Nöjd Fenix

Daniel har en tröja som Fenix älskar och ha velat ha länge, dock kan han ju inte på långa vägar ha Daniels kläder. Nu äntligen har jag hittat en likadan fast i barnstorlek, gissa om Fenix är lycklig!



Täby Centrum

En dag i förra veckan var jag, Corona, Carina och lilla Nova en sväng till Töby centrum. Hittade dock ingenting till mig men barnen fick lite kläder.








Till Corona








Till Maiden






Till Fenix








Ett och ett halvt

I lördags blev Maiden ett och ett halvt år. Älskade lilla busunge!



Mer kalas

I söndags var det oxå jobb för min del och efter det åkte vi till Dan för att fira honom. Återigen massa gott fika, lek och bus. Till Coronas stora förtjusning har dem kor in på husknuten så det vart en hel del tittande på dem.
På kvällen kom morfar och lämnade tillbaka Embla.























Kalas och grillning

I lördags jobbade jag först från 7-14, efter det hämtade jag upp familjen och vi åkte för att fira Linnéa som fyllt år. Massa gott att äta och lek och bus för barnen.
På kvällen gick vi över till Lojke för att grilla tillsammans med vänner, gott och trevligt!











































Henkan

I helgen har vi firat Henkan som fyllt år tidigare i veckan. Det bjöds på massa gott och Henkan spelade Blinka lilla stjärna på gitarren för barnen.





Bebismys

Igår var Carina, Casper och Nova här på besök. Det vart fika och bebismys! Corona var helt lyrisk över Nova och ville hålla, mata och gosa hela tiden. När hon förstod att bebisen inte skulle vara kvar utan åka med Carina hem så ville Corona åka med....haha! Hon är så snäll, gullig, omtänksam och försiktig vår älskade Corona!



































Färsna

Igår tog vi en tur till Färsna, barnen tycker det är så skoj med djuren och Corona var överlycklig för ridturen.
Idag är jag och barnen lediga. Det har regnat hela dagen, riktigt trist! Hoppas på bättre väder på onsdag och torsdag då vi oxå är lediga.





















Midsommar

Jag började midsommaraftonen med att jobba till 14, efter det åkte jag till Maren där jag mötte upp familjen och Carina m familj. Det var riktigt kallt så det blev bara ett snabbvisit där innan vi tog båten hem igen.
Resten av midsommarafton bestod av hundpromenad, god mat, film och bastu. En riktigt trevlig dag!
Dagen efter tog vi alla en långpromenad och sedan vart det lek och bus innan lunch. Farbror Mikael gjorde oss sällskap till fikat.
När vännerna åkt hem så vart det lite plock innan vi gick till farmor och farfar för att äta middag och Fenix fick en för tidig födelsedagspresent.





























































Glass

Förra veckan tog jag och barnen en promenad till bageriet och åt en glass.













Stranden

 I går efter jobbet och middag åkte familjen ner till stranden där barnen lekte medans Daniel la i en boj till båten.
Idag och imorgon är vi lediga, så skönt! Alla barnen är förkylda så det blir bra med lite vila för dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemväg

På vägen hem från Västerfärnebo i söndags så stannade vi till hos Martin och Therés i Sala, dem var där tillsammans med Therés föräldrar i en fin stuga som dem köpt.
Vart även ett stopp i godisaffären innan vi kom hem.
 
 
 

Kusinträff

I lördags åkte jag, Daniel och farfar till Västerfärnebo för att gå på kusinträff. Barnen var hemma med mormor och morfar. Det var runt ett 100-tal släktingar där till Daniel och farfar.
Det var en trevlig tillställning med god mat och tervligt folk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer firande

I torsdags var jag en sväng till vårdcentralen. Barnen var med farmor under tiden, Agneta och Stig kom dit och firade Corona.
På kvällen kom mormor, morfar och farfar hit och åt middag och firade Corona även dem!
 
 
 
 
 
 
 

Corona 3 år

I onsdags fyllde Corona år. Vi i familjen behöll då Corona för oss själva och firade henne.
 
 
 
 
 

Sommarfest

Tisdagen förra veckan var det sommarfest på dagis. Det vart sång och sedan hade vi picknick. På kvällen åkte Daniel in till Norrtälje med Maiden för att ge henne sitt andra TBE-vaccin.
 
 
 
 
 
 

Carro på besök

En av dagarna förra veckan hade vi besök av barnens gudmor Carro, Toppenskoj tyckte Corona som gjorde ett flertal undersökningar på Carro med doktorsväskan som hon fick av Carina, Casper, Stefan och Nova i södelsedagspresent.
 
 
 
 
 

Coronas kalas

Förra söndagen hade Corona kalas! Det vart en toppendag men många vänner, paket, fika, bus och lek, poolbad, traktortur och fiskdamm. Corona var väldigt nöjd med dagen !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Custom Bike Show

Förra lördagen tog vi båten in till Norrtälje där Custom Bike Show ägde rum. Det vart en jättemysig familjedag med toppenväder! På kvällen blev det middag hos farmor och farfar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crossfit

I går hade vi möte på jobbet. Halva mötestiden fick vi ha ett crossfit-pass. Jättejobbigt med skoj! Efteråt fick vi en god blåbärssmoothie. Vi fick även en sommarpresent, en stegräknare.
I morse var ögat värre, tror det beror på ansträngningen igår, ska nog ta det lugnt då det är en ordentlig infektion. Är ledig i tre dagar nu så då får det bli till att vila ögat.
Fenix har varit ute med pappa nu på kvällen och snickrat, tjejerna var lite tröttare så dem tog jag och nattade lite tidigare.
 
 
 
 
 
 

Skadat öga

I söndags råkade Maiden peta mig i ögat, trodde inte att det var så märkvärdigt men i måndags morse var hela ögat illrött och det kom massa var. Jag jobbade på måndagen och det vart värre under dagen så på tisdagen tog jag med mig tjejerna till vårdcentralen. Jag fick en jättegullig läkare, Corona talade om att hon också var doktor och på en gång plockade läkaren fram ett par undersökningshandska till Corina som också fick vara med och undersöka mitt öga. Corona fick även låna stetoskopet och lyssna på sitt egna hjärta. Hon var så nöjd när vi gick därifrån! Diagnosen blev dock: en rispad hornhinna samt kraftig inflammation. Nu blir det två sorters ögondroppar i 2 veckor.
På eftermiddagen var det vernissage på Fenix dagis, dem bjöd på pizza och så visade dem upp massa fina saker som dem gjort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

I lördags var det segt på jobbet då vi inte kom i säng efter Stockholm Fields förens halv tre. Vi fick i alla fall besök av massa urgulliga djur på jobbet som piggade upp!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholm Fields

I fredag lämnade vi barnen hos farmor och farfar och åkte till Kallhäll där vi hämtade upp Carina och Kimmo. Vi åkte sedan till Tekniska och parkerade bilen för att sedan gå till gärdet och Stockholm Fields. Det vart en toppentrevlig dag och kväll men kall. Tyvärr dog batteriet i telefonen och det vart inga bilder från Metallicas spelning, riktigt trist!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marsvin

Onsdagen förra veckan åkte jag och tjejerna till Erika för att klippa klorna på marsvinen. Fenix ville så gärna vara på dagis så det fick han.
Vi hämtade upp honom vid två och sedan åkte vi till morfar och lämnade Embla. När vi kom hem fick Fenix syn på att farbror Mikael tagit hem en grävmaskin, självklart var barnen tvungna att provköra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0