Tomten

Idag har Daniel varit på massage. Jag och barnen passade på att besöka tomten och lämna barnens önskelistor innan vi mötte upp Daniel. Fenix pratade länge med tomten och beskrev alla julklappar så att det inte skulle bli några missförstånd, haha! Barnen fick en adventskalander och en polkagris. Det vart en sväng till leksaksaffären för att spana in lite julklappar. Det var ponnyridning på stan idag så Corona fick en liten ridtur.




















Fredag

I går pysslade och fixade här hemma. På eftermiddagen åkte jag till Norrtälje och lämnade Embla hos mamma och pappa, passade på att handla lite oxå.
Efter middagen vart det en sväng till farmor och farfar där vi vart bjudna på fika.











Fikabesök

Idag blir Maiden 11 månader och det har vi firat med besök av Erika och Emil. Vi fikade och barnen fick massor av leksaker som Tobbes son Alexander tröttnat på. Våra barn blev lyriska, tack snälla!

























Fenix pysslar















Förkylning

Vi har tre små förkylda troll här hemma. Ingen feber och dem är relativt pigga, dock rinner snoret i floder och det är lite småhostigt.
Igår gjorde jag och barnen pepparkaksdeg, den får nu stå och svälla i kylen ett par dagar innan det är dags att baka ut den.
Maiden har börjat släppa taget från saker nu och kan stå själv ett litet tag.



















Måndag

Under natten har det kommit några snöflingor till Fenix stora förtjusning. Idag har det fixats lite här hemma, jag har satt upp alla julgardiner samt adventsljusstakar. Barnen har varit hos farmor en stund och gjort jättefina julkransar.





























Söndag

På söndagen gick vi till scandic vid humlegården för att äta frukostbuffė, jättegott. Vi gick sedan tillbaka till lägenheten och packade ihop våra saker och åkte till Stinsen och sedan vidare till Täby centrum för att julklappsshoppa. Det vart verkligen en kanonhelg. Tack till Martin och Thėres för lägenheten! Tack även till mormor, morfar, farmor och farfar för barnvakten.


















Rock of Ages


I lördags åkte jag och Daniel till Carina och Kimmo i Kallhäll där vi vart bjudna på en 3-rätters, jättegott!
Vi åkte sedan tillsammans till Chinateatern där vi såg Rock of Ages, den var helt fantastisk! Kanonbra musik och hur rolig som helst!
När musikalen var klar skildes vi åt och jag och Daniel åkte till Tekniska där vi hade bilen. Daniel var inställd på att vi skulle åka hem men så var inte fallet. Jag hade lånat min bror och hans tjejs lägenhet på Östermalm där vi spenderade natten. Daniel blev rätt överraskad, haha!














Corona på äventyr

I lördags följde Corona med farmor och farfar på kalas och sedan åkte dem vidare på julmarknad där Corona fick rida ponny.









Namnsdag

Idag var farmor, farfar och farbror Mikael och fikade med oss och firade Corona då hon har namnsdag, Cecilia. Hon fick jättefina presenter, tack!























Bakdag


Idag har det bakats, Fenix har bestämt vad som skulle bakas, valen var ju inte helt otippade, haha!












Onsdag

Imorse mötte vi upp morfar utanför dagis då han jobbade i närheten. Han följde med in och lämnade trollen och efter det åkte vi hem och fikade.








Början på veckan

I måndags vart det lite plock och pyssel här hemma, jag rensade barnens garderober och tvättade undan all tvätt.
Igår tog jag och Maiden en tur till Norrtälje för att uträtta några ärenden. Hittade även en sjal till mig själv.















Middag

I går kom Carro hit och åt middag med oss, vi hade det jättetrevligt. Tack för dem fina blommorna!













Lördag

I lördags vart det en mysdag med barnen, Daniel kom hem på kvällen med presenter.























Fredag

I fredags gjorde jag en tårta med hjälp av Fenix. På farsdag så var barnen sjuka så därför passade vi istället på att bjuda hit farbror Mikael, farmor och farfar på fredagen på fika för att fira lite.
På eftermiddagen åkte Daniel sedan iväg på banditkryssning.





































Separationsångest

En lugn dag hemma med Mini idag. Hon ville gå upp 4 imorse, tur att det inte hör till vanligheten! Hon har en väldigt separationsångest just nu, hon kryper efter mig hela tiden och hänger i mina ben, dem senaste 2 kvällarna har hon även blivit väldigt ledsen när man lagt henne, man får sitta och klappa henne på ryggen en bra stund innan man får lämna henne och hon känner sig trygg. Hoppas det är snabbt övergående. Stackars liten tror att mamma ska försvinna.













Glassbilen


Idag hann vi för en gångs skull med glassbilen!




Väska

Jag har fått min julklapp i förskott i år av älsklingen. En mycket efterlängtad och älskad Michael Kors väska.









Uppdatering

Nu kommer det en snabb uppdatering då det är länge sedan det skrevs något. Den senaste veckan har i korta drag innefattat sjuka barn, lunch och middag hos farmor och farfar, fika med morfar som haft ont i ryggen, lunch på stan med mormor, morfar, morbror Martin och Therės, tvätt, städ och bak.









































Albano

Idag har jag varit till Albano för ett återbesök med Embla. Det gick perfekt, hon var ohalt och rörde sig fint. Hon vart genomgången och Embla visade sig vara en VÄLDIGT vig dam för sin ålder ålder. Hon hade inga bekymmer att böja sina leder alls. Nu ska kortisonet trappas ner bara, skönt!
Barnen var hos farmor under tiden och när jag kom hem vart jag bjuden på lunch där. Jag och tjejerna är nu hemma men Fenix är kvar hos farmor













Kalas

Igår var vi på kalas för Nea som fyllde 10 år.






















Lördag

Igår åkte dem stora barnen med farmor och farfar på 60-års firande.
När dem kom hem igen vart vi bjudna på landgång till lunch. Vi åt även middag hos farmor och farfar.







































Fredag

I fredags vart det lite pyssel hemma och sedan lunch och shopping i Norrtälje.

















Torsdag

I torsdags kom farmor förbi med presenter till barnen, tack snälla.
Daniel hyrde film och köpte godis på vägen hem så det vart en myskväll i soffan.



























Bilder från Carina

Carina är duktig och tar en massa fina kort med sin kamera. Lånar några kort av henne från i onsdags.



























































annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0