Tisdag

Idag åkte jag och Corona in till pappa/morfar efter att vi lämnat Fenix på dagis. Vi åkte sedan upp till farmors boende och plockade ur hennes rum och åkte några svängar till soptippen. Corona sov kvat en stund i bilen  medans vi sprang upp och ner till rummet. Det vart en fika på boendet och jag hade tagit med mig morotscupcakes till fikat. När allt var kastat åkte vi och åt lunch, vi mötte Daniel där oxå vilket inte var planerat. Corona vart i alla fall glad att träffa pappa! Efter lunch åkte vi tillbaka till boendet och packade in lite saker i bilen som jag skulle ha med mig hem.
På vägen hem stannade vi och plockade upp Fenix på dagis. Dem var ute i regnet så Fenix var lite ruggig när han kom hem. Han ligger nu i sängen med en filt och äter frukt och tittar på film. Corona ligger och sover, hon ska snart väckas!
Resten av eftermiddagen och kvällen blir lugn, hann vika all tvätt i morse, så skönt!
 
Trött tjej
På gammelfarmors rum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lunch
 
Tillbaka igen
Hissen är lika skoj som vanligt!
 
 
Mys
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0