Hemma och fixar efter dagens äventyr

Jag började morgon med att rensa lite i Fenix garderob, man får göra det av och till. Han växer ju som ogräs så kläderna blir snabbt för små. Vi har ju en del kläder i större storlekar som i lagt undan för de varit för stora men nu så är det dags att plocka fram dem. Fenix låg på golvet och mös med Embla under tiden.
Vid ett-tiden när Fenix hade ätit lunch så åkte vi till badhuset. Oj, vad han tyckte det var spännande där. Dem hade en liten pool med varmt vatten som Fenix fick plaska i. Två små tjejer kom fram och skulle klappa honom på kinden och gav honom leksaker, det var uppskattat av herrn. Daniel simmade några längder innan jag och Fenix hann komma ut ur omklädningsrummet. Tar ju lite tid att byta om på två stycken!
Tyvärr får man inte ha med sig kameran in i badhuset, en bra regel i och för sig men synd när man vill ta kort på sin lilla älskling i badhuset för första gången. Smygtog några kort när vi satte oss ner för att vila en stund.
Efter badet vart det en dusch och sen plåklädning. Fenix fick lite välling av pappa.
Klara med bad och intag av vällingen så gick vi upp till ÖoB och handlade en krok så vi kunde hänga upp hoppgungan i taket. En skön promenad, jag vart dock hungrig som vanligt när vi kom tillbaka till bilen, så vi beslöt oss för att äta på Antep. Med mat i magen begav vi oss hemmåt och började möblera om lite. Nu står bokhyllorna på varsin sida om avlastningsbordet som köptes igår. Det vart riktigt bra!
Nu ska vi bara mysa resten av kvällen!

Fenix i våran säng imorse

Fenix och Embla myser i klädkaoset!

Dem snygga badbyxorna

Lilla badpojken med pappa

Mamma med sin älskling

Lite välling efter badet


God sallad på Antep

Busar med pappa


Proväter morot

Myspojkar

Proväter en sked

Glad pojke i hoppgungan

Ommöblerat

Mormors fina tavla som hon målat åt mig på min 2-års dag har äntligen fått en plats

Leo är född!

Fick precis ett sms från Tina. Leo föddes i morse vid 3:18. Dem hade kommit in till sjukhuset i Uppsala vid tolv i natt ungefär. Det gick fort och bra. 51 centimeter lång och 3100 gram. En liten kille!
Grattis i massor till Tina och Peter! Hoppas dem kommer hem snart och orkar med besök så man får se underverket!

Söndag

Igår somnade Fenix för tredje kvällen i rad utan tutte! Så duktig pojke. Han fick sin nappflaska som han smaskade i sig snabbt, efter det var han självklart tvungen att bajsa, typiskt! Efter blöjbytet satt jag med honom i min famn och han somnade så skönt! Jag vet att folk däger att man ska lägga dem i sängen och låta dem somna själva men det dels skriker han som en galning då och dels så är det ju så jätemysigt när dem somna i ens knä. Vi kommer nog dit så småningom. Det är ju ett framsteg bara att ha somnar utan tutten.
Igår åt vi middag hos farmor, porterstek. Det var gott och vi gick hem i regnet med mätta magar. 
Idag ska familjen ut på ett litet äventyr. Vi ska åka till badhuset och bada lite med lilleman!. Jag ska kolla öppettiderna i badhuset, tror dem öppnar tolv. Vad spännande för Fenix, det blir första gången för honom i ett badhus. När vi ändå är i Norrtälje så ska vi ska köpa en krok och hänga upp Fenix hoppgunga i. Den hänger i dörröppningen nu och när han gör sina hoppsnurrar så slår han i sidorna. Han är ju mer vild än tam, busungen!
  
På äventyr i sängen

Mys med pappa

Drar lite i pappas skägg

Buspojkar

Sötnosen!

Hemma från IKEA

Jag har haft en toppenmysig dag idag med min underbara lilla familj. Vi tog Daniels arbetsbil till IKEA för att den är större och skulle rymma eventuellt köp av tv-möbel. Fenix fick då ta sin lilla bilbarnsstol istället och sitta i baksätet men det gick kanonbra, han somnade efter en 1 minuts bilfärd och vaknade sedan upp i Uppsala. Vi började med en sväng på biltema, Daniel skulle ha lite saker där. Efter det bar det av till IKEA. Vi hittade en fin tv-möbel som vi ville ha men då fanns tyvärr inte alla delar i lager så om två veckor ungefär ska alla delar vara på plats, pust, ja,ja det är väl bara att vänta. Daniel kanske hämtar större delen av möbeln i veckan och så får vi glashyllorna senare.
Vi hittade dock ett avställningsbord som vi ska ha i matsalen. En hylla till vardagsrummet införskaffades oxå samt lite ramar, ljus och ljusstakar. Kände mig som världens lyckligaste och bara njöt av tillvaron med min familj! Vi har så mysigt tillsammans. 
Fenix somnade på vägen hem igen, han var ju vaken hela IKEA vistelsen faktiskt! Han tycker att allt är spännande och tittar runt på alla färgglada saker. En liten Nicke Nyfiken! Inte konstigt att han blir helt slut. 
Nu håller vi på och sätter upp hyllor och monterar avlastningsbord, det är så roligt när det blir nytt och fint.
Ikväll ska vi till farmor och äta middag. Ska blir så skönt, är hungrig men har verkligen ingen lust att laga mat, då är det perfekt att bli bjuden. 

 
Fenix fick åka lilla bilbarnstolen idag

Mina myspojkar på IKEA

Åh vad roligt vi har det!

Iron Maiden tema idag

Glad kille väntar vid varuutlämningen

Är vi färdiga snart?


Hemma igen och provar pappas keps! Snyggingen! I´m perfect!

Nya hyllan i vardagsrummet

Avlastningsbordet!

Lördag och dax för IKEA

Fenix var så duktig och somnade igår efter sin vällning och lite mys i mitt knä. Andra kvällen utan tutte! Han somnade vid 21:30 och vaknade vis 4:30 och ville ha lite mat, somnade sedan om till halv sju. Nu myser vi i sängen det är det bästa som finns, finns inget mysigare än att busa runt med lilleman i sängen!
Hundpromenaden tar jag utan Fenix i dag, han får sova i bilen till uppsala istället. Skönt för Embla, då kan vi gå lite fortare och med längre koppel.
Nu ska vi börja med frukost och sen är det dags att ta en utflykt till IKEA! Äntligen ska vi få ny tv-möbel och skåp! Det är så roligt med nya möbler!

Far & Son!

Gullungen!

Det dagliga smakprovet av USB-kabeln

Mys med pappa!

Fredag kväll

Har precis kommit in från en promenad med Embla. Termometern visar +2 grader och det droppar men en väldig fart från taket. Precis när jag går utanför dörren får man självklart världens största iskalla droppe i nacken, usch vad kallt det vart men jag ska inte klaga för resten av promenaden kändes ljummen. Vi är ju vana med istid nu för tiden så går mätaren upp på plus så känns det varmt!
Idag har vi storhandlat, Daniel vart sen så jag och Fenix hade precis handlat klart när han kom, vi fick hjälp att bära kassarna i alla fall.
Fenix somnade i bilen på vägen hem, han vaknade inte när jag bar in honom heller utan fortsatte sova ytterligare två timmar. Under tiden passade jag och Daniel på att ta ett skönt bubbelbad tillsammans, åh så mysigt det var!
Till middag vart det några fyllda mördegsknyten med quinoa, två olika såser och sallad. Gott!
Nu sitter pojkarna och tittar på tv, jag har startat ett tvättmaskin. Vi ska försöka hålla lilleman vaken lite längre idag så att han kanske sover lite längre än till kvart i fyra i alla fall.
I morgon blir det uppsala och IKEA! Äntligen ska vi få en tv-bänk!

Fenix gnager på USB-kabeln

Dagens middag

Söta bebisen!

Sugen

Fick precis ett fikaerbjudande av Jeppe. Fika på pelikan med Jeppe, Proppen, Sofia och lilla Mindra. Var dock tvungen att tacka nej. Fenix somnade direkt efter sin frukost vid sju och sover fortfarande, klockan är nu 10:45. Han är lite trött av sin förkylning.
Är dock väldigt sugen på att nappa på erbjudandet, är så tråkigt att bara sitta hemma medans Fenix sover men idag får jag tänka på honom och bara ta det lugnt. Vi vill ju inte smitta lilla Mira heller. Det räcker med att vi måste in och handla sen. Han har ingen feber eller så men är lite snorig och nysig. Ska nog snart väcka honom så han får äta lite lunch, vi vill ju att han ska sova ikväll oxå.
Vi får ta upp fikandet nästa vecka igen.

När jag gick ner och skulle väcka honom så var han redan vaken men låg och drog sig

Sötnosen var redo att stiga upp!

Tycker att 03:45 är lite väl tidigt att gå upp

Jaha ja, lilleman tyckte tydligen att han sovit klart vid kvart i fyra imorse. Själv kan jag tycka att det är lite väl tidigt. Försökte få honom att somna in igen i våra sängar men nej då! Han var så pigg och glad så. Sprattla runt som en fisk och babblade. Jag gick upp och hämtade lite leksaker åt honom så nu sitter han i alla fall i sängen och leker. Igår somnade han utan att amma för första gången. Han fick sin välling och var nöjd med den och somnade. Så skönt!
Idag är det meningen att vi ska äta lunch med Camilla men jag tror att vi avbokar det för Fenix är lite snorig och nysig och likaså jag. Vi är nog hemma och vilar lite istället. Vi har ju varit på olika utflykter hela veckan så en lugn dag kan vi unna oss tycker jag. Vill ju vara pigga och friska tills imorgon när vi ska till IKEA och köpa tv-möbler.
Just det vi ska ju ut och åka en sväng ändå idag, vi ska möta Daniel i Norrtälje och handla lite.
Daniel satte upp tv:n på väggen igår så nu är det bara en ny bänk över och under tv:n som saknas. Så småningom kanske det blir någon annan hylla i rummet oxå, vi får se. 
Förhoppningvis kommer Daniel hem lite tidigare idag, i och för sig har han varit hemma relativt tidigt hela veckan men det kanske blir ännu tidigare idag. Det visar sig!
Om en stund blir det frukost och efter det en promenad. När Fenix sen sover ska jag nog oxå passa på att sova lite, behöver nog det.
Hihi, han håller på och somnar i min famn nu men lite frukost först som sagt sen får han sova!

Inväntar operation tv-uppsättning

Proväter plasten till vägguppsättningen

Kollar så pappa gör rätt

Pappa mäter

Fenix pysslar lite med sina leksaker under tiden

Väggfästet på plats

Upphängning!

Fenix provkryper lite, det går sådär! Han kommer upp på knä men inte vidare, han gungar dock fram och tillbaka!


Plaskar och busar i badkaret igår kväll.

Sitter och fnular med Tilde klockan fyra på morgonen

Intressant med Tilde, den pedagogiska elefanten.

Ännu en trevlig dag

Nu har jag och Fenix varit och fikat med Jeppe och hans underbart söta son Jonathan eller Proppen som han kallas mest! Jeppes kusin kom förbi en sväng oxå. Vi hade det väldigt trevligt. Fenix var idag väldigt intresserad av Jeppes skägg, han fixade och donade med det. Att busa med Proppen var oxå populärt.
Idag åt jag faktiskt lunch hemma så idag vart det faktiskt fika! Apelsinjuice och en kärleksmumbit. Gotteligott! Efter fikat gick jag och Fenix till apoteket och handlade en hudlotion till Fenix han är så torr nu när det är så kallt ute.
Daniel ringde när jag var på stan oxå, han hade handlat ett väggfäste för tv:n så nu är tv:n snart uppsatt på väggen. Det ska bli skönt, då kan vi köpa en ny smalare bänk att ha under sen. Hoppas han hinner med att sätta upp den ikväll.

Ska vi åka snart???

Fenix studerar Jeppes skägg ingående!

Fenix, Jeppe och Proppen!

Fenix pysslar med filten

Myser i soffan

Busunge!

Far & son!

Bus med Jeppe!

Mitt fikasällskap!

Bus med Proppen

Bus, bus, bus!

Lite läskigt!

Igår fick jag ett kuvert från Norrtälje kommun, trodde att det kunde ha något med jobbet att göra. När jag öppnade det så fick jag se att det var intagningsbesked till Fenix. Han har fått en plats på rådmansö förskola. Den 1/10 kommer Fenix börja på avdelningen Ekorren! Jätteskönt att han fick plats där vi ville ha honom, väldigt nära hemma. Dock känns det lite läskigt. Våran lilla kille ska börja på dagis, det vart så verkligt nu. Skulle vilja vara hemma med honom hela tiden men det går ju inte, det förstår jag ju. I och för sig är det lite mer än sju månader kvar tills han börjar men ändå, nu finns det på papper, verkligheten kommer ikapp en. Jag jobbar ju liteoregelbundna tider och helger ibland så han kommer inte behöva vara allt för mycket på dagis heller, det är ju skönt. 
Jag har inget emot att börja jobba igen utan problemet är att lämna bort lilleman. Jag har ju fortfarande inte varit borta från honom mer än tre timmar. Det är jättemånga som vill vara barnvakt så det är inte det som är problemet utan problemet ligger hos mig. Måste nog släppa lite på det snart. Vi får väl börja lämna bort honom kortare stunder.
Idag var det egentligen meningen att jag och Carina skulle till familjecenter med bebisarna men hon var tvungen att jobba. Istället passar vi då på att ta en fika med Jeppe på stan.
Fick meddelande igår kväll från Tina att en del av vattnet gått och att hon hade diskuterat med BB om hon skulle åka in eller ej. Hon skulle höra av sig till mig om hur det går. Spännande som bara den! Hoppas det går bra! 
Lilleman vaknadade tidigt idag, jag har ju inte så mycket mjölk åt honom och jag tyckte att det var lite för tidigt att ge honom sin gröt så han fick lite välling i våran säng. Han vill gärna hålla flaskan själv men det är ju så svårt! Hihi, korta stunder går det men sen får mamma komma till undsättning när flaskan smiter ur hans små nävar.

Igår kväll tittade Fenix och pappa på tv tillsammans

Ser fundersam ut!

Puss!

Han är så duktig med flaskan!

Dagens fika!

Fenix, jag och Embla har idag varit hos Tina och fikat! Det var så trevligt så. Hon har beräknad födsel på söndag. Jätte snart ju! Det ska bli en liten kille. Då har Fenix en till blivande kamrat på väg. Fenix fick krypa omkring på golvet eller man kanske ska kalla det för hasa sig bakåt på golvet medans vi fikade. Han hade sällskap av Embla och Trassel, deras katt. Hon är så söt Tina, hon är så mån om alla djur så hon matar både rådjur och fåglar på tomten. Härligt, dem behöver mat nu när det är så kallt och snöigt. Tog bara sju minuter för oss att köra dit. Daniel hade sprängt för grunden på tomte brevid så han visste vart det var men vi visste inte att dem bodde där. Hihi, Embla är så rolig med katter. Hon tycker om dem men dem är lite läskiga. Hon vågade inte riktigt titta på Trassel utan sneglade på henne och vågade inte gå förbi utan att matte kom som förstärkning. Trassel är van vid hundar men inte vid just Embla så han var lite avvaktande och smög sig fram till Embla och vågade sig på att lukta lite på Emblas svans. Dem är för söta dem små liven. 
Som sagt vi hade en trevlig fika stund med mycket prat framförallt om barn och djur. Vi får se om vi tar en fika i Norrtälje imorgon oxå, vore väldigt trevligt. Hon går ju bara och väntar nu, dagarna går ju så långsamt då så det är bättre att gör något.
Nu ska vi över och hälsa på farmor en sväng, Daniel ska bara busa klart med Fenix först! 
 
Fenix på väg mot Embla, tyvärr tar han sig bara bakåt så han kommer aldrig fram!

Fått hjälp av mamma att komma fram till söta Embla som provsmakar golvet

Håller span!

Trassel smyger på Emblas svans

Trassel vilar lite!

Det blir en utflykt även idag

Fenix ligger och sover så skönt i sin vagn! Han somnar alltid när vi tar våran morgonpromenad. Vilket härligt väder det är då! SOL! Äntligen! Den värmer riktigt oxå det är ju helt underbart! När Fenix vaknar ska han få lite lunch och sen ska vi ta en liten tur hem till Tina och hälsa på. Embla ska oxå få följa med! Hon bor i Gillberga så det är inte alls långt. Då har vi nära att åka sen när vi måste hälsa på bebisen var och varannan dag, dem är ju så söta dem små!

Så mycket snö men sol i alla fall! Vacker utsikt blir det i alla fall från balkongen!

Hihi, rätt skapliga vallar nu!

Fortfarande kallt!

Våran lilla ängel somnade vid åtta igår kväll. Haha, han var så trött! Vi vill ju inte att han ska somna för tidigt heller för då hinner han vakna ett antal gånger under natten. Han satt i Daniels knä och huvudet nickades famåt hela tiden när han höll på att somna, precis så där  som folk på bussen eller tåget brukar ser ut när dem håller på och somna. Som sagt vid åtta, efter sin dusch och lite välling samt lite ammning fick han äntligen sova. Han vaknade kvart i sju imorse. 11 timmar! Helt otroligt! Som mamma är man bara lite jobbig, jag vaknar inte av att dem plogar precis utanför huset men jag vaknar av minsta lilla pip från lilleman. Han har drömt en del i natt och pipigt och vaknat till lite men varit duktig och somnat om själv. Jag har ju vaknat vid dessa tillfällen och så ligger man och väntar på att han ska vakna till ordentligt så man får gå upp och hämta honom, men allt förgäves för han somnade om på egen hand som sagt!
Var uppe ur sängen en sväng och kikade på termometern, -15 grader. Vill att det ska bli varmt snart! Är så trött på kylan, stackars våran stora älskling som måste vara ute i kylan idag igen.
Idag har vi inget riktigt spikat på programmet, eventuellt ska vi åka hem till Tina och hälsa på men vi har inte bestämt helt säkert, åker vi inte dit så blir det en mysdag hemma. Kan ju vara skönt det med, var ju borta både måndag och tisdag och på tosdag och fredag ska vi oxå ut på äventyr, en lugn hemmadag kan oxå vara till sin rätt.
Igår kväll tittade jag och Daniel på film och tände en brasa, så mysigt så! Älskar nya vardagsrummet!   

Fenix sitter och pysslar på golvet


Han är så duktig med sin tappra försök att krypa, snart så!

Undra om jag får in hela min hand i pappa mun???

Mysig brasa igår kväll!

Morgonmys!

Ska vi äta frukost snart?

Får väl äta på min leksak så länge då!

Mysdag!

Åh, vilken mysig dag vi har haft idag! Fenix och jag åkte hem till Carro vid halv tolv. Vi gick in och hälsade på lilla Ebba, deras mops, och sen gick vi ner på stan. Vi åt lunch på G. Kungsflundrafilé med pressad potatis och hummersås. Jättegott! När vi hade ätit klart gick vi och hämtade Carros små tjejer, Lova och Nea, från skolan och gick vidare hem till dem. Hihi, Nea fick för sig att hon skulle backa hela vägen hem så det tog lite längre tid för henne, Lova och jag gick lite före och pratade medans Carro fick stanna och vänta in Nea. Hihi, dem är ju för roliga ibland. Väl hemma vi drack lite varm choklad och hade det mysigt! Var flera år sedan jag drack varm choklad, väldigt gott var det! Tjejerna är så söta och Fenix tycker att dem är jätterara och roliga. När vi sen skulle hem så kramade alla om Fenix, så sött! Dem är vekrkligen helmysiga hela familjen. Hoppas vi ses snart igen!
När vi kom hem fick Fenix lite välling och sen kom pappa hem! Mysigt när han kommer hem lite tidigare. Fenix fick busa lite med pappa och det är alltid lika uppskattat. Nu lagar Daniel mat, pastasallad ska det bli för det var han sugen på. Fenix sitter i sin stol brevid medans Daniel talar om hur maten ska tillagas. Haha, dem är för söta! Stackars Daniel var frusen när han kom hem, tycker synd om honom som måste jobba utomhus i kylan, hoppas det vänder mot varmare håll snart!

Fenix väntar på att få åka

Redo för färden till Norrtälje

Fenix hälsar på Ebba!

Hihi, söta Ebba!

Fenix på G

Ska nog låna gudmors fingrar och gnaga lite på

Fenix gör pruttljud så det stänker och Carro skrattar!

Söta Lova dricker varm choklad

Söta Nea ville även ha fil och flingor!

Får håret flätat av mamma, mys!

Gulliga familjen tar farväl av Fenix som ska åka hem!

Pappa är hemma och busar med mig!
 
Buspojkarna!

Jaha, snö igen!

Gick upp och tittade på termometern nyss, bara -11 grader idag men självklart snöar det då istället. Hur mycket snö finns det egentligen. Posititivt är att det inte har kommit så mycket i alla fall, ännu! Vi får väl skynda oss ut på promenad så man kommer fram med vagnen innan det kommer för mycket snö.
Idag ska Fenix och jag på utflykt igen. Vi ska parkera bilen hemma hos Carro och sen ska vi i sällskap med henne gå ner till stan och äta lunch. På hemvägen ska vi hämta upp hennes bedårande söta flickor som slutar skolan vid den tiden. Ska bli så mysigt! Carro är verklgen helst underbar, man blir så glad av att vara med henne. Fenix har en helst fantastisk gudmor!
Igår var vi uppe hos farmor en stund och fikade och lämna några kort. Efter besöket fick Fenix sig ett bad tillsammans med pappa, han älskar verkligen att bada. Så kul att se honom både njuta helt liggandes i badkaret och även att plaska runt som en fisk i vattnet och skratta åt vattnet som stänker.

Mys med pappa igår kväll!

Hihi, bus!

Prutta på magen!

Mina hjärtan!

Vart tog buspappa vägen??? Kom tillbaka och lek med mig!

Mina badpojkar!

Sötaste bebisen!

Lika glad väl uppe ur badkaret

Håller på och fixar med sin bordstablett vid frukosten

Ska nog kasta den på golvet så mamma får plocka upp den!

Trevlig fikastund!

Idag har vi fikat med Carina, Casper, Tina och hennes mage med en Leo i. Hihi, så mysigt, inte alls långt kvar nu. Fenix fick ett jättefint kort av Carina och Casper på mig och Fenix med cars-tema på. Tack snälla! Fick reda på att Tina bodde väldigt nära oss, i Gillberga tydligen. Vi bestämde att jag skulle åka och hälsa på någon dag, kanske redan den här veckan, vi får se vad som hinns med.
Det var en jättetrevlig fikastund, Fenix och Casper satt i soffan och lekte under tiden, dem är så duktiga så båda två! 
Efter fikat gick vi till BVC för Fenix´s 6-månaders kontroll, allt var kanonbra! Han gick genom besiktningen. Läkaren hade en sjuksköterskeelev med sig som frågade om hon fick känna och klämma lite oxå och självklart fick hon det, dem måste ju träna på nån för att lära sig och Fenix är ju så glad i dem flesta människorna så det var en bra bebis att börja att träna på. Hihi, Fenix slarviga mamma hade glömt att ta med sig en filt till honom, på BVC vill dem att man ska förbereda bebisen och ta av dem kläderna innan, hade ju varit bra med en filt då så han höll sig varm medans vi väntande. Fenix fick då låna mammas tröja istället. Gick hur bra som helst och det såg väldigt mysigt ut för honom.
När vi var färdiga på BVC så givk vi till babyproffsen och köpte en större nappflaska till lilleman. Han somnade på vägen dit och sov i bilen hela vägen hem.
När jag kom hem var Daniel redan hemma, det var en trevlig överaskning! Mina kort som jag beställt hade kommit, satte in dem i ramen och Daniel satte upp den på väggen. Det vart så fint så! Han är ju för söt lilleman, man skulle kunna tapetsera hela väggarna med honom!
Ikväll går vi nog över till farmor en stund och lämnar några kort som hon beställt på honom.
Hihi, Fenix håller för tillfället på att tränar på att krypa ordentligt. Han får in benen under sig, står på alla fyra och gungar fram och tillbaka, han ser för rolig ut!


Carina, Casper, Tina och lilla magen!

Fenix pysslar lite i soffan


Vinkar lite till mamma!

Leker med mammas flaska

Carina och Casper

Fenix på MVC iklädd mammas tröja!

Den fina nya ramen med våran skönhet i!

Måndag utan snöfall än så länge

Jag är en ganska konstig människa ibland, igår hade jag ont i alla leder, mest i dem som jag skadat på något vis, vid sex tiden fick jag feber 39.4. Frös väldigt så jag hoppade ner i sängen, drack massor och tog två alvedon. INget halsont, snuva eller andra symtom, brukar få så här ibland. Typ tre timmars feber. Hur konstigt som helst! Vid nio tiden var febern borta och har ej kommit tillbaka och jag mår som vanligt igen. Märkligt!
Fenix vaknade halv fem, då fick han komma in i våran säng om somna om där, han vaknade sedan vid sju. Helt okej! Hihi, nu ligger han brevid mig här i sängen och gör pruttljud med munnen, verkar vara väldigt roligt för han har hållt på i en kvart snart. Kul när dem kommer på nya saker, han har gjort sådana ljud förut men har har utvecklat det mer och mer.
Idag ska vi till Norrtälje och träffa Carina och Casper. Tina kanske kommer oxå, hon är beräknad att få en liten bebis den 28:e tror jag. Hihi, jättenära nu! Hon skulle till MVC idag, hon kom inte ihåg vilken tid men om hon hann skulle hon komma och fika med oss. Trevligt!
Efter fikat ska jag och Fenix till BVC på 6-månaderskontroll. Det ligger vägg i vägg med cafét så det blir kanon det.
Hihi, nu kommer Fenix backandes här i sängen, han är för lustig. Undra om han någonsin kommer ta sig framåt eller om han kommer fortsätta backa tills det är dax att gå.
Tittade ut genom fönstret nyss, än så länge snöar det inte, massor med snö på marken men inget i luften än så länge. Skönt, vi behöver verkligen inge mera snö nu!
Usch, pratade precis med Daniel, det hade varit -15 grader här i morse, -21 grader när han kom till norrtälje och -24 grader när han kom till jobbet i Stockholm. Så kallt! Bäst att inte titta på termometern innan man ska ut för då brukar det kännas ännu kallare när man vet hur kallt det är. Skönt att vara ovetandes!

Sötnosen med sin favoritsladd

Intressant!

Puss!

Fnular med sladden

Våran älskling!

Snö, snö, snö!

Fenix´s födsel

Jag har två gamla klasskamrater som precis fått barn här i dagarna. Grattis! I juli kommer en tredje!
Jag hade nog den bästa graviditeten man någonsin kan önska sig. Jag mådde lite småilla i två dagar och det berodde nog mer på att jag gick ut på långpromenad med Embla innan jag åt frukost. Jag samlade inte på mig någon vätska alls och gick bara upp nio kilo totalt. När jag kom hem från BB två dagar efter det att Fenix kommit så var dem nio kilona borta och jag började i sig rasa i vikt istället. Fyra veckor efter födseln så vägde jag sex kilo mindre än innan jag vart gravid. Jobbar på att få tillbaka dem kilona nu.
Jag var inte en sån där som vart sugen på allt möjligt konstigt utan allt bara flöt på som vanligt förutom att magen växte. Blodtrycket var något höjt vid en kontroll på MVC men det hade gått ner till gången där efter. Haha, det enda som var lite jobbigt var att jag fick ont i händerna, carpaltunnelsyndrom. Låter ju lustigt, jag är gravid och har ont i händerna, folk tittade ju lite märkligt på en. Foglossning slapp jag oxå och ingen ryggvärk! Hur skönt som helst! Folk tyckte så synd om mig som skulle gå höggravid när det var som varmast på sommaren men jag älskar ju värmen så det var inga problem alls. Tror nästan att det är skönare att vara gravid på sommaren så man slipper klä på sig alla jobbiga kläder. Nu var det ju bara att dra på sig en klänning och ett par flip-flops så var man klar, inga tjocka jackor och kängor! 
Eftersom jag hade en helt underbar graviditet så skojade jag om att förlossningen skulle bli dessto värre och det vart den. 
Värkarna satte i gång på fredagen vid 19.00, dem var rätt kraftiga men oregelbundna så jag vankade fram och tillbaka hela natten och hoppade i och ur badkaret för det varma vattnet hjälpte lite mot det onda. 
På lördagmorgonen åkte vi in till BB stockholm. 
Var då 3 cm öppen och värkarna var fortfarande oregelbundna. Vi fick gå en promenad och komma tillbaka efter en timma. Haha, då hade värkarna avtagit för stunden och dem sa att vi kunde åka hem och avvakta. Vi gick en promenad till bara för att se om dem skulle komma tillbaka men det gjorde dem inte, vi gick upp på avdelningen för att meddela att vi skulle åka hem och vänta lite men då som från ingenstans satte värkarna igång igen. Vi vart kvar och nu kom en lång ond väntan. Fick ta ett varmt bad och prova lite lustgas men lustgasen mådde jag så illa av så dem fick dem behålla. Jag öppnade mig väldigt långsamt och det gjorde ondare och ondare, tillslut satte dem en ryggbedövning. Det var en skön befrielse dock tog den snett och smärtan kom tillbaka i vänster sida och högersidan tappade känseln helt. Haha, jag kunde inte lyfta mitt högra ben alls. Trillade omkull när jag skulle gå på toaletten. När jag på söndag morgonen var nio cm öppen och Fenix fortfarande låg kvar väldigt högt upp i bäckenet så fattade läkaren beslutet att det skulle bli kejsarsnitt. Fenix hjärtfrekvens skenade vid tillfället upp och ner hejvilt så dem vågade inte vänta längre. Antagligen hade jag inte kunnat krystat ordentligt heller eftersom ena sidan var helt bortbedövad.
Haha, Daniel som precis kom tillbaka från frukosten såg chockad ut över beslutet, stackarn! Han var verkligen en ängel under hela tiden och gjorde allt mycket lättare för mig! Han skötte sig exemplariskt!
På operationen fick jag blodtryckfall av ryggbedövningen och det vart väldigt bråttom att pumpa i mig blodtryckshöjande medel igen. Usch vad illa jag mådde då! 8.32 började operationen och 8.34 var Fenix ute, det gick så fort! Jag fick ligga på uppvaket 2 timmar innan Daniel fuck komma till mig med Fenix. Oj, vad jag tjatade på den stackars sköterskan om hur bra jag mådde och bara ville träffa min bebis. Äntligen kom dem och vilken lycka att få honom hålla honom tätt intill sig! Efter 37 timmars värkar och akut kejsarsnitt så kom den lilla krabaten äntligen ut. Där fick man för en problemfri graviditet, haha! All smärta är redan bortglömd.  

Magen är borta!

Tjockismage, en vecka innan förlossningen

Avläsning av värkarbete och Fenix´s hjärtljud på BB.
 

Usch, för snö!

Hatar verkligen snön! Skulle ta en promenad med Fenix och Embla men då har dem inte plogat infarten till vårat hus, man blir ju tokig. Med snö upp till knäna så inser man ganska snart att det inte ens är någon idé att försöka sig på att pulsa fram i snön med barnvagn. Embla ville ju ut och Fenix hade somnat i vagnen innan jag hunnit klä på mig själv så jag rullade in vagnen i garaget där han fick fortsätta sova i lugn och ro. Jag tog med mig babyradion och gick en liten sväng med Embla så hon fick kissa i alla fall. Får vänta med en längre promenad tills dem har plogat.
Ska väl ta och börja med städningen då....tråkigt men behövligt!

Fenix på en morgonpromenad i vardagsrummet

Hälsar på hos Embla!

Satte in kort i dem nya fina ramarna igår, ett med mig och Fenix

...och ett med Daniel och Fenix

Min vackra blomma som jag fick av mamma för något år sedan blommar för tillfället. Så fin!

Mycket snö utanför dörren! Pulsade tappert fram med Embla genom snön!

Helgen snart slut

Helgen skrider mot sitt slut, snart är arbetsveckan igång igen för min älskling.
Igår kväll hade jag och Fenix så mysigt tillsammans i soffan. Han satt lutad mot mig större delen av kvällen och pysslade med sina leksaker. Han somnade ju en stund i bilen på vägen hem så han var pigg och utvilad när vi kom hem. Vid 22.00 somnade han tillslut och vaknade vid 5.30. Morgonpigg som vanligt!
Jag har redan satt på en tvättmaskin, skönt att komma igång och få det gjort. Ska väl städa lite oxå tänkte jag. Har ju lite på programmet både i morgon och på tisdag så då hinns det nog inte med. Fenix ålar omkring på vardagsrumsgolvet, han har myror i benen och kan inte vara still. Han är för söt! Han kämpar med sitt krypande men kommer bara bakåt än så länge.
För tillfället snöar det inte så jag hoppas det kan förbli så tills vi gått våran promenad i alla fall.
Vi får se när Daniel kommer hem sen, kan nog ha blivit ganska sent för dem igår har jag en känsla av!


Sötnosen

Spanar lite på tv:n.

Glad liten pojke

Kvällsmys i soffan

Kul i soffan

Mys!

Skönt att vara hemma igen!

Fenix och jag har haft en urmysig dag hos mormor och morfar! När vi kom dit åt jag varma koppen och smörgåsar som lite lunch, Fenix fick lasagne. Embla fick sig en låndpromenad med morfar. Fenix vart sen lite trött så han lånade mormor och morfars säng en stund och vilade. När han vaknade fick vi hemmagjorda semlor och Fenix fick mormors äppelmos! Mumsigt värre!
Både mormor och morfar busade med Fenix vilket var uppskattat! Till middag vart det baconinlindad lax med potatis- och blomkålsmos! Fenix fick oxå smaka lite potatis och blomkål men det tillhörde väl inte favoriten. Morfar var snäll och skottade fram våran bil medans vi klädde på oss och sen började resan hem i snöstormen. Jösses vad det hade drivit igen på vägen! Vi fick ta sats och hoppa genom snödrivorna. Det är så stora öppna åkrar som snön driver över och lägger sig på vägen istället. Vi lyckades ta oss fram utan att fastna i alla fall. Fenix somnade på en gång när bilen började skumpa, skönt för honom, jag själv fick ju koncentrera mig på att ta mig fram. Drivsnö, snö i luften och bara vitt överallt, det var som att köra omkring i ett mjölkglas. Tur att reflexpinnarna fanns så man såg någorlunda vart vägen gick! Körde väldigt långsamt hem, bättre långsamt och säkert så man kommer hem, hade ju min prins med mig oxå och då vill man inte bli ståendes i något dike.
Nu är vi hemma i värmen igen och snart ska lilleman och jag ta oss en varm dusch och sen mysa i soffan. Vi är ju ensamma eftersom Daniel är på konsert.

Vissla myser på tv:n

Mormor ger dem stackars frusna fåglarna mat 

Bus med mormor

Pysslar med sina leksaker

Embla vilar efter sin promenad

Hemmagjorda semlor
 
Väntar på äppelmos

Skönt för tänderna!

Mys med morfar

Leker med mormors nalle som hade när hon var liten

Caesar fick ha kvar Fenix underlägg som jag brukar lägga under honom när jag byter blöjor, Caesar hade somnat så skönt på det!

Den goda laxen

Så här såg det ut när vi skulle åka!

Lördagmorgon

Fenix vaknade halv sex, pigg och glad! Nu ligger han och myser i sängen vårat lilla busfrö. Han försöker krypa men kommer mest bakåt ändå! När han gett upp sina krypförsök ger han sig på USb-kabeln, hans stora passion här i livet.
Idag ska Daniel på Ramsteinkonsert, jag och Fenix ska åka till mormor och morfar och hälsa på och bli lite bortskämda. Det blir mat och säkert en långpromenad om det inte snöar för mycket. Just nu yr snön utanför fönstret, ser inget vidare skönt ut men hunden måste ju ut så det är bara at dra på sig alla kläder man hittar och ge sig ut i ovädret. Är så trött å kylan och snön nu.
Daniel kommer sova kvar i Stockholm hos Lojke i natt så att jag och Fenix ska mysa själva ikväll och det är inga problem alls för är det nått vi kan så är det att mysa!
Nu ska vi äta frukost, är sååå hungrig!

Äntligen morgon!

Det är bra kämpigt att krypa

Får lite krypundervisning av pappa

Spännande med kameran!

Grabbarna ligger och pysslar!

Snöoväder

Usch för det här vädret. Fenix och jag har varit och ätit lunch i norrtälje med Camilla efter det gick jag och Fenix en promenad på stan. Fick ett meddelande från Daniel att han skulle bli lite sen så då gick jag upp i mormor och morfars lägenhet under tiden. Det är ju lite bökigt med all snö och barnvagnen. Modd är det värsta som finns, det är tungt och det styr inte alls. Fenix fick lite gröt väl inne i värmen och vi hann med lite bus i mormor och morfars säng oxå! Sen gick vi tillbaka till bilen, Fenix fick sig en liten tupplur i vagnen, skönt! Storhandlade på flygfyren, skönt att det är avklarat. Ikväll blir det bara mys och film i soffan. Har köpt lite godis till mig, ska man titta på film måste man ha snask!

Fenix på Tullen

Busar i mormor och morfars säng! Tränar på att dra in överläppen!

Fenix utan överläpp!

Åh, så roligt!

Sötungen!

Nu är han på rymmen igen!

Haha, han ser inte så nöjd ut med att ha fastnat mellan väggen, fotöljen och fotpallen

Gullungen!

Sitter och filosoferar!

Våran ängel!

Fenix har varit så duktig i natt! En riktig lite ängel! Igår kväll kom farbror Mikael över en sväng och busade lite med Fenix, efter det tog jag mig en skön dusch med honom. Färdig duschad och fin fick han sin välling och så fick han amma lite. Tjugo över åtta orkade han inte hålla upp sina ögonlock längre utan han somnade så skönt! Tjugo i sju i morse slog han upp dem igen! Över 10 timmar har han sovit! Han verkar sova mycket bättre nu när han får vällingen, han håller sig mycket längre.
Daniel har kurs idag så han började lite senare. Mysigt att han är kvar isängen när man vaknar. Han gick upp och hämtade en glad och pigg Fenix ur hans säng och la honom här hos mig! Han är så söt, nu är det nämligen väldigt roligt att suga in underläppen i munnen! Han ser så lustig ut och så smackar han samtidigt! Charmigt! Han är ett riktigt lite yrväder just nu, han skjuter sig ju fram på rygg och fort går det så man får passa honom och flytta tillbaka honom in i sängen när han är på väg ur hela tiden.
Idag ska jag och Fenix äta lunch med Camilla, sen ska vi ringa Daniel och se hur mycket han har kvar på kursen. Är han färdig så ska vi träffas och handla och om han inte är färdig tar väl jag och Fenix en sväng på stan tills han är klar.   
Mailade över några söta bilder på Fenix till sekreteraren på Daniels jobb igår, fick precis svar från henne och hon vart så glad så!
Nej, nu blir det fortsatt bebismys en stund till!

Glad kille igår kväll

Fenix och farbror Mikael

Bus med farbror Mikael

Grabbarna Andersson

Pojkarna ser bekymrade ut över datorn som inte vill spela upp filmer

Mina snyggingar!

Morgonmyser i sin nya pyjamas

Passion för sladdar!

Alltså han är ju för lustig lilla Fenix, det är inte nog med att han rymmer var och varannan sekund nu har han börjat leta upp sladdarna i huset oxå. Jag hängde tvätt i rummet brevid varagsrummet där Fenix låg och lekte när man hör hur det rasslar till, jag går och tittar och då har han fått tag i antennkablen som legat längst med väggen. Den är i och för sig inte fastsatt ännu, vi ska göra det i samband med att golvsocklarna ska upp. Det är ju ingen ström i kabeln heller men ändå. Vilken buse! Han har ålat sig fram till väggen och slitit med sig kabeln och ligger och fifflar med den!
Nu är den lilla ligisten trött i alla fall, jag satt med honom mot min axeln och gungade lite och sjöng lite för honom, då somnade han. Nu ligger han i sin säng. Sötnosen! Det är så mysigt när dem somnar hos en. Det blev inget familjecenter eller födelsedagsfika idag. Lilla Casper är sjuk, stackaren. Han hade feber så vi riskerar inte att träffas då, vill ju inte att Fenix ska bli sjuk. Hoppas han blir frisk snart igen! Krya på dig Casper! 
Har lyckats suttit och sorterat bilder och beställt bilder dessutom, ska bli roligt att sätta in dem i sina ramar sen. SKa försöka komma ihåg att maila över kort på Fenix till sekreteraren på Daniels jobb oxå. Hon vart eld och lågor över Fenix när jag var där och hälsade på och lovade då att ordna lite bilder till henne.  
Daniel skulle handla välling på vägen hem, skönt att jag slipper åka iväg bara för det, är hellre hemma och myser nu när det snöar.   

Hmmm, en sladd!

Intressant, jag drar lite till och ser vad som händer!
 
Oj, mamma! Nej, vaddå, jag gör inget speciellt! Skulle bara kolla vad det här snöret var till för!

Redan torsdag!

Bara två jobbdagar till för Daniel och sen är han ledig igen. i och för sig ska han på Rammsteinkonsert på lördagen så då ser vi ju inte så mycket av honom, jag och Fenix ska då passa på att mysa hos mormor och morfar istället!
Igår kväll provade vi med havrevälling till lilla finsmakaren och se det gick faktiskt ner! Perfekt, då kan man ge honom det till natten så kanske han står sig lite bättre! Han somnade vid halv tio igår och vaknade halv fem för lite mat och somnade sedan om till halv åtta. Jätteskönt! I går fick han bara amma på morgonen och till kvällen och det gick bra, han är inte alls lika snuttig på dagarna längre. 
Idag vet jag inte rktigt vad som kommer hända ännu. Eventuellt ska vi in till familjecenter med Carina och Casper och låta bebisarna leka lite. Vi får se om Carina hinner, Jimmy fyller nämligen år dag, Grattis till honom! Lite beroende på när Daniel kommer hem från jobbet så ska vi kanske dit ikväll och gratta honom. Som sagt vi får se när Daniel kommer ifrån jobbet. Blir det en sväng till norrtälje så ska jag i alla fall komma ihåg att köpa välling.
Idag ska jag tvätta, det blir så mycket tvätt med en degglandes bebis och en arbetande karl! Det gör i sig inget, det är ju inte speciellt jobbigt att tvätta. Det är ju skillnad om var tvungen at boka tvättstuga och passa tider. Ska göra lite sötpotatispuré till lilleman oxå, vi får se vad han tycker om det! Ska även försöka hinna med och beställa lite framkallning av kort via internet, tar en stund med uppladdningen men jag har ju inte bråttom. Har så många söta kort på honom som vi ska rama in och sätta upp och sen vill både mormor och farmor ha lite kort oxå. Gör nog det när Fenix sover sen.
Haha, nu ligger Embla här inne och kliar sig själv i örat med tassen, hon knorrar högt för att det är så skönt!  
Nu ska vi äta en mysig frkost tillsammans!

Åh så skönt att klia örat!

Myspojken!

Pappa är hemma!

Nu är maten i magen och Fenix har haft en lekstund med pappa! Tror nog att båda tycker att det är lika roligt! Dem har lekt med Fenix nya leksaker. Kul att se grabbarna ha kul tillsammans!
Snart ska jag ta mig en promenad med lilla Embla och Daniel ska duscha med Fenix. Ska prova att ge Fenix havrevälling ikväll, majsvällingen tyckte han inte om. Vi får se hur det går, han är ju liten kräsen med saker som kommer ur nappflaskan! 
 
Nya leksaken!

Kul att slå på den är det oxå!

Pappa härmas!

Busfrön!

Pruttljud på magen!

Så roligt man kan ha!

Starka pappa!

Mysig fikastund!

Nu har Fenix och jag varit och fikat med Carina och Casper, det var så trevligt och mysigt så! Dem har så bra skinnsoffor på Pelikan så det är perfekt för barna att sitta och ligga som dem vill där. Skönt även för en annan att kunna fika utan barn i sitt knä. Fenix har för tillfället dem längsta armarna någonsin. Han är så klåfingrig och ska slita och dra i allting, varenda pinal måste undersökas. Jättegulligt men kanske inte så charmigt när han ska kladda i mammas morotskaka! Barnen verkar uppskatta att få sitta själva och undersöka omgivningen och leka med sin leksaker i lugn och ro. Dem fick även sitta brevid varandra en stund. Casper hittade Fenix´s otroligt spännande byxsnöre, haha, snören verkar vara bebisars passion här i livet! 
Efter fikat bäddade jag ner Fenix i vagnen igen, han somnade på en gång. Vi tog en sväng till lekplaneten och köpte en bok och en ljud- och ljusleksak åt han. Han har även fått lite kläder mm.
Fenix vaknade inte ens när jag plockade upp honom ur vagnen och satte honom i bilbarnstolen, han sov hela resan hem oxå! Nu är han vaken och leker med nya leksaken i sängen. Han ålar sig även som en mask bakåt, man får flytta in honom i sängen efter en stund för då är han på väg ur sängen.  Åh, han är så gullig! Älskar honom verkligen massor, man blir så glad av att se honom och jag är så lycklig som får spendera min tid med honom. Daniel har varit snäll och skrivit över alla dagar, utom dem 60 som han måste ta i pappaledighet, på mig! Jag får vara hemma med lilleman enda till september. Vi ska ha det så mysigt tillsammans den här perioden och ta vara på varenda ögonblick!
Tack Carina och Casper för en trevlig dag!

Vår älskade bebis pch jag!

Carina och Casper på pelikan

Fenix tar det lugnt i soffan

Casper leker i sin soffa

Fenix är helt uppslukad i sitt prasselpapper som omslutit engångshaklapparna!

Fenix leker med sina fötter

Provkryper i soffan

Grabbarna Grus!

Så söta!

Caspe har hittat Fenix´s byxsnöre ocg Fenix har hittat sin fot!

Kan det bli sötare?

Ny haklapp

Bordstablett

Den nya boken

Ljud- och ljusleksak

Ny pyjamas

Två nya bodys

Kofta från polarn och pyret

Onsdag!

Vår lilla buse rymmer hela tiden. Idag hittade jag honom på andra sidan vardagsrummet än vad jag hade lagt honom! Han backar fortfarande, hihi, hoppas han tar sig framåt snart!
Idag ska vi träffa Carina och Casper på Pellikan och fika igen! Ska bli trevligt! Kul för bebisarna att träffas oxå!
Efter fika blir det hem och laga mat. Kycklingspett med jordnötssås samt ris och sallad!

Påklädd och färdig för frukost!

Glad kille

Fenix på rymmen, har hamnat på andra änden av vardagsrummet

Va? Jag har inte gjort något!

Fenix´s kalas!

Fenix hade lite kalas igår på sin 6 månaders dag! Fika med mormor, morfar och farfar. Farmor träffade han på dan och fick då presenter.
Vi hade en trevlig fikastund, Fenix fick päronpuré som han älskar. Han fick många fina saker, var ju inte meningen att han skulle ha paket utan bara att vi skulle träffas lite men tack snälla för hans fina saker!
Fenix´s somnade nästan omgående när dem gått men han hann med en skön dusch först!
Det vart en väldigt trevlig och mysig ½-års dag för våran älskling!


Färdig dukat för Fenix´s ½-års fika!

Födelsedagsflaggan som han fick av sin mormorbror kommer till användning idag!

Fikabröd!

Fina kalaskillen i skjorta

Jippie, pappa är hemma och busar med mig!

Busar med pappa!

Åh vad roligt det är att bli kastad!

Glader!

Busar med mormor

Mysig fikastund med mormor och morfar

Sötnosen!

Paket från faster Cecilia

En fin bil gömde sig i paketet

Proväter presentpapper

Farfar kom oxå och hälsade på!

Fenix´s fina mysdress från mormor och morfar

Ett bidrag till Fenix´s spargris, även det från mormor och morfar!

Två pyjamaser från farmor och farfar

Fin sparkdräkt från farmor och farfar
 
Den fina bilen från faster Cecilia!

Nyklippt

Sådär ja, då var topparna avklippta igen! Skönt att bli av med det slitna! Köpt mer toning till håret oxå, börjar bli dags att ordna färgen snart igen nämligen. Köpte samma rödaktiga ton som sist, trivs med det röda. Fick klippning och slingning av Daniel i julklapp som jag ska spara lite tills man vill bli extra fin!
Fenix tyckte det var spännande i salongen, hårtorken var dock lite otäck, hihi, hans mamma är nog inte så flitig med hårtorken hemma så han vant sig.

Filosoferar hos frisören

Skönt att sitta ner en stund!

I dag fyller vårat lilla hjärta 6 månader!

Tänk vad tiden går. Idag fyller våran älskade lillkille 6 månader, klockan 8.34 den 16/8 2009 kom vårat lilla mirakel till världen. Han var då 50 centimeter lång och vägde 3470 gram. Älskad redan från första ögonkastet. Tror inte att man förstod att man kunde älska någon så mycket som vi älskar Fenix. Han förgyller våra liv något otroligt!

Idag väger han nästan nio kilo och är 68 centimeter lång, hihi våran jättebebis och han utvecklas mer och mer, för varje dag som går så gör han små nya saker.
Ikväll blir det fika med våra familjer för att fira lilleman!

Fenix somnade vid tio igår och vaknade vid halv sju, så duktig! Sov hela natten lång!

Vid halv tio ska jag klippa mig, Marie-Louise ska oxå klippa sig så hon ska passa Fenix under tiden, sen blir det hem och baka lite till kvällen. Tror att det får bli mockarutor och kanske någon småkaka. Vi får se vad som hinns med helt enkelt.

Våran ängel bara en timme gammal

Lilleman hos mig för första gången

Jag och våran älskling

Älsklingen på sin 6-månaders dag


Kul att fylla ½ år!

Grattis hjärtat!

Fika på Pelikan med mammorna och Jeppe!

Jaha, då var dagens fika avklarad eller lunch för min del. Carina var snäll och tog Fenix medans jag handlade mat. Varm kycklingsallad med pestokräm! Den är så god så! I dag var vi tre mammor och Jeppe! Hihi! Sofia var där med lilla Mira oxå, hon är så söt lilla tjejen.
Fenix skrattade masor åt Jeppe, han tycker att hans näsring är bra intressant! Haha, han försöker dra i den hela tiden.
Fenix testade sin falsettstämma även på pelikan, haha den skär verkligen i öronen. Han ser så nöjd ut när ha får till dem ljuden och så skrattar han åt sig själv. Vi hade det jättetrevligt tillsammans och det blir nog en fika nästa vecka oxå!
Nu börjar det dra ihop sig till matlagning. Makaronipudding med bacon, lök, morötter, champinjoner, majs och ärtor. Känner mig väldigt hungrig faktiskt! Fenix sover fortfarande, han vart trött efter fikastunden!

Carina passade Fenix så jag kunde handla. Jeppe fick i sin tur låna Casper

Casper ser nöjd ut hos Jeppe

Mira på besök hos Jeppe

Även Fenix fick en stund hos Jeppe

Carina och Casper och Jeppe och Fenix

Fenix oxh Mira hälsar på varandra

Sötisarna håller varandra i hand!

Så sött!

Jag håller på och bäddar rent sängen, Fenix är självklart med men han har fullt upp med att studera sina fötter! Han måste verkligen älska sin polarn och pyret strumpor som han fått av sin pappa. Han är så söt att man nästan inte får något gjort, man skulle kunna titta på honom hela dagarna.

Jagar fötter

Puss hjärtat!

Jasså, har jag två fötter?

Haha, så gulligt!

Leker lite medans mamma bäddar rent

Stark kille som gärna skulle vilja krypa nu!

Morgonpromenad

Nu är vi hemma efter en underbar morgonpromenad. -7 grader och strålande solsken! Det är fantastisk vackert ute sådana här dagar. Man vill nästan aldrig gå in igen fast det är lite kyligt för mig. Solen värmde ordentligt i ansiktet, hoppas den får fortsätta skina resten av dagen. Längtar otroligt till våren och sommaren när värmen kommer tillbaka.

Fenix och Embla redo för promenad!

Åh, sötisen med sin lilla hårlock i pannan!

Otroligt vackert ute! Utsikt från verandan!

Måndag med en fikastund

Lilla älsklingen vaknade när hans pappa gick upp för att åka till jobbet vid fem imorse. Jag bar då in han i vår säng där han somnade om. Det är så underbart mysigt att ligga och titta på honom när han sover så fridfullt. Nu är vi vakna i alla fall. Fick ett meddelande från Daniel nyss: "God morgon, hoppas du har sovit gott. Älskar dig puss, puss! ". Åh, han är så söt. Bra start på morgonen!
Vid ett -tiden ska jag och Fenix befinna oss på café Pelikan. Fika med Jeppe, Carina och lilla Casper står på programmet. Eventuellt kommer Sofia och lilla Mira oxå. Tror nog att det blir lunch för min del som vanligt. Även om det är gott med fika så är jag ju alltid hungrig och behöver mat.
Ska försöka hinna med och bädda rent i sängen innan vi åker. Det är så skönt med nybäddade sängar. Måste bara vänta på att Fenix ska sluta åla omkring i sängen, han är för söt. Han skjuter sig fram på rygg! Han börjar nog bli lite hungrig så u ska vi göra iordning lite gröt åt honom.

Så skönt!

Myspojken ligger och drar sig!

Vaken

På bästa tänkbara morgonhumör!

Leker i sängen

Studerar gårdagens present

Mysdag

Vad skönt det har varit med en lugn mysdag. Bara tittat på film, fikat och tagit det riktigt lugnt. Vi har precis avslutat middagen, fajitas! Mumsigt! Fenix åt pasta med ostsås, gräslök och broccoli, han äter verkligen allt. Jag har gjort mer plommonpuré idag, det går åt fort eftersom han äter det varje morgon. Nu har jag fryst in lite oxå så det finns! 
Snart är det dags för hundpromenad och sen ska Fenix och jag bubbla runt i badkaret en stund.
  
Fenix äter lite på mamma

Myyyys!

Tand nummer två framme!

Hihi, nu har Fenix andra tand tittat fram så nu har han två små söta tänder i underkäken. Oj, vad det måste klia och spänna, han gnager på allt han kommer åt.
Fenix´s farmor var på besök här hemma och ville hälsa på Fenix men han sov då. Vi lovade att gå upp med honom när han vaknat. Hon lämnade ett kuvert till Fenix med pengar och ett kort i. Så snällt! Dem åker in på hans konto på en gång.
När Fenix vaknat gick vi upp till farmor, farbror Mikael var också där. Fenix fick ett till paket med en rolig hammare i som låter när man slår med den men just vid det tillfället var presentsnöret mycket roligare. Daniel och Mikael verkade dock väldigt roade över Fenix´s nya leksak. Pust, grabbar alltså... man slutar aldrig förvånas. Han fick även ett par varma myssockor,
Vi fikade och Fenix fick banan- och päronyoghurt, det var populärt!

Fenix med kortet han fick i kuvertet av farmor

Tack snälla farmor!

Pojkarna påklädda och redo att gå till farmor

Hos farmor

Kul med paket

Vilken fin hammare

Kul hos farmor

Leker med farbror

Myser med hammaren i pappas knä

Fenix´s mysiga sockor!

Alla hjärtansdag!

Idag har vi inget planerat, ska bli skönt med en lugn hemmadag bara med mina två hjärtan. Morgonmys och frukost är avklarad och snart är det dags för en promenad för familjen. Hihi, åt upp pajen från igår till frukost, det är sånt man kan göra när det är omöjligt för en att gå upp i vikt. Gott!
Fenix kommer somna som vanligt i vagnen på promenaden och då ska jag och Daniel passa på att krypa ner i soffan och titta på film, chokladhjärtanen som vi fick av Carina och Kimmo kommer antagligen att slinka ner under filmen!  
Just nu sitter Fenix och pappa och tittar på OS, jag ska väl ansluta mig till sällskapet snart men först ska jag göra lite mer päronmos till lilleman, han vill väl ha något gott på alla hjärtansdag. Vet inte vad vi ska äta ännu men vi hittar nog på något.

Vad det dröjer med min frukost!

Passar väl på att leka då medans frukosten lagas!

Mätt och belåten kille busar med pappa!

Supertrevlig gårdag!

Vi hade det så mysigt igår! Carina och Kimmo och lilla magen kom hit på middag. Smaskigt med grillat mitt i vintern! Hallon- och björnbärspaj till efterrätt. Grabbarna drack lite öl och whiskey men jag och Carina fick hålla till godo med bubbelvatten och apelsinjuice, ammande och hanvande som vi är.
Fenix var överlycklig hela kvällen, han uppskattade verkligen besöket till fullo, dock kom han på att han hade en väldigt stark falsettröst på slutet av midddagen som han var tvungen att prova gång på gång för att sedan skratta åt! Han är bra lustig! På Fenix meny stod lasagne och päronpuré. Han äter som en häst numera. Det mesta i matväg slinker ner.
Efter middagen fick Carina mysa lite i bubbelbadkaret, det är hon värd min sötaste bästa Carina! Jag längtar massor till mitten av Juli då deras bebis är beräknad, vad spännande det ska bli men redan på tisdag är det ultraljudsdax! Så mysigt med lilla bebismagen! Måste hälsa på dem snart så vi får se ultraljudsbilderna sen! 
Tack vännerna för en supertrevlig kväll! 
   
Mys i väntan på besök

Puss!

Färdigdukat  nya matsalen!

Våra fina gäster!

Fenix tränar sin falsett!

Fenix och Carina minglar


Hälsar på hos Kimmo

På besök i Carinas knä

Sötnosarna!

Väntar...

Sitter och väntar på att Carina och Kimmo ska komma, dröjer nog bara någon timme till nu. Daniel håller på och förbereder köttet, oj vad gott det ska bli med grillat. Kött, haloumi, majskolvar, champinjoner med vitlök och diverse andra grönsaker kommer hamna på grillen inom kort.
Fenix har varit helmysig hela dagen dock är han lite snuttig på mig så Daniel får ha honom mest. Jag försöker ju amma honom mindre och mindre. Nu får han amma på morgonen, vid tre och vid läggdax och självklart på natten om han vaknar.
Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu, kommer säkert ändå bli nerdregglad och spydd på så egentligen spelar det väl ingen större roll, haha!

Spännande tryck på pappas tröja

Myspojkarna!

Sötnosen myser lite i våran säng

La familia!

Äntligen lördag!

Fenix började med sina trallande toner tjugo över sex, då ville han komma in i mammas och pappas säng och mysa lite. Jag gick och duschade men Fenix och Daniel låg kvar, jag anslöt mig dock till sällskapet efter duschen igen.
Idag kommer Carina och Kimmo! Äntligen! Åh, så roligt det ska bli, känns som evigheter sedan vi sågs sist. Det ska bli så spännande att se lilla magen nu, i Juli kommer det nämligen en liten bebis! Fenix ska få en liten kamrat.
Vi ska grilla lite är det tänkt, kött till grabbarna och vegetariskt till oss damer. Till det grillade blir det potatisgratäng och sal. Till efterrätt blir det hallonpaj. Hoppas det ska smaka.
Min älskling kom in med frukost på sängen nyss, så gulligt! Tack hjärtat! Nu ska det ätas!

Pappa vill inte riktigt vakna!

Jippie, pappa är vaken!



Morgonmys med en nyduschad mamma

Mina goda smörgåsar som älsklingen kom med

Frukost på sängen!

Tidig fredag!

Fenix har inte sovit så mycket idag så han somnade redan kvart i åtta. Han tog ett kvällsbad med pappa och sen fick han amma en stund och sen vart ögonlocken väldigt tunga!
Nu är det skräckfilmsdax!

Badpojken!

Haha, jag fångade foten!

Färdig!

Fredag

Innan vi åkte till Norrtälje vilade Fenix lite så då passade Embla och jag på att mysa lite, hon behöver lite uppmärksamehet hon med! 
Fenix, jag och Camilla var på Tullen och åt lunch. Kycklingsallad för min del och äppelmos för Fenix´s del.
Vi mötte upp Daniel på Flygfyren efter det och handlade lite så nu är det fullt i kylskåpet igen, skönt! Vi köpte även lite välling till Fenix som vi ska prova dem närmsta dagarna, vi får se vad han tycker om det.
et inte riktigt vad det blir för middag ännu men vi får väl hitta på något, ikväll blir det i alla fall mys i soffan med godis och skräckfilm.

Emblamys!

Puss!

Fenix på Tullen

Vad spännande allting är!

Glad kille i Polarn och Pyret halskrage väntar på sin eftermiddagspromenad

Nya jackan!

Haha, en liten rymling!

Haha! Ja Fenix är bra lustigt han! Jag la honom gymmet en stund för att jag skulle göra iordning frukost. Jag hade knappt hunnit börja innan han börjar skrika, jag går då ner och kollar vad problemet är. Haha, Fenix har då backat ut ur gymmet, in mellan hundkorgen, soffbordet och soffan, snacka om fickparkering! Så söt! Det tog dock stopp med fötterna mot väggen och han kom inte längre var av hans missnöje! Jaha, våran bebis kryper alltså baklänges! Vi får väl se om han tar sig framåt någon gång oxå!

Fenix på rymmen

Missnöjd av väggen står i vägen för hans framfart!

Sköna fredag!

Jaha, så var äntligen fredagen här, sista arbetsdagen för stora hjärtat. Idag slutar han dessutom lite tidigare, jag och Fenix ska möta upp honom i Norrtälje så ska vi titta på fotoramar och handla mat till morgondagens middagsbjudning. Jag hittade jättefina fotoramar i det nya galleriet på stan men jag tänkte att Daniel skulle få se dem innan dem inhandlas. Tror att dem skulle bli jättefina i nya vardagsrummet, Hoppas bara att vi får hem våran dator som är på lagning snart så jag kan beställa lite framkallningar, alla korten ligger ju på den datorn just nu.
Innan shoppingen ska jag och Fenix äta lunch med Camilla på Tullen, Fenix älskar deras taklampor så det blir nog ett uppskattat besök av honom. Camilla har dessutom glasögon som Fenix tycker är väldans roande! Praktiskt med en lättroad bebis!
Men först blir det påklädning, grötfrukost, promenad och en tupplur för lilleman!

Nyvaket charmtroll!

Tidig kväll

Fenix var trött efter dagens aktiviteter och somnade redan vid kvart i åtta. Vi får väl se när han vaknar i morgonbitti nu då! Han brukar ju vara väldigt morgonpigg.
Var och fikade hos Fenix´s farmor och lämnade en filmbox,  Fenix passade på att berätta om sin dag för farmor, oj vad han snackar!
Jag ska väl ta och hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i soffan brevid Daniel

Glad pojke!

Jippie, pappa är hemma!

Pratar med farmor om dagen som varit

Håller på och äter upp sina händer

Bus på gång!

Fika på Pelikan

Nu har vi varit och fikat på Pelikan. Trevligt som vanligt! Jag åt i sig lunch men Carina och Jeppe fikade. Idag vart det grillad laxfjäril med rotsaker och grekisk yoghurt! Väldigt gott! Fenix och Casper var båda lite trötta så att det vart inget familjecenter idag men vi får ta det nästa vecka istället.
Nu väntar vi på att Daniel ska komma hem så vi kan äta lite middag sen ska vi över till farmor en sväng ikväll och lämna en filmbox. Kanske hinner sätta upp mormors atvlor ikväll oxå annars blir det väl imorgon!
   


Bebismys innan vi åker

Pussunge!

Fenix läser tidningen innan vi åker

Fenix och Jeppe

Fenix och Jeppe igen!


Carina, Casper, Jeppe och Fenix

Fenix somnade i min famn efter en stund

Fenix och Casper


Buspojkarna

Pojkarna samlade

Ett litet besök!

Daniels mammas katt brukar komma på besök till os ibland, hon vill inte gå in men sitter mer än gärna på bordet på verandan och myser i solen om dagarna. Imorse kom hon igen. Eftersom jag höll på med kvällens middag så fick hon smaka på lite köttfärs. Hon är lite blyg men populärt  med köttfärs var det i alla fall.
Som sagt middagen är redan förberedd till kvällen. Ska ju vara borta hela dagen och då är det skönt om det är klart när man kommer hem så man slipper börja med det då. Köttfärssås, med morötter, champinjoner, lök och svarta bönor blir det! Smaskigt värre! Känns lite nyttigare om man gör den så än bara med köttfärs tycker jag. Bönor, svamp och grönsaker är ju så gott!
Just nu står äpplen och kokar för fullt på spisen, ska göra lite äppelmos till Fenix som han kan ha med sig till fikat idag! Lunchen får han äta hemma innan vi åker.

Molly ute och går på bordet

Molly solar!

Dagens middag!

Torsdag morgon

Jaha, torsdag redan, bara den hör dagen och en till, sen är stora älsklingen ledig igen! Veckorna springer iväg och redan nästa tisdag fyller Fenix ½ år.
Idag ska jag in till Norrtälje och ta en fika med Jeppe och förhoppningsvis kommer även Carina och lilla Casper oxå. Efter fikat kanske jag, Fenix, Carina och Casper unnar familjecenter ett besök. Barnen kan få leka lite tillsammans där, tror att det skulle vara lite alla hjärtans dagspyssel idag oxå. Vi får se vad som hinns med och orkas. Fenix somnade vid åtta igår, sen vaknade han tolv för lite mat och somnade om till tjugo i sex. Han är en morgonpigg liten kille. Sen när vi tar våran morgonpromenad somnar han om och kan sova 2-3 timmar till.
Idag ska Fenix få pröva lite risgröt igen, den uppskattades inte så mycket sist men idag kanske det funkar bättre!


 
The man behind the Mask!

Oj, en kamera


Hm, intressant!

Sötaste bebisen!

Glatt morgonhumör!

Kli, kli, kli i tänderna!

Supertrevlig dag med bästa Carro!

Åh, vilken mysig dag vi haft! Carro var lite sen in till stan så jag och Fenix började med att köpa en jacka och två tröjor till honom medans vi väntade. Sen kom hon äntligen, våran lilla Carro!
Carro bjöd på lunch på G, lax med fetaost och vitvinssås! Smaskens! Tack snälla rara, nästa gång är det jag som bjuder! Fenix fick päronpuré som jag gjort åt honom på morgonen.
Efter lunchen gick vi och köpte tandkräm till lilleman och sen fick BVC ett besök. Vi var tvugna att gå dit och byta blöja på Fenix då maten han fick på G, ville ut igen.
Sen gick vi runt och kikade lite i butkerna. Carro var på skojakt så vi gick upp till Skoman, en skön liten promenad. Haha, jag tror vi var där i över en timme och provade skor. Daniel ringde när han var klar på jobbet så han tog en sväng förbi Skoman han med och Carros kille Magnus kom oxå! Hela ligan var på plats!
Det roligaste är att vi kom därifrån utan skor. Jag skulle i sig inte ha några men det är alltid kul att prova! Hittade ursöta små skor till Fenix men det är ingen idé att köpa några ännu men om några månader så!
Daniel åkte sedan hem med Fenix och jag fick min sista ansiktsbehandling. Skönt med lite avkoppling.
Fenix är lite trött efter dagen så han somnade straxt efter klockan åtta, får väl se hur länge han sover nu då när han somnade tidigt.


Redo att åka

Oj, så mycket att spana in på G

Äter päronpuré

Håller gudmor Carro i handen

Provsmakar tallriken eller ger mamma en pik om att maten är slut!

Halvtråkigt i skoaffären

Så söta! Fenix får väl sådana om några månader!

Pappa kom på besök i skoaffären oxå!

Fenix´s nya jacka

Fenix´s nya tröja

Fenix´s andra nya tröja

Redan onsdag

Fenix vaknade vid kvart över tre och åt sen stoppade jag ner honom i sin säng igen men han vaknade efter en timmer igen. Han fick då hoppa ner i mammas säng, praktiskt men framförallt mysigt! Sen sov han till kvart i åtta. Jag vaknade lite innan och låg och snusade i hans numera blonda hår, finns ingen bättre start på morgonen.
Idag ska vi träffa min vän Carro och tillika Fenix´s gudmor. Vi ska ta en fika och så får vi se om det blir en liten promenad oxå. Det ska bli så roligt att träffa henne, hon är precis lika knäpp som jag.
Fenix´s tand är envis men den tittar nog fram brevid den andra vilken dag som helst nu, han är i alla fall inte lika kinkig längre.
Nu har jag varit hungrig sedan jag vart väckt första gången så nu är det hög tid för frukost.


Fenix sussar så skönt

Åh, så skönt

Nästan vaken

Vaken

Mys!

 
Helt klarvaken

USB-kabeln är lika populär varje morgon

Tyvärr är han lite rödögd på bilderna då jag använt en kamera som inte är lika bra som den jag brukar använda. Den bra kameran har så stark blixt så då hade gullet vaknat.

Varit på bebisträff med lilla pirayan!

Idag har vi varit på biblioteket och träffat alla mammor från föräldragrupen och deras bebisar. Fenix tyckte att det var väldans spännande med dem andra bebisarna. Kul att se hur han tittar och pratar med dem andra. Fenix fick en bok från biloteket oxå, får väl ta och läsa den någon dag för honom.
När Daniel kom hem åt vi mat. Det vart riktigt gott faktskt, veckans vegetariska rätt. Till och med Daniel tyckte att det smakade bra!
Fenix har varit en liten piraya hela dagen. Tanden har inte riktigt kikat fram ännu men man kan skymta den brevid den andra som redan kommit upp. Det måste klia och spänna väldigt för kära nån vad han gnager på allt! DRegglar gör han oxå, kilovis! Han verkar inte svälja någon saliv alls, allt rinner utanför! Håller just nu på och kokar päronmos till honom, har även lagt plommon i blöt som ska mosas i morgon och bli puré till lilleman!
Ikväll ska ha nog få duscha med mig, mysigt! Efter duschen blir det nog lite lek och bus i soffan innan det är läggdags!



Fenix ombytt och väntar på att åka

Då bär det av mot Norrtälje

Fenix har lånat ut sin bok till Emil

Fenix och Emil "hänger" i soffan

Några av mammorna

Kung Dreggel!

Fenix läser boken som han fått av biblioteket

Gnager på bältet till stolen

Gnager på sin leksak

 
Gnager på pappas finger

Har roligt med pappas skägg

Hej pappa!

Saknar....

För några år sedan hade jag två av världens raraste hästar, dessvärre var jag tvungen att sälja dem pga ändrade familjeförhållanden. Saknar dem oerhört. Tyvärr fick jag ett samtal för ungefär ett år sedan att dem fått tagit bort den ena hästen, jättetråkigt. Jag hade haft henne sedan hon var 6 månader gammal.
Ska försöka scanna in lite kort på den andra hästen, världens bästa Pil ( Easters Charm of Plaza) senare. Har inga digitala kort på honom.
Här är ett kort på lilla Maja (Beauty´s Mayflower) när hon blir riden av sina nya ägare precis när dem fått hem henne, som sagt tyvärr finns den lilla skönheten inte längre!

Maja, världens mest orädda och charmiga häst!

Så häftigt!

Fick ett mail med bilder av min vän Carina här om dagen om en tjej som gör bebisar i marsipan. Hon är sååå duktig! Kolla vilka söta bebisar! Helt otroligt!


Bebis i marsipan


Bebis i marsipan

En liten bula

Fenix var ju ganska kinkig under gårdagen, idag känns en ganska ordentlig bula brevid den första tanden han fått, troligen är tand nummer två på väg som vi trodde. Lilla plutten då! Hoppas den bryter igenom under dagen så han slipper ha ont sen.
Idag ska vi till Norrtälje bibliotek och träffa mammorna i föräldragruppen, ska bli kul att träffa dem andra bebisarna igen, Fenix tycker oxå att det verkar vara spännande. Han lyssnar när dem skriker, pratar och skrattar, han förstår sig nog på deras språk!
Ikväll blir det vegetaiskt på menyn: Quinoa med quorn, mangochutney och blandade grönsaker, vi får se vad Daniel tycker men han har gått med på att äta vegetariskt en till två gånger i veckan! Känns ganska fräscht att skippa kött vissa dagar, har ju faktiskt varit vegetarian i sex år så det känna skönt att få äta sådant igen.
Nu blir det en mysig frukost och morgonpromenad. Fenix ska få lite kläder på sig först bara, han tränar på att krypa i sängen iklädd sin pyjamas för tillfället. Han kommer inte så långt men oj vad han kämpar! Märks att han är ett lejon precis som som ni mor, envis som få!

Goooood moooorgon alla glada!

Jag ska nog låna mammas hand och gnaga lite på för det kliar så förbaskat i min mun!

Morgongymnastik

Fin blomma, en liten Ferdinand kanske?

Kvällen

Fenix är ganska så rörlig nu för tiden och rymmer ur gymmet hela tiden. I dag har jag fått hämtat honom och lagt tillbaka honom två gånger. Han har varit rätt kinkig idag, tror kanske att den andra tanden oxå är påväg nu. Hoppas den kommer snart, tycker så synd om honom. 
När pappa kom hem åt vi lite mat och sen fick Fenix ta en skön dusch med honom. Fenix älskar att bada och duscha så det får han göra varje kväll med någon av oss. 
Efter duschen gick vi och hälsade på farmor en stund där vi fick nybakade munkar, Gott!
Nu är det min tur att duscha och sen ska Fenix nattas!


Fenix på rymmen ut ur gymmet

Den roliga bitringen

Läser bok

Intressant läsning

Tur att det finns bitringar när man får tänder!

Avklädd och redo för duschen

Ska in i duschen med pappa!

Jag kan torka mig själv

Nöjd och glad efter duschen

Bus med pappa i sängen

Daniel som liten


Fenix brevid pappa

Fenix med farmor

Den roliga mjuka bilen!

Fenix busar med pappa

Daniel och Fenix testar farmors nya crosstrainer

Myspojkarna

Fenix nya populära leksak!


Morgonstund har guld i mun!

Härligt med sol! Fenix, jag och Embla har percis varit ute på en mysig promenad i solen. Fenix somnade som vanligt på en gång så han hann kanske inte uppskatta solen lika mycket som jag. Embla passade på att gräva lite efter sork. Hon står länge och lyssnar, sen hoppar hon rätt upp i liften och ner igen och börjar gräva. Hon är kanonduktig på att ta sork men idag fick hon inte tag i någon.
Idag ska jag göra lite mat till Fenix. Potatis-, palsternacka- och kronärtspuré står på menyn och lite äppelmos till efterrätt. Hoppas det ska smaka. Jag och Daniel ska äta kyckling med ris och kanske lite currysås. Gott!
Den här veckan ska bli rolig, har lite att göra. Idag är det lugnt då så jag och Fenix ska mysa och laga mat. Imorgon är det träff med föräldragruppen. Då ska vi träffa massa bebisar! På onsdag blir det promenad och fika med Fenix´s gudmor Carro, åh vad jag längtar, hon är så mysig! Onsdag kväll ska jag få min sista ansiktsbehandling. Torsdag är lugn än så länge. Hoppas på en fika kanske med någon rolig själ. Fredag blir det lunch med Camilla. På lördag kommer Carina och Kimmo! Åh, bästaste Carina är gravid och dem ska få en liten knodd i mitten av juli. Oj, så spännande det ska bli! Dem ska på ultraljud nästa tisdag, mysigt! Vi ska i alla fall äta lite middag och bara ha det skönt. Innan Carina och Kimmo kommer på lördagen ska vi göra ordning lite matsäck och åka iväg och ta en promenad på isen och titta lite iceracing. I och för sig kanske dem vill följa med oxå. Ska höra med dem.
Ska försöka med en hårklippning oxå, får se om det hinns med denna vecka eller om det blir nästa.
Ser fram mot en trevlig vecka!

Väntar på frukost

Kommer frukosten snart?

Åh, vilken tid det tar

Hihi, äntligen dags!

Färdig för utgång!

Embla letar sork

Här bor vi!

Härligt med en solig dag


Each day is a gift and not a given right!

Varje morgon när man vaknar till Fenix trallande toner från hans rum så fylls man av lycka, tänk att vi är så lyckligt lottade som har fått vår friska och underbara son. Man kan inget annat än le när man ser och tänker på honom. När man får världens största leende av honom så får man nästan tårar i ögonen, vilken härlig känsla. Han har tagit den största delen av mitt hjärta och det hade han gjort redan när lades på mitt bröst när Daniel kom upp med honom till uppvaket. Efter kejsarsnittet fick jag vara utan min son under två timmar, dem två längsta timmarna i mitt liv. När Daniel sedan dök upp med honom så smälte man totalt. Att man kan älska en sån liten som funnits i sitt liv bara ett par minuter är ett under och kärleken till honom blir bara starkare och starkare för varje dag. Jag älskar honom så det värker i hjärtat!
Läste en artikel igår om föräldrar som förlorat sina barn, jag vet inte vad jag skulle göra om någonting hände med Fenix, troligen gå under totalt.  Därför ser vi till att spendera all tid med honom, vet inte hur det ska gå när jag ska lämna bort honom för försa gången. Han är alltid med mig, jag har varit utan honom som max två timmar.
Varje dag med honom är en gåva och inte en rättighet! Man kan inte göra något annat än att suga in varenda litet ögonblick och bara njuta!
När man har fött sitt barn efter att ha burit på det i nio månader inser man att större delen av en själv nu liksom är utvändigt, utsatt för alla faror och risker att försvinna, så resten av livet försöker man komma på hur man ska hålla honom i betryggande närhet. Det är det som är det konstiga med att vara mamma, inte förrän man fått ett barn har man en aning om hur mycket man saknade ett barn .
Inget framstår så klart eller förblir så fast förankrat i minnet som ett misslyckande, därför gör vi allt för att Fenix ska få det så bra som möjligt! Vi vill ge honom allt, våran lilla guldklimp!
För er som inte läst :Pojken som kallades det, tycker jag ska göra det. En riktigt hemsk bok om ett barn som misshandlas. Boken är en sann berättelse vilket gör den ännu starkare. För en annan är det helt ofattbart att någon någonsin skulle göra så mot sitt barn men tyvärr förekommer det. Är bara så glad att Fenix hamnat hos oss där han får en trygg och säker uppväxt med massor av kärlek. Tankarna går till dem barnen som inte har det lika bra som han!


Puss lilla älsklingen! Så här glad är man på skötbordet på morgonen!

Gosa i mammas och pappas säng hör morgonen till.
 
Åh, sötungen

Mysigt värre!

Sötnosen!

Hihi, så många bilringar!


Dagen som varit

Efter våran promenad bar Daniel in matsalsbordet. Oj, vad stort och fint det blir i det rummet nu. Ska bli kul när första middagsgästerna kommer.
När Fenix vaknat åkte vi till ljusexperten och köpte en lampa till vardagsrummet och sen bar det av till Mio. Hittade ingen tv-möbel som passade oss så det blir nog kanske den på IKEA i alla fall. Vi tittade på stolar till lilla köket, blir nog liknande dem som vi har i matsalen nu fast i läder istället.
Vi skulle köpa en mjukisdress till Fenix men den var slut så han fick sig en liten söt t-shirt istället. Vi handlade på Willys, Fenix har fått ny gröt nu. Han har ätit banangröt och mild havre gröt så nu ska han få prova risgröt med äpple och mango och äppel- och pärongröt. Snart ska han få prova välling oxå. Han får vänta tills han blivit sex månader vilket är snart. 
Vi åkte ut och hämtade Embla i vämlinge hos mormor och morfar. Där fick vi fika med ljummen, nybakad citronsockerkaka! Mums! Fenix fick hallon och banan som igår och det älskar han! 
Nu är vi hemma igen och tacogratäng står på kvällens meny. Daniel har precis satt upp den nya taklampan i vardagsrummet så nu blir det ljust och fint. 
Just det! Köpte en skräckfilm oxå, Behind the Mask, hihi! En slaktarfilm. Måste vara något fel på mig som fullkomligt älskar sådana filmer. Stackars Daniel som måste kolla på dem med mig,  han är så söt som plågar sig igenom filmerna tillsammans med mig!  
Tror att jag ska unna mig ett varmt bubbelbad ikväll och kanke skräckfilmen efter, vi får se vad man orkar med efter middagen.

Stolt pappa med barnvagn!


Lillgos myser i vagnen!

Daniel på väg in med bordet

Montering av bord
 
Fenix ser till att pappa gör rätt

Vilar armarna! Man blir så trött av att vara bebis!

Bordet på plats

Dem fina ljusstakarna kommer äntligen till användning

Bus med pappa hos mormor och morfar

Haha, fått tag i pappa näsa

Sötaste Embla!

Fenix har hittat min gamla gris!

Vilken fin gris!

Gott med hallon

Fenix´s nya tröja

Nya svarta taklampan!

Söndag

Mysmorgon som vanligt med familjen i sängen! Idag ska vi in till Norrtälje och handla lite, vi orkade inte med det igår. Vi ska även ta en sväng förbi Mio och titta på tv-bänk där.
Igår var Daniels pappa och bror här och hämtade den gamla soffan så nu kan vi flytta matbordet i gamla vardagsrummet under dagen. Vi får se om vi hinner stanna vid ljusexperten och titta på lampa till vardagsrummet oxå.
En långpromenad först med Daniel och Fenix, Embla är ju inte hemma så vi får gå ensamma idag. Vi ska hämta upp henne i eftermiddag. Längtar efter min lilla tös!

Fenix och pappa

Ska vi gå upp eller???

Smaka lite på tummen

Liten och glad!

Pappa klär på sig

Ny Metallicatext

Sladden i micken är ny

En mysdag!

Idag har jag och Fenix varit hos mormor och morfar på landet medans Daniel tatuerade sig. Tänkte att vi skulle ha kommit upp och kikat lite på pappa men vi hade så trevligt på landet och tiden sprang iväg så vi hann inte.
När jag och Fenix kom till landet fick jag en hamburgare till lunch, Fenix fick potatis- och palsternackspuré samt lite äppelmos till efterrätt som mormor hade gjort till honom. Fenix är helt tokig i äppelmos, matas han för långsamt så skriker han.
Efter lunchen tog jag, Fenix, morfar och Embla en långpromenad. Det var så skönt så! Fenix provade nya åkpåsen som han verkade njuta av! Han somnade efter en kvart och vaknade upp hemma senare.
När vi kom in i värmen igen så bjöd mormor på blåbärspaj, oj så gott det var. Var väldigt längesen jag åt det. Fenix fick lite hallon som mormor hade plockat i trädgården i sommras blandat med lite banan! Smask sa Fenix och åt med god aptit.
Embla fick vara kvar hos mamma och pappa, hon älskar att vara där. Skönt att få sova i soffan och sängen och bli allmänt bortskämd!
Vi hämtade upp Daniel på vägen hem. Köpte pizza och lördagsgodis i Vreta. Inte så nyttigt kanske men jag lyckas ju ändå inte gå upp i vikt så strunt samma någon gång ibland. Vi äter ju faktiskt väldigt nyttigt i veckorna!
Fenix har fått nått tokfnatt och gapskrattar hela tiden! Roligt! Måste vara skönt när tanden äntligen trängt fram, han var ju så grinig några dagar innan den kom upp.
Nu blir det soffan och lördagsgodis. Känns konstigt att inte ha Embla hemma, man är van att ta sin kvällspromenad med henne!

Proväter på nya "haklappen". Grispelle måste ha en sån när han äter annars blir allt smutsigt!

Fenix nya förvaringshängsak som inhandlades igår

På väg till mormor och morfar!

Proväter mormors snöre till tröjan!

Haha, söta Ceasar ihoprullad!

Matad av mamma ! Gotteligott!

Efterrätten serveras av mormor!

Mys i nya åkpåsen!

Vi kom inte så långt innan han somna in

Morfar bär in mig från vagnen!

Embla och bebismys!

Mina älsklingar!

Mammas blåbärspaj! Oj, så gott det var!

Fenix läser tidningen medan vi äter!

Besök hos mormor och morfar och på HoP!

Nu är hela familjen uppe! Jag är nyduschad, så skönt! Fenix sitter här med mig i bara blöjan, myspojken! Nu är det snart frukostdags. Ska bli gott för jag är ju som vanligt hungrig. Klockan nio kommer elektrikern och ordnar lite med uttag och en dimmer nere i nya vardagsrummet.
En mysig långpromenad står oxå på programmet. Solen lyser med sin frånvaro men man får väl vara glad över att den tittade fram igår!
Daniel ska tatuera sig idag på House of Pain. Jag och Fenix skjutsar dit honom och sen åker vi vidare till Fenix´s mormor och morfar. Blir väl kanske en liten lunch och en promenad.  Embla ska få vara kvar där tills imorgon och bara mysa och ha det gott! Jag hämtar upp henne imorgon igen! På hemvägen hämtar vi upp Daniel igen och sen måste vi nog handla lite, känns lite tomt i kylskåpet.

Mys på morgonen!

Mys med pappa!

Besiktning av Daniel samt ett IKEA besök!

Vid halv två begav sig familjen mor Uppsala. Daniel skulle på läkarundersökning via jobbet så jag ocg Fenix följde med. Daniel klarade besiktningen galant! Skönt, då slipper jag ju byta, haha! När han var färdig begav vi oss till IKEA. Tittade på tv-möbler, vi hittade en fin men ska kolla runt lite innan vi bestämmer oss. Fenix fick två nya stolar ( en som han kan ha hemma hos mormor och morfar och en här hemma), en leksak, en förvaringshängsak. En fotoram, lite fleecefiltar till Embla, batterier och lite annat smått och gott hamnade oxå i korgen! Vi kikade lite på olika kök oxå, tog hem lite broschyrer så får vi kika lite i lugn och ro.
Efter IKEA stannade vi på babyland och köpte en åkpåse från Emmaljunga eftersom Fenix vuxit ur den han har! Han ska få prova den imorgon!  Som vanligt charmade Fenix både personalen på IKEA och babylandet. Trodde nästan att damen i kassan på IKEA tänkte kidnappa honom!
Nu är vi hemma och Fenix och jag ska ta oss en dusch och sen bara mysa i soffan!

På väg till Uppsala

Hjälper pappa att fylla i hälsodeklarationen

Fått ett stadigt tag i pappas skägg!

Mys med pappa!

mmmm, banan! Viktigt med påfylling om man ska orka med shopping!

Trots bananen vart man så trött av shoppingen!

Vaken igen!

Provsitter nya stolen med bord!

Nya roliga leksaken!

Fenix´s nya åkpåse!

Bebismys!




Så söta!

Fenix och Embla är verkligen underbart söta! Fenix har upptäckt Embla den senaste veckan och skiner upp som en sol när hon kommer och följer henne med blicken! Han klappar och känner på henne och EMbla njuter av varje sekund av uppmärksamhet även om den kommer från en bebis! Dem två kommer nog få mycket kul tillsammans när Fenix blir lite större!
Nu blir det promenad medans solen behagar att skina!

Klappa hunden!

Mys med hunden!

Så rolig min!

Äntligen fått fatt i foten!

Fenix hjälper mamma med USB-kabeln!

Idag blir det en utflykt!

Det är fortfarande lite halvdunkelt ute så jag vet inte riktigt om det har slutat snöa eller ej, är så less på vintern nu. Dem kalla årstiderna är så många fler än dem varma. I och med att jag fryser för jämnan så är det ju pest och pina med detta väder. Vaknade i natt och frös fast vi har 22 grader inne. Hopplöst! Kan ju inte sova med pyjamas heller då jag tycker att den vrider sig omkring kroppen så fort jag vänder på mig. Fenix har vaknat två gånger i natt, den andra gången stoppade jag ner honom i sängen brevid mig, det var så skönt med lite bebisvärme! Han är som ett litet element!
Idag ska Daniel på hälsoundersökning genom jobbet i Uppsala, jag och Fenix passar på att följa med då så när Daniel är färdig så ska vi besöka IKEA. Gardinstänger, eventuellt en ny tv-bänk, en hylla ovanför tv-n och någon förvaringsmöbel till Fenix rum står på önskelistan. Vi får väl se vad dem har att erbjuda. Kanske en lampa till vardagsrummet oxå, som sagt vi får se vad som finns.
Sitter i sängen och skriver nu, Fenix ligger brevid och berättar hur hans natt varit....oj, vad han snackar! Han försöker även få tag i sina fötter men dem är lite halvvilda dem där busiga fötterna, svårfångade som tusan! 
Embla har burrrat ner nosen i täcket i sin säng så hon snarkar något, verkar ha svårt att få luft med nosen intryckt i täcket på det där viset men hon verkar inte bry sig. Hon ska få vara hos Marie-Louise, min svärmor, när vi är på IKEA. Skönt för henne att bli lite bortskämd, imorgon är det mamma och pappas tur att skämma bort henne! Det är hon värd lilla prinsessan. Då kommer hon få så mycket uppmärksamhet så!  
Hoppas vi slipper snön på promenade idag! Kan ju vara skönt att slippa bli piskad i ansiktet för en gångs skull.  
Dags för blöjbyte och påklädnad av Lilleman sen ska jag försöka göra något åt mitt hår. La mig med nytvättat hår igår så nu är det lockigt! Pust!

Han börjar bli stark den lilla krabaten, han har börjat backa! Han lyfter upp överkroppen och skjuter sig bakåt!

Usch!

Nu har Fenix och jag varit till gräddö och handlat lite till kvällens soppa. Det är ju helt tokigt dåligt väglag. 1½ dm modd har man kört i. Det går ju knappt att styra bilen. Vi kom fram och tillbaka i alla fall men sakta gick det, huvudsaken är ju att man kommer fram. Tre bilar låg i diket, vad är det för fel på människorna, känner dem inte att det är halt, man får ju anpassa hastigheten efter väglag. EN av bilarna hade precis kört av vägen men två andra bilar hade stannat. Det var ju ingen idé att jag oxå stannade med barn och allt i bilen, jag kan ju ändå inte göra något. Hoppas ingen gjort illa sig i alla fall.
Nu ska det kokas soppa!

Söta bebisen iklädd sin nya polarn och pyret mössa på väg till gräddö!

Usch, vilket väder!

Frukost avklarad!

Jaha, då var frukosten nere i magen. Fenix åt duktigt med havregröt idag! Jag skrev ju tidigare att det var mörkt ute och att jag hoppades att dem plogat efter nattens snöstorm. Haha, när det ljusnade ute såg jag ju att snöstormen inte ens var över. Pust, ja, ja, det är bara att klä på sig och ge sig ut, Embla måste ju ut vad det än är för väder!

Finaste haklappen!

Glad pojke!

mmmm, majskrok!

Leker lite med bolen i väntan på promenad!

En liten hacker!

Åh, så undebart med en bärbar dator! Fenix och jag sitter tillsammans i sängen och skriver det här inlägget. Teknikens under! Fenix är mäkta intresserad av den lysande skärmen och slår hejvilt på knapparna, är så där lagom lätt att skriva men vad gör väl det när man har världens sötaste bebis i knät?
Idag har vi inget planerat. Blir nog en sväng till gräddö för att handla lite. Det är fortfarande mörkt ute så jag vet inte riktigt hur det ser ut på snöfronten men förhoppningsvis har dem plogat efter natens snöstorm! Svärmor kommer förbi senare och följer med ut på våran morgonpromenad!
FUnderar på att göra nikkaluktasoppa till middag och kanske baka lite bröd. Det är så gott, soppa med köttfärs, vitkål, purjolök mm. Får leta reda reda på något recept då jag aldrig gjort det själv. Smakade på det på jobbet förstagånger för ett par år sedan.
Ska leta fram IKEA katalogen oxå, imorgon blir det en utflykt dit så jag ska väl kika lite vad vi kan vara i behov av.
Först av allt blir det frukost i alla fall, är så hungrig så, som vanligt alltså!

Åh vad jag älskar våran bebis!

Våran lilla hacker!

En liten tand!

Igår ordnade Daniel med antennsladden nere i vardagsrummet och självklart var Fenix med och hjälpte till. Han är så nyfiken! 
Igår gjorde jag lite honungsmelonpuré och idag ärtpuré och äppelmos, samtliga rätter var populära hos den lille krabaten. 
Min svärmor ringde i morse och ville följa med på min, Fenix´s och Emblas morgonpromenad. Trevligt med sällskap! När vi kom hem igen så ville hon låna hem Embla en stund. Haha, bortskämda Embla!
Hon ville gärna gå med imorgon oxå och det går såklart bra!
Passade på att tvätta tre maskiner med tvätt och bädda rent Fenix´s säng medans han sov efter promenaden. Tråkigt men nödvändigt!
När Daniel kom hem från jobbet åt vi lite mat och sen gav jag mig ut i snöstormen för att få mig en ansiktsbehandling i norrtälje. Helt underbart med vakum och värmemassage av ansiktet när det är så kallt i övrigt! Hatar verkligen vintern. Jag fryser konstant från september till maj ungefär. Hopplöst!
Våran dator har trasslat en tag och skärmen har inte velat gå igång så idag tröttnade jag och passade på att hämta upp min bärbara dator som mamma och pappa haft till låns när jag ändå var i Norrtälje. Vi bestämde att jag skulle hälsa på under lördagen och att Embla skulle få vara kvar hos dem och mysa lite. 
Fenix har varit lite gnällig i några dagar och jag har misstänkt att det varit tänder på väg, jag har dock inte känt något förrens idag! Nu har han fått en liten, liten tand, eller man kan nog inte kalla det tand ännu men det är lite vasst precis ovanför tandköttet! Stackars liten, gör nog lite ont!   
Ska ta mig en dusch nu, har lite ont i min axel av att bära runt på lilleman och då hjälper det med en varm dusch! Drog axeln ur led för några år sedan och den trasslar fortfarande till och från.

En liten glading!

Fenix hjälper pappa med inkopplandet av antennsladd!

Daniel äter dumlesemla. Den var god men inte lika god som den traditionella.

Fenix´s honungsmelon! Mamma smakade oxå på lite faktiskt!

Fenix tränade lite i gymmet på förmiddagen

Lilleman hjälper till med tvätten!

Fenix´s nybäddade säng med björnpåslakanet!

Lunch i Norrtälje och ett besök på pappas jobb

Dagen fick börja i hoppgungan för Fenix´s del medans jag gjorde i ordning frukosten. Idag var gungan lite roligare än igår! Han skrattade och sprattlade omkring lite. Vi ska nog flytta på den eftersom han är nära att slå i dörrposten när han gör sina piruetter.
Vid tolv begav sig jag och Fenix in till Norrtälje för att jobba lite. Vi har ätit lunch med Camilla på Tullen. När vi var klara med det begav vi oss mot semlerian. Två stycken dumlesemlor inhandlades och skall avnjutas i kväll tillsammans med min stora älskling älskling! Fenix får vänta en stund innan han får avnjuta detta delikata bakverk!
Väl klara nere på stan så fick sig pappa ett besök på jobbet. Fenix var överlycklig! Han fick hälsa på dem snälla sekreterarna som turades om att mysa med honom. Han fick även träffa och fika lite med gubbarna oxå! Helfestligt tyckte Fenix. Han kommer nog bli en liten bergsprängare ändå! 
På hemvägen somnade han med en gång efter dagens äventyr och sover fortfarande!



Jaha, då var man här igen!


Jo, men okej då, lite kul var det då!




Iklädd Iron Maiden tröja som han fått av mormor!


Har ätit lite banan på Tullen

Puss!


Spännande bok!

Fenix studerar min persilja som jag fick på smörgåsen!

Med pappa på kontoret


Fika med grabbarna!

Åh, så kul på pappas jobb!

Kvällen!

Igår kväll fick Fenix prova sin hoppgunga. Den var kul i ungefär 3 minuter sen ville han hellre bli gungad i den av pappa. Får han vara där i flera gånger så kommer han nog tycka att det är roligt, han älskar ju att stå upp. Efter passet i hoppgungan fick han ta sig ett massagebag tillsammans med pappa. Åh, han älskar verkligen att bada! Han plaskar och stänker som en tok!

Idag ska jag och Fenix jobba lite. Vi ska träffa Camilla som jag är kontaktperson åt och äta lite lunch. Efter det ska vi bege oss till demlerian och köpa varsin semla till mig och Daniel, han har kommit med önskemål om Dumlesemlor så det får väl bli så! Spännande ska det bli i alla fall! Tror på något vis att dem traditionella semlorna är godast men prova andra kan man ju alltid göra ändå!

Hoppelihopp!

Man kan även hoppa med tummen i munnen!

Spännande med den blanka listen

Börjar bli lite missnöjd

Det var roligare att gunga!

Glad igen!

Ett avslappnande bad med pappa efteråt!

En trevlig dag på stan!

Nu har jag Fenix och jag varit och handlat och ätit lunch med Carina och Casper. Det var så trevligt så! Vi åt lunch på pelikan, varm kycklingsallad med pesto. Fenix fick lite banan men mammas mat såg betydligt mer intressant ut så när mamma tittade bort stoppade Fenix ner sin lilla hand i peston och geggade runt lite. Haha, lilla busen.
Jag handlade en hoppgunga till Fenix idag. Daniel ska få montera den och sen är det fritt fram för Fenix att studsa omkring. Hoppas han tycker om den! 
Vi gjorde ett besök på semleriet som öppnade idag. Jordgubbssemlor, hallonsemlor, vaniljsemlor, dumlesemlor, citronsemlor, ja det fanns nog allt. Tyvärr tog dem inte kort och jag orkade inte ta ut pengar. Ska in till Norrtälje imorgon oxå så jag kan lika gärna ta och handla semlor då!
På vägen hem ringde Daniel och undrade vart vi var. Han var redan hemma och saknade oss, åh så söt han är! När vi kom hem gick hela familjen en liten myspromenad. Fenix somnade och sover fortfarande ute i vagnen.
Tack Carina och Casper för en trevlig dag! Hoppas vi kan ses längre nästa gång och att det gick bra med vagnen! Kramar!

Carina och lilla Casper!

Fenix provsitter fotöljen på Pelikan

Mys i vagnen!

Bebisträff!

Vi ska träffa Carina och lilla Casper idag. Tar väl en sväng på stan och myser med våra små!

Här är dem två busarna!

Måndag igen!

Jaha, då var det måndag igen, spelar i sig inte så stor roll för oss som är hemma och slipper jobba. Alla dagar är lika mysiga med Fenix. Synd bara att Daniel måste jobba men nån måste ju göra det med.
Fenix har sovit hela natten! Från halv tio till halv sex! Vi låg kvar och myste till halv sju ungefär. Snart kommer det en kille och ska koppla in en varmvattenberedare så att vattnet till massagebadkaret blir varmare så vi vågade inte ligga kvar och slappa längre. Vi ska försöka få i oss lite frukost om en stund och sen blir det den vanliga morgonpromenaden. Hihi, Embla har i sig inte gått upp ännu men hon vaknar nog snart till liv hon oxå. Idag hoppas jag på att kunna träffa Carina och lilla Casper. Vore trevligt att kunna ta en sväng i Norrtälje tillsammans med småttingarna. Var länge sen vi sågs nu, det dyker ju alltid upp något som förstör programmet men som sagt idag hoppas jag att vi ska kunna ses!


annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0