Måndag

Idag vart det en tur till Enid och Hans tillsammans med farmor för att mata och mysa med lamm och får. Fenix och Corona var dock lite rädda när alla fåren kom men Maiden fullkomligt älskade alla fåren. På vägen hem stannade vi vid fästingbussen där dem stora trollen fick sin påfyllningsspruta och Maiden fick sin första. Alla var jätteduktiga och satt som ljus.



















































Söndag

Igår hämtade jag upp Carro hemma hos sig och sedan åkte vi till Stockholm. Carro bjöd på lunch och sedan blev det shopping och en fika hanns oxå med. Det vart en supertrevlig dag!




Lördag

I lördags var vi och firade Carro som fyllt år. Det bjöds på god smörgåstårta och vin och efter det kaffe och tårta.























Lördag

Lördag och strålande sol......och varmt! Började morgonen med att måla en pall och efter det vart det frukost. Nu har Daniel åkt in till Norrtälje för att få lite massage. Barnen och jag är ute och har det underbart skönt!







Fredag

Igår fick barnen stolar av farmor, dem hoppade genast upp och provsatte.
Efter jobbet idag så vart det utevistelse i det fina vädret. Daniel hjälpte mig med några av pallarna som ska måttanpassas till möbeln. Vi vart bjudna på middag hos farmor och farfar, smaskigt!
När barnen somnat så målade jag lite.























En skön dag

Idag är vi lediga. Vi har haft en mysig frukost, gått en långpromenad, målat, hälsat på fåren som nu släppts ut och fikat ute i solen. Middagen är avklarad och barnen har ätit jordgubbar till efterrätt. Om en stund är det dags att göra iordning barnen för natten, Daniel blir sen så dem hinner nog inte träffa honom idag.





















Ledig dag

Idag har jag varit ledig och barnen har varit en stund på dagis. Det är nästan 2 veckor sedan dem var där så Fenix vart överlycklig att träffa sina kompisar. I morgon är jag oxå ledig och då får barnen vara hemma igen. Jag lämnade trollen halv elva och sedan åkte jag till Norrtälje där jag mötte upp Erika med familj. Vi åt lunch tillsammans på ett Glas. Efter det så klippte och slingade jag håret hos Marie, så skönt! Jag handlade lite till barnen innan jag åkte hem och hämtade upp trollen igen.













Måndag

Idag slutade jag klockan två, jag åkte och handlade lite och på vägen hem ringde Daniel och sa att han och barnen åkt till stranden för att äta mellis så jag åkte oxå dit.
Jag målade lite innan vi vart bjudna på middag hos farmor och farfar.
Efter middagen fixade vi lite ute innan vi gick in. Morfar kom förbi med Embla och vi firade honom lite då han fyllt år.






















Påsk

Då var snart påsken över för i år, imorgon är sista lediga dagen för alla påskfirare. Själv har jag jobbat hela påsken, jobbar även imorgon, det har gått bra och sen ger det ju lite extra pengar. Barnen har blivit bortskämd med påskpresenter och påskgodis från mormor och morfar, farmor och farfar, Agneta och Stig samt oss. Dem är riktigt nöjda med påsken. I fredags var Corona med farmor och farfar till Ikea där hon fick en stol andra saker. I går fick Fenix sova över hos farmor och farfar.
Ska snart gå och lägga mig så man är pigg och redo för en dag på jobbet imorgon, sen är jag ledig i 2 dagar, ska bli skönt!













































Läkarbesök.

Igår jobbade jag kväll så på förmiddagen var jag med Maiden på barnläkarstationen då hon börjat rossla och bli anfådd i samband med en förkylning igen. Läkaren höll med om att hon lät ansträngd på andningen så nu har hon fått en till medicin att inhalera. Nu är det bara att medicinera och avvakta och se om hon blir bättre. Då barnen inte är riktigt återhämtade efter helgens magsjuka så får dem vara hemma hela veckan. Daniel vabbade igår, och idag och imorgon är farmor snäll att ta dem.













Arlanda

I söndags tog jag med mig Maiden och Fenix till Arlanda för att hämta mormor och morfar som varit i London. Daniel var hemma med en magsjuk Corona. Vi åkte lite tidigare så vi skulle hinna till utkiksplatsen innan. Barnen fick fina prwsenter, tack snälla.





















Sjukstuga

Fenix var ju magsjuk i torsdags, jag blev dålig i fredags kväll, Daniel och Corona insjuknade igår och Corona är fortfarande dålig. Daniel tar hand om Corona och jag försöker hålla Maiden och Fenix borta från dem sjuka nu. Håller tummarna för att Maiden klarar sig, hon är snuvig så hon behöver verkligen ingen magsjuka nu.
Jag tog med dem två friska trollen på promenad och när Maiden sov så fixade jag och Fenix lite påskfint.
Så himla typiskt med den här äckliga magsjukan, vi som hade så mycket roligt planerat den här helgen.





















Landet

I fredags åkte jag och Fenix ut till landet och matade mormor och morfars katter. Vi passade på att ta en mysig promenad med Embla oxå.



























VAB

Igår var det meningen att jag skulle jobba men så vart det inte då Fenix fick en släng av magsjukan på morgonen. Stackarn kräktes hela förmiddagen och var helt slut. Vid 11 kräktes han sför sista gången och sen sov han mer eller mindre hela dagen. Ett stort tack till farmor och farfar för hjälpen igår med barnen och allt! Idag är Fenix mycket piggare och jag är ledig idag som tur är! Vi tog en promenad till bageriet då Fenix ville handla bullar. Lite senare ska jag mata mormor och morfars katter på landet då dem är i London. Ska även fixa en present till morgondagen.  Får se om jag tar med alla barn eller om jag väntar tills Daniel kommer hem från jobbet.  

En måndag med gudmor

Idag har vi haft besök av Carro från halv nio till halv ett, mycket mysigt! Hon åt frukost här och barnen tyckte det var jätteroligt. Morfar hade svängarna förbi och kikade in på en fika.























Söndag

Efter jobbet idag åkte jag hem och bakade en amerikans cookiecake, ska smaka den senare ikväll. Barnen har varit med farmor och farfar en stund idag och på vi andra i familjen gick dit vid 17 och vart bjudna på middag. Morfar var här för en liten stund sedan och lämnade Embla. Nu sover barnen och Daniel och jag ska hoppa ner i badet snart.













Jobb

I går lämnade jag barnen på dagis halv elva. Jag åkte sedan till polisstationen för att ordna ett pass.
Pappa bjöd på god lunch på G och efter det tog vi en promenad med Embla i Norrtälje innan det var dags för mig att åka och jobba.
Idag har jag oxå jobbat, slutade 14, handlade lite och åkte sedan hem till mina älsklingar. Daniel har åkt för att fixa lite på bryggan och jag och barnen sitter och myser i soffan, snart ska jag tappa upp ett bad åt dem.
Imorgon väntar jobb igen, slutar 14 även då och sen är vi lediga på måndag.












Torsdag

I dag är vi oxå lediga. Dagen började med ett besök i bageriet då dem idag öppnar för säsongen. Vi köpte med oss några kardemummabullar och sockerkringlor hem. Halv tio kom Yvonne hit och fikade lite . Vi fick kläder som Niva vuxit ur som Corona kan ha och Yvonne fick kläder till Leo som Fenix vuxit ur, perfekt!
När Yvonne åkt så åt vi lunch och efter det kom Anticimex hit på en rutinkontroll på begäran från vårt försäkribgsbolag Allt såg bra ut och besiktningsmannen fick två nyfikna barn med sig på inspektionen och Fenix ställde massor med frågor, haha! Ibland önskar man att våra barn vore lite blyga åtminstone. Den pratar med allt och alla! När Yvonne var här så frågade Fenix om han fick följa med henne till norrtälje och handla, haha! Tokungar!




















Besök

Idag är vi lediga och har haft ett trevligt besök av Carina och Casper. Det var länge sedan sist vi sågs och Carinas mage har växt på, bara 7 veckor kvar nu, spännande !
Det vart först fika och sedan lek och bus.



















Onda bihålor

Igår ägnade jag husläkarjouren ett besök på kvällen då mina bihålor värkte ordentligt, det kändes som om någon hade sparkat mig i ansiktet.
En kraftig bihåleinflammation vart domen så nu äter jag penicillin, alvedon, ipren samt tar näsdroppar med kortison i. Det känns något bättre idag som tur är då jag jobbat.
Efter jobbet hämtade jag ut penicillinet och sedan hämtade jag upp barnen på dagis. Vi hann knappt innanför dörren innan vi hörde glassbilen . Det vart premiär av i köp av glass från glassbilen för i år, Fenix var överlycklig!







Rimsjö

I går var vi lediga och då passade vi på att åka till Erika och Emil. Emil har fått två marsvin och ville ha hjälp att klippa klorna vilket jag mer än gärna hjälpte till med då jag fullkomligt älskar marsvin!


































annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0