Massa fika!

På förmiddagen gjorde jag och Daniel i ordning ett lekrum till Fenix, han har så mycket saker att dem inte får plats i hans rum.
Vid två-tiden träffade vi Jeppe och Bubblan på pelikan och fikade, Fenix fick smaka Daniels blåbärspaj. Efter en stund ringde Sofia till Jeppe, hon ville oxå fika men det skulle dröja en liten stund innan hon kunde komma så då gick jag, Fenix och Daniel en sväng i norrtälje så länge. Vi handlade en jacka, ett par vind- och vattentät byxor, ett par fodrade byxor, en halskrage, vantar, ett underställ samt ett par långkalsonger till Fenix.
När vi handlat klart gick tillbaka till pelikan och fikade lite mer och Sofia och Mira kom oxå. Trevligt!
EFter fikat åkte vi hem, Daniel åkte in till norrtälje och lämnade bilen på service, Mikael hämtade upp honom och dem handlade med sig sallad hem. Under tiden lekte Fenix och jag, Fenix tycker att det är jätteroligt att springa igenom tvätten som hänger på tvättställningen, han kan hålla sig sysselsatt hur länge som helst!
En trevlig dag. Fenix var alldeles slut och somnade tjugo över sju.

Vad äter du pappa?

mmmmm, blåbärspaj!

Gullungen

Fikakungen!

Jeppe!



Titta!

Fikagäst!

Fler fkagäster

Vill du smaka pappa?

Söta Mira kom förbi och fikade oxå!

Glad kille på väg hem

Fenix´s nya jacka och byxor

Byxor, vantar, underställ, långkalsonger och en halskrage

Fenix´s lekrum







Hemma igen och sitter och är alldeles söt på golvet

Pussunge

Dagens lek, busa runt i tvätten

Titt ut!

BVC

Dagen började med att busa och mysa med lilleman. Klockan halv elva hade vi tid på BVC för Fenix´s ett-årskontroll. Vi kom lite tidigt så busen hann leka lite i väntrummet under tiden.
Allt såg bra ut på kontrollen men jösses vad lång han blivit. 79 cm lång och väger numera 11.5 kg. Våran lilla klump. Han visade upp att han kunde gå och sen ville han gärna sitta i Karins knä en stund, Karin är Fenix´s BVC-sköterska. Efter mysstunden vart det värre. Ett stick i vardera benet, den första sprutan sa han inget om men den andra sved så den var ju lite värre. Tur att det går över fort!
När vi var klara på BVC gick vi till babyproffsen och handlade lite småsaker. Fenix fick en liten brio-hund för han varit så duktig.
Vi tog en lunch på G oxå innan vi åkte hem igen. Grekisk färsbiff med klyftpotatis, tzatsiki och rödvinssky. Det var jättegott!
På hemvägen somnade Fenix i bilen och när vi kom hem lyfte Daniel in honom i sin säng där han fortsatte sova två timmar till.


Busungen i farten ,alla skor måste ner från skohyllan!
På BVC, hänger lite i väntrummet

Busar med pappa i väntrummet

Bilar!

Går runt i väntrummet

Massa kul saker

Äter smörgås på G

Smaskigt

Jobb

Idag jobbade jag lite extra från 7.00-16.00. Det var en trevlig och lugn dag, jag jobbade med Kathrin och det är ju alltid roligt!
Jag mötte upp Daniel och Fenix efter jobbet. Daniel åkte och handlade och jag och Fenix åkte till mamma och pappa på landet och hämtade Embla som varit där över helgen. Fenix visade upp för mormor och morfar vad fint han kan gå! Dem har inte sett honom göra det innan idag. Vi fikade lite innan vi åkte hem. Daniel hade lagat mat när vi kom hem och Mikael kom oxå över och åt.
Nu blir det en lugn kväll i soffan!

Fenix är ute och går med en kartong

Glad kille som springer runt, runt i huset!

Besöket i Kallhäll

Igår åkte vi hem till Carina och Kimmo, på vägen stannade vi vid roslagsstoppet där dem säljer diverse saker. Dem hade jättesöta små motorcyklar men Fenix får nog vänta några år till innan det är dax för en sån. Vi köpte däremot en liten gräsklippare till honom.
När vi kom hem till Carina och Kimmo så hade redan Julia och Elin kommit dit, det är oxå gamla klasskamrater till mig. Jättekul att träffa dem. Julia har jag inte sett sedan Fenix´s dop och Elin är oxå ganska länge sedan jag träffade.
Fenix fick en jättesöt liten mopp med tillhörande hink av Elin i 1-års present. Tack snälla! Vi fikade och hade en jättetrevlig stund. Julia och Elin åkte efter en stund men jag, Fenix och Daniel var kvar en stund till. Jag lånade Elvira en liten stund, så mysigt!
Fenix var bra trött efter att ha rantat runt hela eftermiddagen så han slocknade med vattenflaskan i munnen på vägen hem.
När vi kom hem gck vi direkt upp till Marie-Louise där vi åt middag, jättegott!
När middagen var avklarad och vi komit hem så somnade Fenix på en gång! En liten tröttmössa efter dagen!

Fenix tittar på motorcyklar

Grabbarna har kul!

Liten trött bebis!

Nu är jag vaken!

Fenix pratar med tant Carina

Lilla kaninen ville oxå smaka på Fenix´s päron!


Elin, Julia och Carina

Busungen!

Läser bok med tant Elin

Ser ut som Fenix spelar på gitarren på tröjan

Nu har jag kidnappat Elvira en stund

Tittar på ormen

Somnat med vattenflaskan i munnen på vägen hem

Fenix´s supersöta skurmopp med hink som han fick av tant Elin i 1-års present!

Skurar golvet hos farmor

Gräsklipparen som Fenix fick av oss

Klappar Molly

I dag blir det ett besök i Kallhäll!

I grå vart en lugn kväll efter det att Fenix lagt sig. Daniel fixade med lite bockar till båten och jag tittade på film, The punisher, the war. Den var himla bra!
För några dagar sedan fick Fenix en fotölj av farmor, han älskar att sitta och klättra på den. Så himla söt!
Idag kommer Markus hit med våran nya hårddisk, jippie! Daniel tyckte att vi behövde en ny och inte mig emot.
Senare idag ska vi åka till Kallhäll och hälsa på Carina, Kimmo och lilla söta Elvira. Elin kommer oxå dit. Ska bli jätteroligt att ses igen! Nu blir det bus med Fenix ett tag.

Gott med vatten


Sockersöt!

Nya fotöljen

Så mysig!

Min alldeles egna fotölj

Mys med pappa!

Ett lyckat besök på lekrymden

Vi började turen i norrtälje på banken, jag skulle hämta ut ett nytt e-leg till datorn, sen lämnade vi in ett däck till släpkärran på lagning och sen begav vi oss till lekrymden. Där tyckte Fenix att det var jätteroligt! Han fick börja att leka i inhängnaden för små barn. Där fanns det massa roliga leksaker, vi tog sedan en fika och fortsatte därefter till det stora rummet med rutschkanor och hoppborgar samt massa andra kul saker. Jag vet inte om Daniel eller Fenix hade roligast i det här rummet men det var ju bra att båda kunde roa sig!
Efter lekrymden vart det ett besök på beijer där vi köpte nya handtag till Fenix´s garderob samt en spegel till badrummet nere. Vi köpte även lite thai-mat på vögen hem. Kycklingspett i jordnötssås, min favorit! Nu är det läggdags för Fenix och sen blir det till att slappa i soffan!

Ute och går på lekrymden

I hoppborgen med pappa

Ute på äventyr

Åker ner från hoppborgen med mamma

Nere!

Åker med pappa

Wiiie, vilken fart!

Pappa leker lite själv

Ute och går lite

Åker med mamma!

Daniel i farten igen!

Jag vill åka mer!

Pappa bus!

Fenix har precis krypit igenom tåget

Cykeltur med morsan

Bus med mamma

Pappa gör volter i hoppborgen

Coolingen

Pappa leker

eh.....jaha!

Ännu mera konster

Klappar gunghästen

Daniel i rymden!

Lekrymden idag!

Fenix fick sig ett bad av pappa innan han somnade igår, han badar varje kväll! Han kryper själv ner i badbaljan när man börjar fylla upp den med vatten, han älskar det verkligen.
Han somnade vid halv åtta igår och vaknade sju imorse. Nu har vi fått i oss frukost och det är redan full fart på lilla gossen.
När Fenix har sovit middag och ätit sin lunch idag ska vi åka till lekrymden med honom. Ska bli jätteroligt!
Idag är det exakt en vecka kvar tills jag börjar jobba igen, vill verkligen inte. Vill så gärna vara hemma med lilleman istället men jobba måste man ju. Daniel kommer vara hemma med Fenix september ut och sen börjar han på dagis 4:e oktober. Vår lilla plutt!




Fårskådning

På eftermiddagen fick Fenix syn på fåren när han var ute på balkongen, han pekade på dem och sa "bä", så då gick vi ut och tittade på dem. Det är grannens får som precis går brevid våran tomt. Dem är jätterara och goa och tycker om att bli kelade med! Fenix fick klappa och han burrade in sitt lilla huvud i deras mysiga päls! Han matade dem med maskrosblad. Han sitter med ett leende på läpparna så fort han får syn på fåren, han älskar dem verkligen.
Just nu är farbror Mikael här och kollar på Fenix som går omkring! Om en liten stund är det läggdax för Fenix! 

Ska vi titta på fåren nu?

Tittar på får!

Fenix myser med fåret

Mamma pussar får!

Så mysigt att klappa får!

Klia, klia!

Pappa klappar oxå får

Fenix klappar

Matar fåret med maskrosblad

mmmmm. gott!

Kul att mata får!

Trist väder

Trist väder ute idag, var ganska på på morgonen så vi hann ut med Embla innan regnet kom i alla fall. Nu har det slutat regna men det är grått och trist. Ganska så kallt är det oxå.
Daniel åkte ner till gräddö med båten i morse och jag och Fenix passade på att tvätta lite och städa hans rum. Fenix tog sig en tupplur vid elva och sov till två! Jag bäddade ner mig i sängen och läste en bok och Daniel pysslade med den andra båten. När Fenix vaknade vart det lunch och sen har vi myst och busat.
Han fick en egen liten tumstock av pappa idag, den var populär!
Det blir hamburgare till middag idag, ska ju försöka fläska på mig lite, inte för att det gett några resultat att vräka i sig onyttiga saker hittills  men men.....
Som sagt en lugn hemma dag med mys och bus med älsklingarna!

I bollhavet

Titt ut!

Vill du ha en boll pappa?

Världens goaste!

Vad gör mamma där borta?

Måste undersökas

Jag kommer mamma!


Titta vad jag kan!

Vad gör du pappa?

Ska jag hjälpa dig att spela?

Pappas tumstock är populär

Så här glad blir man när man fått en egen liten tumstock av bästa pappa!

Så fin!

Leker med tumstocken

Nöjd kille i soffan!

En båtutflykt

Efter frukosten och hundpromenaden i morse så begav vi oss ner till båten för att ta oss en mysig tur! Vi har köpt som en "sele" som man kan spänna fast i på en stol så att barnet kan sitta där. Vi använde den i båten och Fenix satt riktigt bra i sitt egna säte!
Vi gjorde en tripp bort mot Vätö och Björkö, solen sken och det var så skönt. När vi kom ut på lite mer öppet vatten vart det väldigt vågigt och båten skumpade ordentligt, Fenix satt då i mitt knä och somnade på två röda, hihi gullungen!
Han vaknade lagom tills vi kom in till norrtälje, där var vädret sämre, rätt så mörka moln och några regnstänk.
Vi la till i gästhamnen och så åt vi lunch på havspiren. Biff a la Lindström med potatis, rödvinssås och vitlökssmör. Det var väldigt gott, Fenix fick självklart mat han med!
Efter den delikata lunchen åkte vi till Gräddö för att tanka. På vägen hem så mötte vi en polisbåt som lämna enorma vågor efter sig, när vi passerat vågorna så smällde det till i motorn rätt som det var och sen ville ingen växel hoppa i. Typiskt! Tur i oturen så kom det en båt precis bakom oss och självklart var det Henkan, som Daniel köpt båten av. Sammanträffande??? Han bogserade in oss till Lågaröbrygga där nu båten ligger tills ikväll då vi ska köra hem den. I morgon ska den till marinan för en koll.
Vi började gå hem från bryggan i regnet, vi hade ingen vagn med oss så vi fick bära på Fenix. Daniel ringde Marie-Louise som var snäll och hämtade oss. Fenix hade dock inte haft något emot att ha blivit skjutsad på pappas axlar hela vägen hem, han älskar det.
Just nu ligger lilleman i pappas knä och sover framför tv:n. Dem är så söta! Om en stund blir det väl mat, börjar bli hungrig igen!

Lillputte på båtutflykt, han provsitter sin nya grej som man spänner fast i stolen så han sitter fast!

Mina älsklingar

Vätöbron

Sitter och pysslar lite

Nu börjar lilleman bli trött

Underbara lilla Fenix!

Mys!

Oväder på ingång?

Havspiren

Mat på havspiren

Gotteligott!

Dags att lämna norrätlje

Pysslar lite i båten innan avfärd

Så söt!

Mys fram i båten

På väg hem

Nån älskar att  rida på pappas axlar!

Fenix går mer och mer!

I dag har vi varit hemma och städat och fixat en del. Vi var inne i Norrtälje en sväng på förmiddagen och handlade trådbackar till Fenix´s garderob. Jag har nu sorterat och plockat undan en del för små kläder. Skönt att få ordning! Hittade även lite fler stumpor med halkskydd under till Lilleman.
Vi handlade Thai-mat till lunch på vägen hem, det är så himla gott!
Till middag vart det tacos, inte dumt det heller. På eftermiddagen vart det en promenad ner till båten för att titta till den, Embla fick bada en sväng så då var lyckan total för henne!
Fenix har gått omkring här hemma hela kvällen, han tycker att det är så roligt att gå! Han är så duktig och kämpar på och tränar. Idag gick han in från verandan, in till middagsbordet, vände och tillbaka ut på verandan igen, han tog sig över den höga tröskeln utan att snubbla oxå!
Fenix somnade vid halv åtta efter att ha fått ett skönt bad, jag är som vanligt hungrig så jag får väl göra mig något at äta igen, sen blir det till att gosa ner sig i soffan!


Hej mamma!

Ute och går i hallen

Mys med mamma i hundkorgen


Nere på stranden

Fullt upp idag

Daniel har semster nu och det är så härligt att ha honom hemma med oss på dagarna. Idag har vi haft fullt upp. I morse var det lite bus med Fenix, han fortsätter att gå mer och mer!
Vid halv ett åkte vi in till Norrtälje, Daniel gick och tatuerade sig och jag och Fenix gick till parken för att träffa Carina och Casper. Våra småpojkarn lekte i sandlådan tillsammans medans vi mammor pratade. Fenix gick lite i parken oxå! När grabbarna lekt klart gick vi upp till Lajk it och tittade på lite barnkläder. Jag köpte en tröja och ett par byxor till Fenix. Vi skildes sedan åt och jag och Fenx gick till House of Pain. Daniel var precis klar när vi kom så då hoppade jag upp i stolen och la till det sista på min tatuering, så nu har jag en symbol för lejon i Fenix´s tatuering oxå! Vi är ju båda stolta lejon!
När vi var klara gick vi till Expert, Daniel skulle köpa ny telefon men det vart långdraget. Dem var tvugna att vänta på svar från den ena operatören för att få byta till en annan. Vi gick och åt lite under tiden för det tog verkligen tid. Vi åt på en kinarestaurang, jättegott!
Daniel fick i alla fall sin telefon efter en stund. Vi passade även på att köpa tre par strumpor till Fenix.
Innan vi åkte hem handlade vi på flygfyren.
När vi kom hem gick vi upp till farmor, Daniel skulle låna en kratta där. Vi fick fika och Fenix visade farmor vad fint han kunde gå! Han är verkligen jätteglad över att kunna gå. Gullungen!
Nu sover lilla hjärtat och stora hjärtat klipper gräset. När han kommer in blir det mys i soffan med en film!

Fenix hälsar på Carina och Casper!

Buspojkarna

Fenix spanar ut på dem stora dagisbarnen som oxå var i parken

Hjälper dem större barnen med deras tillverkning av sandkakor

Killarna pysslar med sina hinkar

Fenix är på promenad bland vagnarna

Fenix ska precis smita ifrån oss andra

Håller pappa sällskap som blir tatuerad

Busfrö på vift igen!

Daniels nya tatuering, lite suddig! Fhärillen från När lammen tystnar

Min tur

Fenix och Cribbe (tatueraren)

Mammas och pappas älskling!

På kinarestaurang

Fenix´s nya kläder

Nu har Fenix gått flera steg!

I går vart en ganska lugn dag, jag bäddade rent sängarna och lagade lite lax och grönsaksmat till Fenix. Daniel låg mest på soffan hela dagen, bakfull! Han var med på en promenad under dagen i alla fall. Grannens tax stod rätt som det var utanför våran dörr och kraffsade och pep, det luktar ju löptik här hemma då Embla löper. Grannens tax var här på besök! Han hade sniffat sig fram hit och var på rymmen. Vi gick tillbaka hem med honom.
Marie-Louise var till vreta och handlade pizza så hon köpte med sig hem till oss, jag tog en sallad. Både Marie-Louise och Mikael kom hit och åt. Marie-Louise hade köpt ett fint regnställ till Fenix med spindlar på. Tack snälla!
På eftermiddagen cyklade vi till södersvik och butiken där, vi handlade två prydnadskuddar till våran säng.
På kvällen åkte jag in till Norrtälje och hämtade Embla som varit på semester hos mamma och pappa.
När Fenix var nattad så vart det film och godis i soffan.
Fenix har ju tagit ett par steg själv men nu på morgonen tog han flera stycken. Han reste till och med på sig utan hjälp av någonting och gick iväg en åtta, nio steg! Så duktig kille!

Daniel med grannens tax

Lilla söta taxen

En larv på promenad

Daniel poserar tillsammans med larven

Farbror bygger lego med  Fenix


Är det min tur snart????

Nya regnkläderna


Spindelmannen!

Cykeltur till södersvik butik

Åh, ska vi åka någongång???

Sötaste killen!

Ute och går!

Titta vad jag kan!

Vår lilla musiker

Vart tog klossen vägen som jag stoppade i här nyss?

Kim & Tonys bröllop

I går var vi på Kim och Tonys bröllop. Dem var så himla fina tillsammans och vilken vacker klänning Kim hade! . Rockigt såklart! Vigseln ägde rum i Näset och utomhus, precis när vigseln var klar och vi hade druckit lite champagne och gått in och satt hos för middagen så kom regnet. Vilken tur!
Det var bordsplaceringar, jag hamnade i alla fall mitt emot Daniel men hade även trevligt sällskap runt om oss.
Till förrätt vart det skaldjur och lax, till varmrätt var det potatisgratäng, ett väldigt gott kött samt kantarellsås. Till efterrätt vart det bröloppsmuffins som var fantastiskt goda! Det serverades vin och avec till maten. Allt var väldigt gott och när maten var klar så spelade radiokanalen bandits husband, playboys. Det var ett riktigt ös på musiken.
Det var ett jätteroligt och fantastikt bröllop!
'
Redo att åka



Vackra brudparet

Kim, den vackra bruden

Ringen!

Man och hustru!

Hela sällskapet

Färdiga med vigseln

Middagen

Taggtråd och döskallar på borden

Bröllopsmuffins!

Så vacker och god!

Smaskens!

Bandits husband spelade

Kim med Tonys bror

Bröllopsvals!

Ninja, jag och Therese

Kim rockar loss på dansgolvet!

Gårdagen

I går på dan lekte jag och Fenix massor, vi hann i och för sig med att tvätta lite oxå. När Daniel kom hem så åt vi lunch och sen följde Fenix med pappa ut och hjälpte honom att städa bilen. Han tyckte att det var jätteroligt!
Vid halvfyra åkte jag in till Norrtälje och handlade en BH som jag kan ha under klänningen och en bröllopspresent till paret. Jag lämnade även av Embla hos mamma och pappa som ska ha henne i helgen, hon älskar att vara där.
Vid fem började att jobba, det var en jätterolig kväll tillsammans med virrpannan Therese! Klockan 22 slutade jag och åkte hem, jag kröp ner brevid Daniel i sängen och värmde mig lite innan jag somnade. Jag tycker alltid att det är kallt och Daniel tycker att det är varmt, så jag kyler ner honom  medans han värmer mig. Perfekt!
Idag blir det bröllop! Det ska bli så kul. Fenix ska få vara med farbror Mikael och Marie-Louise under tiden.  

Fenix kör pappas bil

Så duktig bilförare!

Står på tå för att se ordentligt

Mina hjärtan nu på morgonen!

Jobb idag

Idag ska Fenix och jag nog vara ute och mysa, solen skiner i alla fall än så länge så vi hoppas att det håller i sig.
Vi vet inte riktigt när Daniel slutar ännu, förhoppningsvis kommer han hem i en bra tid så jag hinner in och kolla på en BH innan jag börjar jobba vid 17.00. Ska jobba från 17-22 idag.
Ställde mig på vågen i morse, har tydligen gått ner ett kilo igen....pust. Jag kan ju inte äta mer än vad jag gör. Blir så lycklig när jag lyckats gå upp en kilo men det håller ju bara i sig någon vecka sen har jag gått ner det igen. Alla mina kläder hänger ju bara på kroppen. Vill inte köpa så mycket nytt heller då jag gärna vill gå upp mina kilon igen. Har fem kilo kvar att gå upp för att komma upp i vikten som jag hade innan jag vart gravid med Fenix. Det är bara att kämpa på!
Nu blir det i alla fall frukost!

Titta mamma vad jag hittade i din plånbok, nu kan vi shoppa ju!

Snälla!

Gullunge!

En massa djur!

I dag vart inte riktigt som planerat, vi skulle ju vara hemma hela dagen. Dagen började i sig hemma, vi tvättade lite och busade lite ute, Fenix badade lite i sin pool då det var så himla fint väder här.
Vi åkte till gräddö en sväng och handlade och sen ringde farmor och undrade om vi ville åka med till Enid och Hans i Frihamra och titta på djuren. Det ville vi ju självklart.
Vi gick runt och tittade på fåren och hästarna. Fåren var lite skygga och ville inte riktigt komma fram och hälsa men Fenix tyckte det var kul ändå. Hästarna var oxå helfestliga! Han fick klappa en höna och en kanin!
När vi kom hem hade Daniel kommit hem, vi gick upp och åt middag hos farmor, Mikael kom oxå dit.
Fenix var trött efter dagen och somnade för en stund sedan.
Jag ska nog lägga mig och läsa snart! Ska bli skönt att krypa ner under täcket!


Myser i sacosäcken

Den är så mysig!

Samma arbetskläder som pappa!

Sötnosen!

Klappar hönan!

Farmor, titta vilken fin häst!

Unghingstar, lika gamla som Fenix!

Ute och går med farmor i fårhagen

Lite får!

Mer spännande hästar

Söta får

Ett sött föl!

Klappa kanin

Middag hos famor

Lilla kocken!

Täbycentrum

I går när jag, Fenix och Embla skulle gå våran morgonpromenad så började det regna precis när vi kom utanför dörren. Vi träffade Marie-Louise som var på väg hem från brevlådorna och hon lånade med sig Fenix hem så jag kunde gå en snabbare promenad med Embla. När jag och Embla gått klart hämtade jag upp Fenix hos farmor och sen gick vi hem och gjorde oss i ordning för turen till täbycentrum.
Vi åkte vid tio-tiden. Klockan 11 träffade vi Kathrin utanför HM och så började rundvandringen. Jag hittade två klänningar och en mindre kofta som jag kan ha över klänningen. Behöver ju bara en klänning till bröllopet men kunde inte bestämma mig så jag tog båda.
Handlade även ett halsband, örhängen, armband och lite hårnålar, dem verkar alltid försvinna. Kathrin hittade skor till bröllopet samt lite smycken.
Vi hann med att äta lunch oxå. Vid halv fyra var vi klara, måste bara in till Norrtälje i morgon och handla en BH att ha under klänningen oxå, sen så är jag redo för lördagen.
På kvällen tittade jag och Daniel på en skräckfilm, har sett den förut men det var en stund sedan så man kom ju inte i håg allt.
I dag ska jag och Fenix nog ta det lugnt hemma bara, det blir väl som vanligt lite städ och massa bus!
I går kom Fenix på hur man tar sig sig upp i soffan oxå! Duktig kille! Vi får se hur det går med gången. Han går ett par steg men sen kastar han sig i armarna på en. Sötnos!

Intressant, vad är det här för låda?

Lika bra att kolla upp!

Åh, hej!

Åh, hå!

En stolt kille som precis kommit upp i soffan själv!

Äntligen framme vid den spännande lådan!



Mysstund med våran ängel!

Tisdag

Dagen började med frukost och sen en promenad med Embla, det regnade så vi fick ta på regnkläder. När vi kom hem så hade Fenix somnat, så han fick sova en timme sen var det dags att åka till Norrtälje. Vi skulle släppa in en kille i mammas och pappas lägneht som skulle justera deras dörrar. Klockan tio kom han och var klar på 10 minuter.
Fenix fick en banan innan vi gick en sväng på stan. Jag handlade två tröjor och en mössa till Fenix på rean. Daniel ringde vid halv tolv och undrade om jag ville äta lunch med han och några kollegor på G och det gjorde vi. Daniel och Mikael har varit på kurs i två dagar här i Norrtälje så då passar det ju utmärkt att äta lunch ihop.
Efter lunchen åkte vi hem. Fenix somnade i bilen så han fick fortsätta sova en stund till när vi kom hem. När han vaknade lekte vi med hans nya leksaker ute på verandan. Han tycker att det är helfestligt med alla nya saker.
När Daniel kom hem gick vi över till farmor och sen till Mikael en sväng. Nu har vi precis ätit middag. Daniel och Fenix har åkt ner vattnet för att kolla på båten.
Nu blir det lugnt resten av kvällen!
Glömde lägga upp bilder på Fenix ur gårdagens norrtäljetidning i går så jag gör det idag istället.

Hos mormor och morfar

Jag måste nå den här lådan!

Hemma och leker med duplo-lego

Köra traktor!

Gosunge!

In under bordet....

....nu tar jag en lite vilostund!

Jippie, kul med alla nya leksaker!

Nu ska det byggas lego!

Ute och kör med Bobby!

Nya tuffa mössan!

Våran cooling!

En ny tröja

Och en till tröja

Fenix i norrtäljetidningen!

Och en grattishälsning från Casper med familj oxå!

Firandet av Fenix

I går morse kom Fenix´s farmor hit med presenter till Fenix. Han fick ett snickarset och pengar. Marie-Louise skulle jobba på eftermiddagen och kom därför på morgonen istället.
Jag och Fenix mös mest hela hans dag. Han fick bada i sin lilla pool och bara ha kul!
På eftermiddagen kom mormor, morfar, farfar och farbror hit och åt middag. Efter det vart det fika och då kom även Anton och Jessika för att fira födelsedagsbarnet. Efter fikat öppade vi paket.  Han fick massa fina leksaker, böcker, kläder, morgonrock, en fin skylt till rummet samt pengar!  Han är så bortskämd lilla älsklingen men det är han värd.
Tack alla som firat lilleman under dem senaste dagarna och gjort hans ett-årsfirande till en jätterolig dag för han!

Farmor på besök med presenter!

Massa fina verktyg!

Titta vilken fin skruvdragare jag har!

Visar farmor hur man slår på nya leksaken som han fått av Carina och Kimmo

Våran lilla badfantast!













Glad födelsedagskille!







På grönbete

Njuter i den stora jordhögen

Öppnar paket med farfar

Mer paket

Får lite hjälp av pappa

En fin bl!

Pappa hjälper till

Middag!

Födelsedagsbarnet!

Mer paket!

Glad kille!

Provleker med nya sakerna

Mera leksaker!

Anton och Jessika kom oxå!

Världens finaste ett-åring

Pussunge!

Leker med sina saker


Fenix 1 år !

I dag fyller våran underbara son 1 år. Om bara några minuter så är det ett år sedan jag fick se honom för första gången. Han var så otroligt älskad redan innan han anlände till jorden och man trodde inte att man kunde känna sådan här stark kärlek till någon. Det bästa är att man bara älskar honom mer och mer för varje dag som går fast man tror att den känslomässiga kärleksgränsen redan är överstigen. Han gör oss så lyckliga bara med sin närvaro, han behöver egentligen inte göra något, man känner sådan otrolig värme av kärlek bara av att sitta och titta på honom när han sover.
Han är en helt underbar individ med massa personlighet i!
Han är våran ängel, lyckopiller och charmtroll och han förgyller våra liv enormt mycket.
Man längtar redan till nästa dag när man lagt honom för natten. Det är det bästa som finns att få vakna upp på morgonen och hålla honom i sina armar och bara bli så där varm i kroppen av all kärlek!
Vi har haft ett underbar år tillsammans, det kunde inte ha varit bättre.
Vi älskar dig Fenix, antagligen mer än du kan förstå men det kommer du förstå när du blir äldre!
Massa pussar och kramar på din dag!

Helt ny!

En nyvaken födelsedagskille med sin pappa!

5 månader!

Glad kille!

Busunge

Stora killen!

Helt underbar!

Mer firande av Fenix

I går jobbade jag från halv åtta till halv två, det gick jättebra och var roligt! Efter jobbet åkte jag hem och förberedde lite fika. Carina, Casper och Jimmy kom och fikade och grattade Fenix på födelsedagen en dag tidigt.
Fenix fick en jättefin bok med olika djur i som låter om man trycker på en knapp. Helfestligt tyckte Fenix!
Mikael och Marie-Louise kom oxå och fikade med oss.
Fenix och Casper lekte med Fenix´s nya leksaker som han fick i lördags, dem är så söta när dem pyssalr tillsammans.
Senare på eftermiddagen ville Daniel åka in till Norrtälje och äta så det gjorde vi. Vi åt på G, Daniel tog en hamburgare och jag åt en jättegod kycklingsallad. Fenix åt upp mina krutonger.
Vi gick till mammas och pappas lägenhet och stannade och hyrde en film på vägen. Vi hämtade upp Embla som varit hos mamma och pappa sedan i fredags.
När vi kom nattade vi Fenix och sen tittade jag och Daniel på film! 

Grabbarna Andersson

Fått paket av Carina, Casper och Jimmy

Casper jagar Fenix´s radiostyrda polisbil som Daniel kör!

Fikastund

Våran älskling

Fikar med bulle


Presentöppning

En jättefin bok som låter

Fenix kan oxå trycka på knappen så den låter!

Lekstund

Ute och äter på G

Äter upp mammas krutonger

Fenix´s kalas!

I går hade vi kalas för Fenix, han fyller år på måndag men då jobbar många så vi tog det två dagar för tidigt! Sofia, Mira och Jeppe sov kvar här från fredagen till lördagen så vi åt frukost tillsammans på morgonen och Fenix och Mira busade ihop! Jeppe som hela tiden har velat bli gudmor till Fenix fick titeln som gudgamling då gudmorsrollen redan är tagen av Carro!
Vi åkte in till Norrtälje och handlade tårta och Jeppe tog en snabbfika på stan med kompisar. Vi hämtade upp honom igen när vi var klara. Vid ett kom dem första gästerna och sen droppade det in folk vart efter.Fenix fick massa fina presenter. Det var rätt så varmt så Fenix fick ta sig ett bad i sin lilla pool, det var väldigt uppskattat av herrn som älskar vatten!
Jag fick låna Elvira en stund, sååååå himla mysigt! Hon är helt bedårande söt!
Tack alla för ni kom och firade våran älskling med oss och gjorde hans ett-års kalas till en succé och tack för alla fina presenter!

Fenix masserar gudgamlingen Jeppe

Fenix hänger i grinden för att se vart pappa tagit vägen, Mira tittar på!

Fenix kör Mira i vagnen

Fenix myser i Sofias knä, Mira vill oxå vara med mamma!

Lite mys med mamma!

Söta glada Leo på besök

Jeppe, Leo och Satin

Presentöppning

Kul leksaker!

Ännu mera leksaker

....och mer leksaker!

Tigger till sig en bulle av Jeppe

Dem minsta gästerna!

Fika med några av gästerna

Kartongerna är oxå kul!

Jag har kidnappad Elvira en stund!

Fenix vill oxå kika!

Lite bad!

Så skönt!

Mer paket!

....och mera gäster!

Söta Elvira!

Grabbarna pysslar med Fenix´s nya saker!

Fler kul kartonger!

Provar nya cykeln, det är en stund kvar tills han når ner till tramporna!


Grillafton

I går kväll grillade vi här hemma med lite vänner. Jag, Daniel, Fenix, Marie-Louise, Mikael, Lojke, Gunte, Henkan, Sofia, Mira, Tina, Leo, Tinas hund Satin och Jeppe hade en trevlig stund tillsammans. Det grillades lax, kyckling och oxfilé, till det vart det potatisgratäng och sallad. Det vart kanongott och till efterrätt vart det kladdkaka och kaffe. Vi hade det jätteroligt och Fenix hade en rolig kväll tillsammans med Mira! Om några månader hänger nog Leo oxå på, han är ju inte så gammal ännu.
Vi la våra gullungar vid åtta-tiden. Sofia och Mira sov kvar, dem tog gäststugan och Jeppe sov oxå kvar, han tog gästrummet.
Det vart lite mer vin och massa prat och skratt när bebbarna somnat.
Tack för en superrolig kväll allihopa!

Fenix busar med Satin

Trevliga gäster

Daniel myser med Leo en stund så mamma Tina får äta i lugn och ro!

Söta Leo

Matdax!

Söta Mira!

Jag bad Jeppe ta ett kort på barnen men det vart ett på mig och en Fenix under stolen!

Jeppe busar med Satin

Pojkarna myser

Typiskt Daniel, han blundar på dem flesta korten!

Grillning ikväll!

I går eftermiddag mötte vi upp Daniel i Norrtälje och handlade lite till dagens grillkväll. Det blir jag , Daniel, Fenix, Marie-Louise, Mikael, Tina, lille Leo, Jeppe, Lojke, Gunte och Henkan.
Fenix ligger och vilar nu så han ska orka med kvällen. När han vaknar ska han få lunch och sen ska vi åka till mamma som är på landet. Vi ska lämna Embla där, hon ska få bli bortskämd över helgen.
Vi ska möta upp Daniel sen i norrtälje och handla present till Fenixen! 

Lilleman ligger och vilar!

En sväng till jobbet!

Dagen började med en mysstund i sängen och sen frukost! Vi klädde sedan på oss och gick en morgonpromenad med Embla. När vi kom hem igen hoppade vi in i bilen på en gång och åkte till mitt jobb i Rimbo. Kommer börja jobba den 3:e september igen. Daniel är pappaledig from den sista augusti till första oktober. Fenix börjar sedan på dagis den 4:e oktober. Lilla killen då!
Jag hämtade upp mitt schema så jag vet hur jag kommer jobba samt hämtade nycklar till lokalerna, medicinskåpen och sjuksköterskeexpeditionen. Nu är jag förberedd för jobb!
Varannan vecka kommer han bara vara på dagis tre dagar och varannan vecka blir det fyra dagar, jag jobbar då kväll några av dem dagarna så då kommer jag lämna honom mellan halv tolv och kvart i ett ungefär. Sen hämtar Daniel upp honom vid fem, halv sex. Vill inte ha ett 06.30-17.30 dagisbarn. Vill ju vara hemma så mycket det bara går med lilleman!
Vi gick runt en sväng på jobbet oxå där Fenix charmade varenda gamling, han vart även bjuden på en smörgås av en dam, det var populärt!
Nu är vi hemma igen och Fenix ska snart få vila lite, han har precis ätit en banan så nu står han sig till lunch.
I eftermiddag ska vi åka in till Norrtälje och möta stora hjärtat, vi ska handla lite inför morgondagen, vi ska nämligen grilla lite med vänner då!


Lillbus!

Världens goaste!

Mammas glada kille!

Gott med banan!

Smask, smask, smask!

Min lilla vinbärsplockare!

I dag har Fenix och jag varit väldigt nyttiga här hemma. Vi började morgonen med att tvätta tre maskiner med tvätt. efter det började vi sortera lite leksaker. Han har ju vuxit ifrån en del saker nu, dem är inte så roliga längre. Vi åkte till gräddö och handlade en sväng och när vi kom hem lagade vi tio portioner med torsk i tomatsås och ris. Efter detta ville Fenix ta en tupplur så det fick han.
Jag vek undan lite ren tvätt och hängde upp den blöta under tiden.
När Fenix vaknade fick han smaka på torsken till lunch och det var kanongott! Han äter det mesta med god aptit!
Efter lunchen gick vi ut en sväng. Jag skulle plocka av vinbären på busken tänkte jag men jösses vad mycket bär det är. Kommer nog ta några dagar att få av alla. Fenix smaskade i sig av äppelkarten som ramlat ner och efter en stund så såg han vad jag gjorde och började plocka vinbär han med. Han stoppade dem dock inte i skålen utan i munnen istället. Han är så söt och go när han sitter och plockar vinbär ett och ett.
När vi plockat en skål så gick vi in och busade lite och jag gjorde i ordning min och Daniels middag och stälde in den i ugnen. Fenix fick sin middag och efter en stund kom pappa hem!
Vi åt och sen vart det en sväng upp till Mikael för att kika på hans nya kök som är klart nu. Vi tog även en sväng upp till logen där Daniels mamma var. Dnaiel hittade golfklubbar som han självklart var tvungen att pröva....
Nu sover Fenix sedan en timme tillbaka och Daniel klipper gräset. Jag har plockat en till skål med vinbär.
Snart är det dags för ett skönt bubbelbad med min älskling!

Sitter och äter äpple under äppelträdet

Vinbär var inte heller så dumt!

...och så lite mer öpple

Plockar vinbär

Mammas älskling!

Plockar ännu mera vinbär

Så duktig kille!

En liten bråkdel av allt som finns på busken

Hos farbror Mikael och hälsar på

Stångas med Mikael

...och lite bus med pappa oxå

Ja vad ska man säga.... Daniel med en golfklubba!

Nja, det måste nog tränas lite mer på svingen!

En träff med gudmor!

I går på förmiddagen så lagade jag och Fenix tio portioner med korvstroganoff till honom, dem ligger nu i frysen, skönt att slippa ge honom burkmat! Ska nog laga lite torsk till honom idag, det älskar han!
Efter matlagningen vart det lite vila för Fenix´s del och när han vaknade åt han lunch, korvstroganoffen med korv med hög kötthalt och massa grönsaker i var populär!
Vi packade lite saker och sen åkte vi in till norrtälje. Vi åkte först till Kim på jobbet och sen vart det vidare till Carro. Hon har flyttat till en nybyggd jättefin lägenhet!
Vi fikade med jättegott fikabröd och pratade massor, var ju en stund sedan vi sågs nu. Både Fenix och jag fick presenter, Min i efterskott och Fenix i förskott. Carro åker till bulgarien på lördag så hon är inte här när Fenix fyller år.
Jag fick ett presentkort på en ansiktsbehandling, ska bli så himla skönt! Fenix fick ett jättesött bowlingsett. Tack snälla rara Carro för våra presenter. Lova och  Nea var på åland med mormor så vi hann inte träffa dem tyvärr, dem skulle komma hem till kvällen.
När vi kom hem så lekte vi lite med bowlingsetet och sen åt Fenix middag. Daniel vart sen och köpt med sig sallad hem, Mikael kom oxå hit och åt. Han kom hit en stund innan Daniel kom hem och busade med Fenix, skönt för då hann jag bädda rent och fixa lite medans ligisten underhöll sig med farbror!

Fenix har fått 1-års paket av gudmor Carro!

Fenix brottar ner Carro!

Litet busfrö!

Ute på promenad med stolen har nappflaskan beredd ifall man blir akut törstig!

Fenix´s fina present från Carro, Nea och Lova!

Fenix´s fina kort!

...och mitt fina kort!

Leker med nya leksakerna

Nu har vi äntligen träffat lilla Elvira!

I går började Daniel sin arbetsdag i tomteboda, efter det fick han åka vidare till Räfsnäs. Han stannade då här hemma och åt kalops med mig och Fenix till lunch, Jag och Fenix hade lagat det tidigare på dan.
Efter lunchen åkte Daniel vidare till jobbet och jag Fenix startade tvättmaskinen och busade lite.
När Daniel sedan kom hem så hoppa han in i duschen , Fenix tyckte nog att det såg skönt ut så han kröp rätt in i duschen till pappa med kläder och allt på. Tokbebis! Jaja, det var ju bara att klä av honom så fick han duscha med pappa.
Vid fyra gav vi oss av mot Kallhäll för att hälsa på Carina, Kimmo och lilla nya Elvira. Vi stannade och handlade med oss en sallad på vägen.
När vi kom fram så sov lilla Elvira. Man glömmer ju bort hur små dem är och Fenix såg ut som en jätte i jämförelse med lilla tjejen. Hon var så underbart söt! Hon var en liten tröttmössa under eftermiddagen/ kvällen, det är så jobbigt att vara bebis.
Vi åt lite mat och sen vart det fika. Fenix hittade Lucas, kaninen! Den var ju fruktansvärt rolig! Carina fick stänga in honom  i köket så han fick vara i fred från våran lilla ligist.
När Fenix vart trött så började vi röra oss hemåt, han somnade på en gång i bilen. När vi kom hem la vi honom i sängen och han fick lite välling sen somnade han om igen.
I dag ska vi först laga lite korvstroganoff till Fenix och sen ska vi åka och hälsa på Carro! Var så länge sedan vi sågs nu, ska bli jätteskoj!

Sitter och sneglar på pappa som sjunger i bilen

Glad kille som ska åka och hälsa på Elvira

Titta vad jag hittade för skoj mamma!

Titta! En kanin!


Bus med pappa

Jaha???

Fenix och jag tittar på lille ELvira som sover så gott!

Fikar med pappa

Mina älsklingar!

Lilla goa Elvira



Myser med sin mamma!

Små bebisfötter

En liten tröttmössa på väg hem!

Sonisphere!

I lördags hämtade Daniel och Fenix upp mig i mammas och pappas lägenhet, jag sov där i fredags så jag slapp ta taxi hem på natten. Vi åkte ut till landet och lämnade Fenix med mamma och pappa och bytte bil och åkte sedan in till norrtälje för att ta bussen till Stockholm. Vi skulle på Sonisphere-festivalen. Vi gick av lite för sent så vi fick gå en liten promenad men det gjorde inget, skönt att röra på sig. När vi kom fram tog vi en langos var, var ju hungrig som vanligt! Efter en stund kramar någon om mig och då är det Kim och Tony som fått syn på oss, Jättekul att vi träffade dem där! Vi höll i hop med dem och lyssnade på musik.
Dessvärre började det regna nästan med en gång när vi kom fram och det slutade aldrig utan tog bara i mer och mer. Dem hade ett gäng från Finland där som piercade och tatuerade folk, så jag passade på att göra Fenix´s tatuering på armen, skönt att få sitta inne i bussen och slippa regnet en stund.
På eftermiddagen gick vi runt i vatten och lera upp till anklarna. Jag och Daniel åkte hem relativt tidigt för vi var plaskblöta och regnet ville inte avta. Vi tog bussen hem istället. Vi köpte mat när vi kom till norrtälje och så gick vi till mammas och pappas lägenhet där vi skulle sova. Mamma och pappa var hemma hos med Fenix. Vi åt mat och mös framför tv:n och sen gick vi och la oss.
Dessvärre vart det inga kort då man ej får ha med kamera in på området.


Tatueringsdax!

Kims möhippa!

I fredags träffade jag Therese och Kathrin utanför Contiga. Vi åkte sedan tillsammans till Roslagshälsan för att hämta Kim för sin möhippa, hon visst inte om något utan blev väldigt förvänad när vi dök upp.
Hon var först tvungen att åka hem och lämna bilen eftersom hon hade Tonys bil.
Vi begav oss i väg mot Uppsala där Kim ovetande skulle få hoppa fallskärm! Hon vart jätteglad eftersom hon velat göra det. Kanon ju!
Hon var så duktig och inte alls nervös för hoppet. Dem videofilmade även hoppet!
När hon var klar tittade vi på filmen och sen åkte vi hem till Kathrin och åt buffé. Jättegott, det vart massa prat, skratt och lite singstar innan vi åkte vidare till norrtälje för att ta en liten sväng till G innan vi åkte hem till var och en .
Det vart en jättelyckad och rolig dag!

Hemma hos Kim, hon har precis lämnat Tonys bil innan avfärd mot hemlig ort!

Bilen som låg framför oss en bit

Ett litet stopp på vägen

Kim avskriver fallskärmsfirman allt ansvar ifall Kim skulle dö i hoppet!

På med selen!

Haha, världens snyggaste mössa!

På väg upp

Lilla Kim är nu uppe i luften

Jättehögt uppe!

På väg ner igen!

Hej o hå!

Snart nere

Bara en liten bit kvar!

Nere!

Så duktig tjej!

Våra buffé på kvällen

Sindstar med tillhörande bakgrundsdansare

Kim slickar bort en fläck på linnet!

En dag med massa aktiviteter!

Dagen började hos Fenix´s mormor idag. Vi kom dit vid halv tio ungefär. Det var fortfarande blött i gräset efter gårdagens regn så det vart på med galonisarna. Med rätta kläderna på passade Fenix på att leka lite i vattentunnorna. Vid elva tiden fikade vi, mitt i fikat hörde vi väldigt pampig musik en bit bort. Nyfikna så gick vi iväg och kikade vad det var. Det var nyutbildade skvadroner som hade någon slags invigning. Det var massa skvadroner, hästar och orkester. Roligt att se! 
När vi kom hem igen så hade Fenix somnat, han sov ett par timmar och jag och mamma passade på att äta lite lunch. När Fenix vaknade fick han lunch och sen tog vi en sväng till strande. Fenix älskade strandbesöket som vanligt, massa bad och bus! 
När vi kom hem igen fick Fenix lite hallon innan vi åkte. 
Vi åt mat när vi kom hem och sen tog vi en supermysig kvällstur med båten. Vi stannade i gräddö tankade, Daniel köpte glass som Fenix oxå ville smaka på. När vi stog och tankade så kom Henkan och hans bror förbi oxå. Dem skulle åka lite vattenskidor. Vi tittade på ett åk innan vi åkte tillbaka hem. 
Fenix somnade som en stock när han fick sin välling i sängen, han orkade inte äta upp allt innan han somnade! Sötaste bebisen! 
Nu ska jag äta något och sedanhoppa in i duschen! 

Nej, jag ska absolut inte störa katten!

Kul med vattentunna!

Caesar ligger och vilar!

Myser med mormor

Fina hästar!

Skvadronstyrkan

Mormor och Fenix tittar på tillställningen

Minnesstenen

Texten på stenen

Det är såååå roligt att bada med mormor

Plaskar runt i sin ring

Mammas badkille!

Hänger lite nere i sanden

Varit på besök i sandlådan

Äppelstund!

Åh så gott!

Tigger lite äpple av mormor oxå

Grabbarna i familjen!

Fenix håller kursen

Coolingen styr med foten

Kan det bli bättre?

Äter glass med pappa!

Henkans bror åker vattenskidor

Förhoppningsvis bra väder hela dagen!

I går var det riktigt tråkigt väder. Vi var ute på ett par promenader med Embla men annars var vi bara inne medans regnet öse ner ute. Vi fick ha en hel dag med bus hemma istället. Jag lagade lite köttfärssås till Fenix som nu ligger i frysen.
Stackars Daniel var tvungen att jobba länge i går, han kom vid nio, Fenix hade då redan sovit i en timme så han hann inte träffa pappa igår. I morse gick Daniel upp väldigt tidigt igen, typ runt fyra tror jag, jag var ju inte riktigt vaken då så någon riktig koll på tiden har jag inte.
Fenix däremot ville sova till halv åtta. Då gick vi upp och åt frukost. Snart blir det en promenad med Embla och sen ska vi packa lite saker för att åka till mormor, hoppas på lite sol och bad idag! Fenix älskar ju att bada!

En liten busfrans!

Älskling!

Världens goaste!

Charmtroll!

Martin förra fredagen

Här är Fenix´s morbror i under ytan förra veckan!

http://svtplay.se/v/2091913/sommarlov_2010/under_ytan_-_sal

Tjuvstart av Fenix ett-års firande

I går kom morbror Martin, Therés, mormor och morfar hit. Martin och Therés kommer åka tillbaka till Malmö snart och då kan dem inte vara med när Fenix fyller ett år, därför ville dem fira honom igår istället.
Dem anlände vid fyratiden med världens största paket! Vi började med att fika med tårta och mockarutor, Fenix åt smörgås. Efter det vart det presntöppning, Fenix ville ha lite hjälp av mamma så det fick han självklart. Fenix fick en kanonfin sacosäck! Han älskar den verkligen, han satt i den och gosade in sig i den. Den var väldigt bra att busa runt i oxå med Therés och Morbror! Tack snälla för kanonpresenten!
Efter prentöppningen vart det en promenad, när vi kom hem så kom Daniel precis hem oxå. Vi satt och pratade en stund och Martin och Therés lånade lite filmer till kvällen.
Tack för en mysig dag!  

Världens största paket!

Morbror och Fenix

Lite fika!

Studerar paket han fått av Therés och Martin

Paketöppning!

En jättefin sacosäck!

Jätteskön att sitta i!

Myser ner sig i säcken!

Helnöjd kille!

Busar i säcken

Busar med Therés

Bus med morbror

Stångas lite!

Bästa presenten!

2 augusti, min födelsedag!

I går var det min födelsedag. Jag och Fenix mös en hel del på morgonen, det är ju min första födelsedag med min son! Vi bakade lite till födelsedagsfikat på kvällen.
Minbror ringde på förmiddagen och undrade om han fick bjuda på födelsedagslunch och det fick han ju självklart. Fenix och jag åkte in tll Norrtälje och träffade upp Martin, Therés och mamma på G. Det vart en god lunch och efter det vart det även liten shopping medans vi väntade på pappa som oxå skulle ansluta till sällskapet. Fenix fick tre nya tröjor.
Vi fikade på pelikan där jag fick paket av Martin och Therés, marimekkoglas samt en jättefin karaff! Jag fick en blomma av mamma och pappa, jag fick ju mina presenter i Åmål för någon vecka sedan. 
Vi handlade tårta på vägen hem, tyvärr hade några fått förhinder att komma men vi ska träffa dem senare i stället. Carina, Casper, Henkan och Mikael kom i alla fall. Tack för presenterna!
Det vart en trevlig födelsedag och Fenix var glad över att få busa med Casper! Dem är så goa dem små pojkarna! 
I dag kommer Martin, Therés och mamma hit. Morbror vill fira Fenix då dem inte är här på hans födelsedag. Ska bli roligt!   

Bjuder morbror på sockerkringla!

Bus!

Paketöppning!

En trevlig fikastund

Lite födelsedagsfika hemma

Små buspojkar

SÅ söta små killar

En glad Casper

Pysslar med alla leksaker

Hela familjen!

Mysstund

Mammorna med sina älskade bebisar!

En trevlig stund med en underbar vän och våra älsklingar i soffan!

Mina vackra rosor som jag fick av min älskling!

Besök hos Jeppe och Proppen!

Efter dagens strandaktiviteter åkte vi hem och åt lite. Efter det åkte vi till Rö där Jeppe och Proppen precis flyttat in i ett litet hus, vi fikade och hade det trevligt! Fenix älskar verkligen Proppen, han tycker att han är helfestlig! Proppen hämtade leksaker åt Fenix men Fenix hade bara ögon för Proppens legogubbar.
Jeppe har träffat en ny tjej som dessvärre inte var där idag, vi får se om vi träffar henne imorgon! Är så glad för Jeppes skull!
Fenix och Daniel sover för fullt, jag ska snart göra sällskap med dem!

Jeppe, Proppen, Daniel och Fenix!

Fenix fick en smörgås av snälla Jeppe!

Proppen och Fenix

Vart är Fenix?

Vilar lite på golvet

Ute på verandan

Gungar lite under äppelträdet!

Stranden

Det vart lite ändrade planer idag. Istället för crossåkning vart det vattenskidor och wakeboard, jag stannade då hemma istället och umgicks med grabbarna.
Fenix sov lite middag innan strandbesöket, han somnade så gulligt på pappa. Daniel åkte ner till stranden vid 11 tiden, jag väntade på att Fenix skulle vakna, när han gjorde det vart det lunch och sen åkte vi oxå till stranden. Daniel och Henkan turades om att åka wakeboard, vattenskidor och ring, jag och Fenix åkte med i båten och tog kort. Det var soligt och härligt och grabbarna var jätteduktiga. Henkan kastade av sig ena vattenskidan och åkte på den ena. Efter en stund ser jag en stor fågel som cirkulerar över vattenskidan som Henkan kastat av sig, han trodde nog att det var något ätbart, hihi!Vid halvfyra åkte vi hem igen, då hade dem fått nog av åkandet!


Sötaste!

Lilla strandkillen

Henkan är redo!

Snart uppe!


Så där ja!

Hej, hej!

Full fart!

En skida

Fenix läser sjökortet

Provsitter på pappas wakeboard

Pappa på väg upp

Älsklingen på wakeboard

Jaha......

Hopp!

Ännu mera hopp!

...och så lite ringåkning

Fågeln som ville ha Henkans skida

Lördagen

I går jobbade jag mellan 7-15.30. Allt gick bra, var hos några nya gamlingar, fantastiskt att jag hittar utan lokalsinne. Efter jobbet åkte jag och hämtade Embla hos mamma och pappa och sen vart det hemresa.
Vi åt middag hos Marie-Louise på kvällen. Jättegott, Fenix mumsade i´sig av efterrätter, fruktsallad.
I dag ska Daniel åka cross med Henkan så jag, Fenix och Embla åker till mamma och pappa, eventuellt hinner Fenix´s morbror med sin tjej komma dit innan vi åker hem oxå. Vore trevligt!
När vi gick upp imorse så hade vi en fågel på verandan som var helt slut, han flög mot rutan om och om igen. Tillslut satte han sig ner och bara flåsade. Jag tog då upp den och pussade lite på den , oj, så mjuk och go! Jag satte den på gräset där den fick återhämta sig en stund och sedan flög den iväg. Härligt!  

Pysslar med pappas tumstock

Ute på promenad

Mammas och pappas älskling!

Åter fruktsallad

Gott!

STår och pysslar lite

Söta lilla fågeln!

Så söööt!, den fick några pussar innan den flög iväg igen!

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0