat på vägen innan vi åkte hem igen.
Fenix har under dagen fått golvlister, lampa och gardinstång uppsatt i sitt rum. Nu är det bara taklisterna kvar och sedan ska det inhandlas lite möbler. Snart dags för honom att flytta ner, han pratar väldigt mycket om sitt nya rum och verkar älska det! Pappa har ju gjort så fint där!
Nu badar barnen med Daniel, inte så långt kvar till läggdags. Jag och Daniel äter sedan middag när dem somnat.  
 
Med pappa i traktorn
Fika med farfar
I leksaksaffären
 
Fick med sig en liten leksak hem igen
 
Lära gå vagnen
Fenixs mössa
Coronas tröja
Corona tyckte vagnen var skoj att köra grejer i
Kram
 
Bilder från Fenixs nya rum
 
 
 
 
 
Sitter kanske lite väl nära tv:n
Fenix slötittar på tv
Vattenmelon efter maten!
 

Fredag

Igår morse åkte jag och barnen till gräddö och handlade lite. När vi kom hem fick Corona lite mellis och sedan fick hon sova. Fenix ville titta på film och jag passade på att baka. Det fick bli kolakakor och chokladkolakakor. Bakade även chokladcupcakes och sedn gjorde jag en topping med vitchoklad.
Daniel slutade tidigare och köpte med sig lunch hem. Mysigt!
Vid halv två kom Erika hit och fikade. Daniel var med en liten stund och sedan åkte han ut i skogen med farfar och sågade ner till träd till en kommande brygga.
Jag, barnen och Erika fortsatte fika och det blev massa prat och skratt!
På kvällen lagade Daniel mat till både barnen och oss, vi åt när barnen hade somnat.
 
Cupcakes på gång
Klara
Kakor på gång
 
 
 
 
Färdigt
HElt färdig cupcake med vitchokladtopping
Mys med pappa
 
 
Fikadags med kakor, bullar, kardemummakaka och även cupcakes
Smaskens
 
 
Embla ville oxå ha!
Pratar med Erika
 

Corona dansar till Mora Träsk

Torsdag

I går vart det städ, tvätt och lite fix här hemma. Trist väder så det passade bra!
Till middag hade Fenix beställt kyckling- och currygryta så det fick det bli och han åt som om han aldrig skulle få mat igen. Corona smaksde oxå i sig, hon äter nu nästan precis allt som vi äter, skönt!
På kvällen bakade jag en kardemummakaka och Corona drog sitt strå till stacken och smakade i sig lite smet.
 
På väg och lämna Fenix på dagis
 
 
Fixade i ordning dörren till Coronas nya rum, hon kommer flytta in i Fenixs gamla rum när han flyttar in i sitt nya
Smaskigt!
 
 
 

Onsdag

 Som vanligt gick jag, Corona och Embla och hämtade upp Fenix på dagis vid halv två. Det vart lite mellis och sen lekte barnen medans jag lagade middag, fick bli köttfärslimpa. När Daniel kom hem åt vi tillsammans, barnen älskade köttfärslimpan och åt som hästar, så roligt!
Vi gick sedan ut allihopa och Daniel fortsatte med att fixa stegen på taket så nu är det klart tills sotaren kommer!
Farfar kom förbi och fikade och som vanligt fick båda barnen en peng att stoppa i sina sparbössor, dem kommer vara rika snart!
Efter uteleken var det dusch och läggning för dem små trötta trollen!
 
I går låg Corona en stund och mös på min mage, lillasyster i magen började då sparka på henne och Corona skrattade och skrattade, så sött!
 
 
 
 Skoj att få lite sparkar på sig
 
 Ute och leker
 
 
 

Mammas shoppingassistent

Onsdag

En trött liten Fenix kom in till oss i morse och ville titta på film, han kröp ner brevid Daniel och mös!
Vi gick som vanligt ner till dagis och lämnade Fenix och sedan hem igen. Det var meningen att vi skulle träffa Marie och Linnéa på öppna förskolan men Marie var sjuk så det får bli nästa vecka. Jag och Corona åkte till Gräddö för att handla, vart ett stopp på kyrkogården så Corona fick tända ljus för faster Cecilia.
Corona skulle ha egen vagn i affären, det är tur att man inte har bråttom!
Nu är vi hemma igen och Corona sover.
 
 
Morgonmys med pappa
Mammas tjej
Tänder ljus
 
 
 
 
 
 
 
Shopping
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokiga Corona!

Skönsång av Fenix och bakgrundsdans av Corona

Tisdag eftermiddag

På eftermiddagen igår vart det mys och lek med barnen. När Daniel kom hem var maten färdig och vi åt. Daniel gick sedan och ut och fixade med någon stege på taket, han måste ordna med stege och någon sorts "bro" på taket vid skorstenen. Vi har nämligen beställt en insats till öppnaspisen som ska installeras i slutet av novemer och då måste det där på taket vara färdigt ! När han kom in igen ville Fenix att pappa skulle måla med honom så det gjorde dem, Corona ville oxå vara med!
När barnen somnat vart det mys i soffan som vanligt !
 
 Mamma får verkligen ha sin frukt i fred
 
 
 
 
 
 
 Gullunge
 
 
 
 
Embla får kram
Mys med pappa
Ritstund
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Det var en nöjd Fenix som vi lämnade på dagis i morse. Han har så skoj där och det känns skönt !
Jag och Corona gick hem och gjorde oss i ordning efter lämningen och så åkte vi till Kim och småtjejerna och hälsade på! Dem är så söta tvillingarna och nu har dem växt på ordentligt sedan sist jag såg dem. Corona hade puss- och kramkalas med dem, hon var väldigt förtjust i dem små tjejerna. Vi fick gott fika och kom även därifrån med kläder till lilltjejen, tack snälla !
Vi åt sedan lunch med Daniel och Leif innan vi åkte hem igen. Corona somnade i bilen och sover nu vidare i vagnen.
 
På väg till norrrtälje
 
Hälsar på hos Kim, Nikki och Roxy
 
 
Lunch
Trötter
Fina Fina kläder fick vi med oss hem
 
 
 
 

v.27

Nu är vi i vecka 27. 13 veckor kvar, jösses vad fort det går! Damen och magen växer på och vi mår bra! Nästa vecka ska vi tillbaka till MVC igen och kolla läget, mysigt !
 
 
 
 
 

Måndag

Igår hade jag tänkt åkt till Färsna med trollen på förmiddagen men det regnade så vi struntade i det. Det vart en dag hemma med massa pyssel istället. Vi bäddade rent alla sängar, vek tvätt, tvättade och hängde tre maskiner med tvätt, städade och dammsög, bakade två sortes bröd, lagade middag och lekte ute en stund, fullt upp!
Daniel kom hem ganska tidigt från jobbet, jag och barnen var ute och lekte när han kom. Fenix och Daniel var kvar en stund ute medans jag och Corona gick in  och fixade middagen.
Efter maten blev det mys och lek här inne. Farfar kom förbi en sväng och fikade.
Barnen somnade gott straxt runt halv sju.
Fick min graviditetspenning/havandeskapsledighet beviljad igår! Så skönt, nu har jag föräldraledigt till 13 november och sedan börjar havandeskapsledigheten den 14:e novemer och pågår till 10 dagar innan beräknad förlossning. Dem sista dagarna tar jag semester fram till det att lilltjejen kommer!
 
 
Kram
Vill så gärna gå ut men det spöregnar
Brödbak
Det fick bli morotsbiffar till middag
 
 
Ute och leker
 
 
 
 
Hämtat posten
 
Lek med pappa
Mer ledighet väntar!
Kvällsmys!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder som Carina tog på lekrymden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Idag började vi dagen nere vid stranden. Daniel och farfar hjälptes åt att ta upp bryggan. Barnen busade runt som vanligt, jag hade fullt upp att hålla Corona borta från vattnet, hon hade nog gärna tagit sig ett dopp!
När bryggan var uppe på land så åkte vi hem igen och farfar följde med hit och fikade med äppelpaj.
Corona fick sova en stund och Fenix och jag tittade på film medans Daniel målade lite i Fenixs nya rum.
Efter sovstunden och lunch så åkte vi till norrtälje där vi började med att titta på garderob åt Fenix, tror vi hittade en som skulle passa bra. Ska mäta lite och så bara! Vi stannade även till en sväng med bilen på det jobbet som Daniel håller på med i Solbacka så Fenix fick titta på lite grävmaskiner och dumprar mm.
Det vart sedan en sväng på Rusta och sedan en snabbis på Willys. Efter det åkte vi till mormor och morfar för att hämta Embla. Fenix ville ha fika där så det fick vi, han passade även på att plocka och mata Corona med lite mer smultron. Nu är nog dem sista smultronen borta.
Vi åkte sedan hem. Daniel fixade middag till barnen och Mikael kom hit och fikade och busade med trollen.
Nu är barnen nattade och Daniel håller på med vår middag, lammfärsbiffar.
Efter middagen blir det film, godis och mys på vår 4- års och 9- månadersdag!
 
Nere vid stranden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma och läser bok
 
På pappas jobb
 
Shopping
 
 
Hos mormor och morfar
 
 
 
Glad tjej på väg hem
Fenix fick provköra bilen
 
Mys med Corona
 
Farbror Mikael på besök
 
 
 
 
 
 

Med pappa som lärare kan man inte bli annat än maskintokig

Lördag

 I går morse hjälpte Daniel farfar med att montera något på traktorn. Jag och barnen åkte till lekrymden där vi mötte upp Carina, Stefan, Casper och Leo som dem var barnvakt åt. Barnen lekte och busade som bara den som vanligt! Corona vill mest åka rutschkana så det är bara att hänga på och klättra upp i trapporna för hon är ju för lite för att åka själv ännu.
Efter ett par timmars bus åkte vi hem igen. Daniel hade då tapetserat i Fenixs rum samt satt fönster-och dörrfoder. Nu ska det upp tak- och golvlister och elementet ska målas sen så är det klart! Lägger upp en bild när det är klart!
Corona somnade som vanligt i bilen så hon fick sovavidare i vagnen när hon kom hem. Fenix tittade på film en stund och jag gjorde efterrätt och förberedde middagen inför kvällens besök.
Vid halv sex kom Carro och Andreas. Dem hade lämnat barnen på födelsedagsdisco och passade då på att komma och hälsa på oss, så trevligt! Vi bjöd på nötstek, potatisgratäng och trattkantarellsås. Till efterätt vart det mjölkchoklad- och vitchokladmousse med hallonkompott på.
Det vart en supermysig och trevlig middag som vanligt med bästa sällskapet!
Barnen somnade innan efterrätten, hihi, tröttisarna!
 
Frukost
 
 
På lekrymden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trött tjej på väg hem
Middag
 
Efterrätt
 

Fredag

Igår var det meningen att vi skulle träffa Carina och Casper men Carina vart inringd på jobb. Jag och barnen åkete då och handlade. Väl hemma igen vart det matlagning, gjorde en köttgruta med massa gott i som fick koka i rödvin i tre timmar. Vi bakade även kanelbullar samt gjorde en äppelpaj.
Jag gav barnen mat innan Daniel kom hem, han var på kurs i går oxå och skrev prov så han kom hem efter fem.
Jag och Daniel åt när han kom hem. Grytan vart jättegod och Fenix åt som bara den , skoj! Det är så roligt att han gillar "vuxenmat" .
 
Bananintag på flyfyren
 
Köttgryta på gång
Färdiga bullar
Äppelpaj
Grytan puttrar på
Smakar nybakt bulle

Hon vet vad hon vill ha

Torsdag

Igår efter att vi hämtat upp Fenix på dagis så åkte vi till mormor på landet, hon har haft semester den här veckan. Vi skulle lämna av Embla där som ska få vara hos dem över helgen.
Vi fick först lite mellis och sedan gick vi en promenad ner till sjön där barnen lekte en stund innan vi gick hem och fikade. Corona gick hela vägen, duktiga tjejen!
Efter fikat åkte vi hem igen och lagade mat. Daniel kom hem runt fem tiden, han hade varit på kurs i Waxholm.
Elektrikerna kom vid halv sju ungefär och fixade ett uttag i Fenixs nya rum samt installerade en handdukstork nere vid bubbelkaret. Jag nattade barnen under tiden som dem höll på med det.
 
Plockar smultron
Matar syster med smultronen
 
På promenad
 
 
 
 
 
Bus och lek vid stranden
 
 
 
 
 
 
 
På väg hem igen
 
 
 
 
Sötaste Caesar

Corona och hennes älskade dammsugare

Onsdag eftermiddag och torsdag förmiddag

I går vart det tacomiddag. Daniel  köpte foder och lister till Fenixs rum på vägen hem från jobbet så vi hann äta innan han kom hem, barnen var så hungriga!
På kvällen var tdet sedan lite städning. Man kan ju inte påstå att Coronas städhjälp förkortar arbetstiden på något vis. Hon ska sitta på dammsugaren och åka med....suck! Tur att hon är så söt!
Daniel och Fenix byggde med duplo en stund, skyskrapor vart det visst om man frågar Fenix.
Idag har Daniel kurs på Waxholm så han åkte lite senare än vanligt.
Vi har nu lämnat Fenix på dagis, lite duggregn och grått, trist väder!
Corona har precis fastnat i duplolådan igen, hon måste verkligen ha otur i tänkandet när hon trots dem tre misslyckade försöken igår gör om samma misstag och fastnar! Tokfia!
 
Busungarna igår
 
Middag
 
 
Mammas städhjälp
 
 
Daniel plockade fram barnens egna dammsugare ur förrådet!
Bygger skyskrapor
 
Kvällsmys
Glad kille på väg till dagis
Varmt och skönt i vagnen
Fastnat idag igen!
 
 

Onsdag

Idag åkte jag och Corona in till norrtälje på förmiddagen. Vi började med kappahl. Vi fick en värdecheck på en gratis body där i ett gravidpaket så då letade vi reda på en fin body till lillasyster. Corona fick även ett par byxor och två tröjor/tunikor.
Sedan vart det en sväng till apoteket där vi handlade handsprit samt ytdesinfektion. Då jag spritade av hela hemmet sist Fenix kräktes, då jag är så nojig, så var båda delarna slut! En sväng på flygfyren vart det oxå för inhandling av frukt och diverse annat! Våra barn är små fruktomaner så det är en strykande åtgång på frukt här hemma!
Vi var precis klara när Daniel ringde så vi träffades vid Daisy´s och åt lunch tillsammans, hans kollega Leif var oxå med.
Corona somnade sedan i bilen på vägen hem, jag la ner henne i  vagnen när vi kom hem och där sov hon vidare.
Nu är Fenix hämtad från dagis och efter mellis så ville Fenix ha en bulle så dem fick en varsin bulle idag.
Idag blir det tacos till middag, ska börja förbereda det om en stund!
 
Mysmorgon i sängen
Corona försöker knyta loss Embla utanför dagis
 
Shoppingdags!
Lunch med pappa
 
Trött prinsessa
Coronas kläder
 
 
Lillasysters body
Nu är vi redo för alla bakterier!
Corona ligger och vaknar till
Hemma från dagis
Gott med bulle
 
 

Tisdag

 I går vart det mest lugnt här hemma medans Fenix var på dagis och Corona vilade, skönt att bara ligga och läsa en stund !
Vi hämtade upp Fenix vid halv två som vanligt och sedan gick vi hem och åt mellis.
Corona lyckades fastna i Fenixs duplolåda 3 gånger igår. Hon verkade inte fatta att det inte var någon bra idé att sitta i den, tokunge!
Daniel kom hem straxt före fyra och vi gjorde oss då iordning och åkte till dagis för deras höstfest. Det bjöds på soppa som barnen skurit grönsakerna till, bröd och kanellängd. Fenix och Corona smaskade i sig av soppan! Vi fick sedan gå runt och titta på olika stationer som dagis gjort. Barnen ska tydligen lära sig lite om kemi, teknik och biologi nu.
När vi kom hem vart det mys en stund innan sängen lockade för dem små!
 
 Pannkakslunch
 
 
 
 
 
 
 Puss
 Så här kan man ju oxå sitta när man äter mellis
 
 Jaha, och så satt man fast!
 
 
 
 
 Höstfest på dagis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jämförelse

 
Gravid i vecka 26 med lilla tjejen!
 
Gravid med Corona i vecka 26

Bilder från Carina från Lekrymden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vecka 26

Nu är vi i vecka 26, det går verkligen i en rasande fart! Ungefär 3 månader kvar! Längtar efter lilltjejen men det är förstås supermysigt att ha henne i magen oxå med alla sparkar och så!
 
v.26
Kulan

Tisdag

Igår vart det mys med barnen på eftermiddagen och även lite matlagning såklart. Efter middagen fortsatte Daniel att måla Fenixs nya rum .
Nu har vi precis lämnat Fenix på dagis, blir nog en lugn dag hemma, i eftermiddag blir det ju höstfest på dagis!
 
Mys med pluttarna!
 
På väg till dagis
kompisarna

Måndag

Morgonen började med hundpromenad och sedan gick vi hem och gjorde oss i ordning för att åka och leka med Carina och Casper på lekrymden.
Efter massa bus är vi nu hemma igen. Corona ligger och sover och Fenix och jag har legat och myst på sängen en stund. Var sen tvungen att gå upp och fixa med lite tvätt!
 
Morgonpromenad
 
Hemma igen och myser

Måndag: Bus på lekrymden

Bus på lekrymden tillsammans med Carina och Casper!  
 
 

Söndag

I går åkte vi till Uppsala och närmare bestämt IKEA där. Det vart inhandling av överkast, byrå, en klädeshängare till Daniel och lite småsaker.När vi var klara där så åkte vi till Carro, Andreas och deras barn för att busa och äta middag.
Fenix lekte med alla barnen och studsmattan var väldigt populär! Corona var med och lekte inomhus med tågbanan och allt annat skoj som hon hittade! Corona hittade en matta i tjejernas rum med hästar på och Corona är just nu lite hästtokig! Carro var snäll att Corona fick ta med sig mattan hem, tack snälla!
Vi fick jättegod lasagne till middag och som vanligt supertrevligt sällskap!
Barnen lyckades med nöd och näppe hålla sig vakna på hemvägen och somnade sedan som stockar båda två efter vällingen!
  
 
Gladlorten äter frukost
På väg till Uppsala
Trötta gänget i bilen
 
 
På IKEA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lek och bus hos Carro och Andreas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina mattan och Corona fick!

Lördag

Igår efter lunch och sovstund vart det en tripp till norrtälje. Vi började med at handla tapeter till en fondvägg i Fenixs nya rum. Sedan vart det inhandling av mat innan vi åkte ut och matade mormor och morfars katter ute på landet.
På vägen hem sen så stannade vi och handlade färg vid Franks färg. Fenix valde färg alldeles själv! Ska bli spännande att se hur det!
När vi kom hem gräddade jag pannkakor till barnen och efter det gick Daniel ut med busarna så dem fick leka av sig lite medans jag gjorde en rotsaksgratäng till mig och Daniel.
Barnen tog sedan ett kvällsbad med Daniel och jag gick med Embla. Efter nattningen gjorde Daniel lammfärsbiffar och vi åt middag framför tv:n med tända ljus, mysigt! 
 
 
Mys
Farfar kom förbi en sväng och läste bok med Fenix
På väg till norrtälje
Fenix fick se en skördetröska på vägen till landet
På Franks färg
 
 
 
Obehagliga Daniel
Myshörna
 
 
Kvällsmys!

Plask, plask!

Fredag

I går vart det mycket lek och bus ute, solen kikade fram och det vart riktigt skönt ute. När Daniel kom hem körde han upp lite utemöbler på logen, dags att höststäda lite! Barnen åkte kärran efter gräsklipparen och var mer än nöjda med det!
Corona är ju även störtförälskad i gräsklipparen så hon fick åka med pappa några varv på den, lyckan var total!
Vi var över till farbror Mikael en stund på eftermiddagen och sedan följde han även med hem hit. Daniel, Mikael och barnen busade ute och spelade fotboll medans jag ordnade vår middag, ost- och skinkpaj.
Barnen somnade gott efter en dag ute i solen och jag och Daniel åt middag när dem somnat vid halv sju.
I morse var det frost ute. Hela familjen låg och mös en lång stund i sängen innan vi gick upp! Vi tog sedan en promenad till bageriet i Södersvik och handlade frukostbröd. Frukosten är nu intagen. Barnen busar här inne och Daniel hjälper farfar att såga ner ett träd. Lite senare ska vi in till norrtälje och titta på färg och eventuellt tapeter till Fenixs nya rum. Vi ska även ta en sväng ut till mormor och morfar och mata deras katter då dem har åkt och hälsat på morbror Martin och Therés i Malmö.
 
Busfrö
 
Mysig utevistelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Smaskig paj!
Frost!
På väg till bageriet
 
 
Det här fick det bli!

Torsdag

I går lärde sig Fenix att spela munspelet ordentligt, man var ganska så öm i öronen efter ett par timmar, at Corona sedan hittade visselpipan och satte igång hon med gjorde inte saken bättre! Dem hade skoj i alla fall och det är ju det viktigaste.
Efter lunch och sovstund vart det utelek tills Daniel kom hem . Vi gjorde oss då iordning och åkte till Rimbo på marknad.
Daniel köpte en tröja, Fenix fick en traktor och Corona strumpor. Vi handlade även rökt skinka och en ost med lite mer smak på så ikväll blir det ost- och skinkpaj! En liten strut med godis vart det oxå som barnen delade på under marknadstiden.
Barnen somnade som stockar efter marknaden.
 
Skoj med munspel
 
Busfrön
Som tur är har hon inte lärt sig att få fram ljud ännu
Utelek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här hämtar vi böcker!
 
På väg till marknaden
 
 
 
 
 
Fenix knölar alltid ihop sina täcken och lägger kudden över sig när han ska sova, tokunge!

Fenix gräver

Fenix spelar munspel

Torsdag

Igår kväll blev det bastu och bad tillsammans med älsklingen, efter det vart det mys i soffan med Sons of Anarchy och Grey´s anatomy.
Nu på morgonen har jag städat av lite, hängt tvätt och startat en ny tvättmaskin. Barnen har "tältat" i tvätten som är upphängd, dem har så skojigt där inne i tunneln!
 
Bastu på gång!
 
Busfrön!

Bilder från Carina

 
Här är några bilder som Carina tog igår på Corona!
 

Onsdag

Idag fick Fenix komma till dagis igen. I morgon har dagis planeringsdag och på fredag är han ledig som vanlig så det vart bara en dag på dagis denna vecka!
När vi lämnat Fenix på dagis så städade jag av här hemma. Vid halv tolv kom Carina förbi på en pratstund och fika, så trevligt så! Hade massor att prata om då det var ett tag sedan vi sågs.
Efter fikat hämtade jag och Corona Fenix på dagis, han fick självklart oxå lite fika när han kom hem!
Corona var lite mammig på eftermiddagen och ville ligga och mysa på mig så medans middagen var i ugnen hade vi en mysstund!
När Daniel kom hem vart det middag och nu blir nog kvällen ganska så lugn. Ska nog hoppa in i bastun en stund i kväll med Daniel när barnen somnat.
 
Glad tjej
Busungen
Corona vill ha med sig Embla hem från dagis igen
 
 
Fika
Pannkakslunch
Carina och Corona
Fenix fikar oxå
 
                          Mys med lilltrollet
                                                                                                                                                       
                                                                                                                                                                                                                                                          
 
 
 

v.25

Magen växer och det är väldigt mycket aktivitet där inne. Vi är nu i vecka 25 om man går efter det sista ultraljudet och i v.26 om man räknar från det första ultraljudet. Vi får helt enkelt se när damen tänkte kika ut!
 
 

Tisdag

 Efter mys, frukost, morgonpromenad och lite tvätt åkte jag och barnen in till norrtälje. Fenix är jättepigg idag och tillbaka till sitt vanliga jag men fick ha en extra dag hemma från dagis i alla fall!
Vi började med att posta några paket. Sedan gick vi till H&M där vi köpte en tröja och en mössa till Fenix.
Vi gick sedan vidare till Kappahl där vi lämnade tillbaka en tröja samt köpte en body till lilltjejen i magen.
Fenix ville gå in i leksaksaffären så det gjorde vi.
Vi åkte sedan till Ö&B för inhandling av diskmaskinstabletter, Fenix hittade tåg som han ville ha och han fick även två filmer.
När vi var klara med shoppingen så mötte vi upp Daniel och åt lunch, några av hans kollegor var med oxå.
Corona somnade i bilen på vägen hem och jag la över henne i vagnen när vi kom hem, hon sov vidare där i ett par timmar till.
Fenix tittade på sina nya filmer och jag fortsatte att tvätta, har blivit 4 maskiner idag. Jag är ju så löjlig när någon har kräkts och måste tvätta precis allt! Nu är täcken, kuddar, filtar mm tvättade trots att Fenix inte kräkts på dem! Bäst att vara på den säkra sidan, hihi!
Till middag vart det lövbiff kokad i porterfond. Corona och Fenix är tokiga i det!
Nu har jag precis slängt ihop en kladdkaka som står i ugnen, barnen busar med Daniel. Om en timme är det läggdags för pluttarna och då blir det till att krypa ner i soffan och ta det lugnt!
  
 
 Fenix har shoppat
 Spanar runt
 
 
 Lunch
 
 Trött tjej
 Fenixs tåg och filmer
 
 Tröjan och mössan
 
 Bebisens body
 Tittar på nya filmerna
 
Mys
Smakar på smeten!
 
 
 

Busungarna på promenad

Fenix har piggat på sig ordentligt, han ville gå en promenad så när Corona vaknade så gjorde vi det! Corona verkade oxå lite piggare efter sin sovstund så vi håller tummarna att hon klarar sig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plask, plask!

Corona dansar!

Måndag

Natten har varit lugn. inge mera kräks. Fenix var lite tagen i morse. Han låg på vår säng i två timmar och slötittade på film och drack lite vatten. Han piggade dock på sig och har nu ätit ett äpple och välling och är uppe och rör på sig. Han är nog snart tillbaka i sitt rätta jag, han är på god väg i alla fall!
Corona och jag var på nedervåningen medans Fenix tittade på film i morse. Jag hoppas verkligen inte att hon blir smittad och försöker hålla isär dem lite men det är svårt!
Corona var dock lite seg hela morgonen och låg och gosade in sig i mig, vi får se om det är på gång hos henne oxå. Hon ligger och sover för tillfället. Blir en lugn dag hemma med trollen idag och Fenix får även vara hemma imorgon!
 
Gullunge
Trötter
Oxå trötter
 
 
Äpple är gott!

Söndag

Fenix vaknade först igår. Jag gick ner med honom och tittade på film och vi hade det riktigt mysigt i soffan. När Corona vaknade gjorde jag frukost till henne och sedan vart det fortsatt mys. Carro och Andreas åkte hem på förmiddagen, Daniel måsse inge vidare så han låg på soffan. Jag bäddade rent och städade av lite. När Corona vilade så la jag mig på sängen med Fenix och tittade på film men han somnade. När han vaknade igen var han jättevarm! Feber! Lite senare kräktes han oxå, stackars liten!
Jag och Corona tog en tur till Gräddö och handlade lite.
Jag mös och duschade med Fenix innan jag åkte in till norrtälje för att gå på bio med Erika, det vart en trevlig biostund!
Innan jag åkte hem igen så hämtade jag upp Embla hos mamma och pappa!
Fenix hade kräkts en gång till medans jag var borta men han hade fått i sig lite välling och somnat när jag kom hem. Corona sov oxå!
 
Fin blomma som vi fick av Carro och Andreas
Morgonmys
 
 
Bröd på gång
 
Liten sjukling
Bilnycklar och plånbok måste man ha om man ska handla
Gullfia
Mys innan jag åkte
Bio och godis fick avsluta kvällen!
 
 

Lördag

I lördags morse bakade jag mockarutor och sedan vart det mys med barnen! Carro och Andreas kom hit vid två ungefär. Vi fikade lite och sedan gjorde dem sig iordning inför kvällen!
Mormor och morfar kom vid halv fyra, dem fick lite instruktioner om barnen då dem skulle vara barnvakt.
Vid halv fem tog vi bilen mot Stockholm. Det vart en god och trevlig middag på Jimmy´s steakhouseoch efter det åkte vi vidare till Nacka Strand och Öl och Whiskeymässan. Det vart en trevlig kväll med mycket provsmakning för alla utom  mig, hihi! Jag var nog den mest uttittade under kvällen i alla fall......folk tittade på magen och sdan mitt glas som i sig var tomt men dem undrade nog! Jag drack i alla fall inte en droppe!
När vi var nöjda så åkte vi hem igen, Carro och Andreas sov i vår gäststuga. Allt hade gått bra med änglarna! Tack för hjälpen mormor och morfar!  
 
Smeten var god!
Färdigt!
Bus med pappa
Busfia hittar nya ställen att klättra på hela tiden!
Älsklingarna!
Middag!
 
 
 
Framme på mässan
 
 
 
 
 
Haha, snygg man blev!
 
 
 

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0