Kalas

I går fick vi Fenix´s dagiskort. Han var s¨söt och duktig på sitt första dagis kort. På kvällen var vi uppe hos Marie-Louise och visade korten, hon, Mikael och Cecilia ville ha kort. Ska kolla med mamma och pappa oxå innan vi beställer.
Idag är Fenix och jag lediga. Härligt! I eftermiddag ska vi hem till gudmor Carro, hennes dotter Nea fyller år idag och det blir kalas! Jag och Fenix ska åka in till norrtälje efter hans sovstund och köpa en present. Hoppas att Daniel kommer hem i en bra tid så han kan följa med. Vi vill ju inte komma allt för sent heller då Fenix vill sova ganska så tidigt!
Fenix har sittat sin nya favoritplats. Fönstret i vardagsrummet är helfestligt att sitta i, man kan titta ut och så ser man tv:n så bra där ifrån. Gullunge! 






Jobbdagar

I dag lämnade jag Fenix på dagis tjugo över sju och åkte sedan vidare till jobbet. Tog en komptimme idag oxå och hämtade Fenix straxt efter tre. Vi busade och mös massor i soffan och när pappa kom hem vart det middag. Fenix fick ett bad av mig och nu sover han så gott så. Daniel har gått upp till Mikael en stund och jag tar det bara lugnt, ska ta mig en dusch snart!
När jag hämtade Fenix på dagis idag så fick han världens största hej då-kram och puss på kinden av 2-åriga Sandra. Så himla gulligt!
I morgon blir det dagis och jobb igen men på torsdag är jag jag och Fenix lediga, det ska bli skönt!

Mammas kontorsråtta

Trollunge!

En regnig söndag

Vilket skitväder det var igår. Jag hade ju sett fram mot en pulkatur med Fenix men nej då, det regnade hela dagen lång utan uppehåll. Trist! Det vart lite städning och sen mest bara bus hela dagen. Fenix hjälpte sin pappa med städningen, så skönt att få lite hjälp!
Just nu har jag rast på jobbet. Tänker ta lite komp idag och gå hem klockan tre. Vill ju mysa med lilleman!

Lilla kökshjälpen

Så bra att ha hjälp i köket

Åka dammsugare!

Älsklingens nya tatuering på höger knä

Pulkaåkning!

I går släppte jag och Fenix av Daniel på  stan, han skulle gå till Cribbe och tatuera sig. Jag och Fenix gick in på lekplaneten och köpte sen sista pulkan eller den första för i år i sig. Dem hade kvar en från förra året som vi fick köpa då dem inte hade fått in årets pulkor. Kanon för oss!
Vi åkte ut till mamma på landet. Pappa var hos farmor. Vi började med lite pulkaåkning i den stackars lilla snön som var kvar. Vi har mer snö här hemma men några varva på tomtem vart det i alla fall. Mormor drog pulkan och Fenix satt med mungiporna uppe vid öronen. Vi gick sedan en promenad med Embla. Vi tog en sväng längs sjön och Fenix fick stanna vid ena lekplatsen och gunga lite. Roligt! Efter en stund vart han hungrig så vi gick hem och han fick massa frukt av mormor. Smaskigt.
Cribbe hade tydligen inte mått så bra så det vart ingen lång sittning för Daniel så jag och Fenix åkte och hämtade upp Daniel vid fyra-tiden.  Vi åkte till ÖoB och köpte solrosfrön och talgbollar så idag ska fågelbordet sättas upp så fåglarna får lite mat i kylan.
På kvällen gick vi upp till Marie-Louise en stund och åt jordgubbar och hallon med grädde, glass och maränger. Smaskigt!
I eftermiddag ska Daniel åka och hämta båten som varit på lagning i gräddö!
Just nun regnar det men jag hoppas det slutar snart så Fenix får åka lite pulka i dag oxå!

Åh, vad roligt

Spännande!

Älsklingen!

Ser nöjd ut

Mormor drar pulkan

Överlycklig kille i pulkan

Gunga är alltid kul!

Utsikt från gungan

Det här var oxå skoj!

Klappa hästen!

Äntligen ute i snön

Fenix vart pigg under eftermiddagen igår och vi bestämde att han skulle få gå ut och titta på snön som han längtat efter hela dagen. Han hade suttit hela dagen i fönstret och tittat på det roliga vita! På med massa kläder och ut. Han tyckte att det var jätteroligt. Han skottade snö och åkte tefat. Daniel körde traktor och plogade till alla i familjen, han är duktig han!
På kvällen när Fenix somnat vart det godsi och mys i soffan.
I morse vaknade Fenix klockan sju. Jag gick en promenad med Embla, det är lite kyligt och snön ligger kvar. Det är väldigt vackert.
I dag blir det en sväng till norrtälje. Vi ska handla en pulka till Fenix och solrosfrön till dem stackars frusna fåglarna ute. Daniel ska tatuera sig så jag och Fenix kanske åker vidare till mormor medans han gör det. Vi får se helt enkelt hur det blir.

Vacker vy ut från våran ytterdörr!

Embla smyger på snön

Ute och traskar i snön

Gullunge


Måste kolla lite närmre

Nu ska det skottas

Så duktig!

Mammas snöskottare!



Så himla duktig!

Lite till!


Härligt med snö

Vilket långt skaft!

Åka tefat är roligt

Hej, vad det går!

Trollbunden av snön!

Lilla prinsen är piggare! Han har mesta dels spenderat dagen i fönstret och tittat på all snö! Han är alldeles trollbunden av snön. Så fort jag plockar ner honom ur fönstret så tar det två sekunder så har han klättrat upp där igen. Farmor kom förbi en sväng och Fenix ville så gärna följa med henne så det gjorde han. Han är med farmor och jag har hunnit städa undan lite. Har inte kunnit göra det då Fenix mest suttit i fönstret, vill ju inte lämna honom fär utan uppsikt även om han kommer upp och ner själv. 
Snart kommer Daniel hem, han skulle handla med sig Thaimat! Åh, vad jag längtar. I kväll när Fenix somnat kanske vi kan tända en brasa och bara mysa med en film eller nått. 
I morgon får det nog bli en sväng till norrtälje och köpa en pulka till lilleman!  





















Snö!

När jag gick upp i  morse möttes man av massa snö, jag klädde på mig ordentligt och tog en promenad med Embla som var helt lyrisk över snön, hon var som en liten valp, hoppade runt och skulle fånga all snö som hon rörde sig på marken. Kul att någon tycker om snön!
När jag skulle väcka Fenix så var han väldigt varm. Feber! Dags för VAB igen. Fenix verkar dock inte ta så hårt på det här med feber, han ville upp i alla fall så vi satte oss i soffan och då fick han ju syn på det roliga vita som dalade ner utanför fönstret! Oj, vad spännande. Han peckade och ropade TITTA, flera gånger! Haha, söt ungen. Han skulle nog bra gärna vilja komma ut och busa i snön! Han var ju så liten förra året så han komer inte ihåg snön.
I dag får vi vara inne och hoppas att lillen kurerar sig!

Vad är det för vitt?

Detta är vad Fenix ser genom fönstret

En glad sjukling som inte vill något hellre än att gå ut och busa i snön!

Full fart på morgonen

Torsdag morgon och vi tog lite sovmorgon idag oxå, inte lika länge som i går men klockan sju. Vi gjorde gröt och åt frukost. Vi har varit ute med Embla och så åkte vi till gräddö och handlade lite som vi glömde igår.
Nu är vi hemma igenm och Fenix sitter och leker med alla sina bilar och gör billjud till. Så himla söt! Om en stund ska han få lite frukt och sen ska han få vila lite. Runt halv två ska vi till dagis på höstfest. Mysigt!

Vatten är gott


Titta mamma, jag hittade kakor i skötväskan under vagnen!



Gullunge

På väg in från bilen med bilnyckeln i högsta hugg!

Operation undersökning av inhandlade gods

Till mig?

Fika

Nu har Fenix och jag varit och fikat med ett helt gäng med människor, trevligt! Jag åt i sig lunch men Fenix fick fika med en bulle. Lite fest idag för hans del.
Jag och Jeppe kom överens om att jag och Fenix ska hälsa på någon dag hemma hos honom och ta med oss >Embla. Jeppe kanske kan passa henne medans i åker till fjällen. Vore skönt om hon slapp åka med i den trånga bilen. Jeppe har katter men EMbla brukar mest gå undan bara för katterna. Hoppas att det funkar!
Efter fikat gick vi till apoteket och hämtade ut hostmedicinen som jag fick utskrivet efter ett telefonsamtal med barnläkarstationen idag. Nu hoppas vi att hostan ger med sig!
Innan vi åkte hem stannade vi och handlade på flygfyren oxå. Henkan har precis varit här och hämtat bilen för att serva den åt oss.
När Daniel kommer hem så blir det middag och sen ska vi på föräldramöte på dagis.
Det är så mysigt att vara hemma och ledig med lilleman och han är så fruktansvärt lätt att ta med sig på olika styällen. Han är nöjd och glad vart han än kommer. Åh, vad jag älskar våran son!

Gott med fika

Smask, smask!

Jeppes grodbakselse

Fenix försöker skeda i sig av Jeppes bakelse

Grodhångel?

Fenix skrattar och blundar när Bubblan blåser på honom med ett sugrör

Mystid!





Telefonkö

I morse tog vi lite sovmorgon här hemma, halv åtta gick vi upp, härligt! Vi åt frukkost och gick ut med Embla och nu är det full aktivitet här hemma. Fenix busar för fullt och tvättmaskinen går på högvarv.
I dag ska jag och Fenix fika med Jeppe och ikväll blir det föräldramöte. Vi ska försöka hinna handla och lämna bilen på service hos Henkan oxå.
Just nu sitter jag i telefonkö till barnläkarmottagningen. Fenix är pig som bara den men hostig sedan tre veckor tillbaka, vill rådfråga lite om det ska läka ut av sig självt eller om man ska ge honom bisolvon eller något. Hatar telefonköer, hoppas det är min tur snart!

Glader

Stålmannen!

Tröttmössa!

Slutade klockan två idag och då åkte jag direkt och hämtade upp Fenix på dagis. Han hade haft en bra dag, han hade tagit en tupplur på tre timmar idag, hihi, tröttmössan.
När vi kom hem gick vi ut en sväng och sen gick vi in och lekte, oj, vilken fart det är på honom. När Daniel kom hem vart det middag och sen busade pojkarna massor.
Nu sover lilleman skönt i sin säng. Jag ska ta en dusch och sen mysa med Daniel i soffan.
I morgon blir det en ganska kort dag för Fenix på dagis, jag ska på kurs mellan 8-12 så det blir en kort dag som sagt. Sen är vi lediga på onsdag och torsdag. Jag har tagit semester på torsdag för då ska jag och Fenix på höstfest på hans dagis vid halv två. Mysigt!











Hämtat posten!

Jobbhelgen avklarad!

Så där! Nu har man jobbat klart helgen. Härligt! När jag slutade så åkte jag till landet och hämtade upp Embla hos mamma och pappa.
Väl hemma så fick jag en härlig och efterlängtad kram av lilleman! Så himla mysigt! Nu leker han här hemma som en tok. Han åker omkring på sin stora bil, han har blivit riktigt duktig, han kör framåt och bakåt och svänger hej vilt! Bilar över lag är hans favoritleksaker just nu, alla dess sorter är roliga.
Om en stund ska plutten få lägga sig, jag jobbar i morgon oxå så han ska ju till dagis. Vill att han ska få sova ordentligt innan han ska upp på morgonen.
När han har lagt sig så blir det en dusch och sen mys i soffan. Ska även gör ett schema med Fenix´s tider för hans dagis.
Jag är för tillfället proppmätt! Daniel hade lagat så god middag när jag kom hem. Rostbiff med potatis och béarnaissås! Smaskigt! KOmmer antagligen vara hungrig om någon timme igen. Min ämnesomsättning är ju inte av denna värld! Hungrig varenda timme hur mycket jag än äter. Ökar i vikt gör man ju inte heller även om det vore önskvärt!


Fenix parkerar sin bil

Ute och sladdar med bilen

Konstigt vägval men, men.....

Mammas hjärta!

Läser kartboken

Vår stora kärlek

Grabbarna lagar mat

Vi ska nog ha lite varmare pappa!

Thuns

I morse så åkte jag, Fenix och farmor Marie-Louise till Thuns. Vi var där vid ungefär halv tio. Det vart en del shopping. Fenix fick massa kläder och leksaker av farmor, tack snälla. Han fick även en del kläder av mig och Daniel oxå.
Jag handlade två par skor och en mössa och Daniel fick ett par långkalsonger från Salming.
När vi hade shoppat klart vart det en lunch och sen åkte vi därifrån. På vägen hem stannade vi på mitt jobb då jag lovat en av våra boenden att visa up Fenix någon dag. Han charmade som vanligt dem flesta. Gamlingarna blir så glada så fort dem får se ett barn, Fenix ville inte åka därifrån sedan. Hihi, det var lite roligt för en av mina arbetskollegor visade sig hade gått i samma klass som Marie-Louise!

Innan vi åkte hem så stannade vi på flygfyren och storhandlade. Nu sover Fenix som en stock. Måste dessvärre snart väcka honom så att han sover till natten sen.
Om en stund ska jag in till norrtälje och lämna Embla till mamma och pappa. Hon ska vara där tills på söndag.

Leksaker från farmor

Söta skinntofflor

Kläder från farmor

Kläder från oss

Trött kille efter Thuns och flygfyren

Bus

Fenix och jag hann bara umgås 20 minuter i dag på morgonen innan jag lämnade honom på dagis. Jag vill låta honom sova så länge det går så därför blir det lite knappt med tid.
Efter jobbet åkte jag och hämtade upp våran guldklimp, jag var där vid halv tre ungefär. Dem hade precis ätit mellis! När vi kom hem vart det massa lek.
När Daniel kom hem vart det middag och sen gick vi upp till farmor en sväng. Farbror Mikael kom efter en stund oxå. Fenix fick en fin tröja samt en pyjamas av farmor, tack snälla!
Nu sover lilleman sedan en stund tillbaka. Daniel fixar i garaget och jag ska duscha.
I morgon är jag och Fenix lediga, härligt!

Fenix älskar att klättra upp på hyllan och leka

Busunge

Pyssel, pyssel

Vad finns här under tro?

Ser väldigt koncentrerad ut!


Fenix´s favorit leksak

Måste bäras på!

Bära lite till!

Chockad av kameran

Jobb

Jobbar kväll idag så Fenix och jag var hemma och mös på förmiddagen. VI hann med att tvätta, vika tvätt och hänga tvätt oxå. Trist men det är sådant som måste göras. Jag får ju hjälp av den hjälpsammaste Fenixen oxå, Han plockar upp kläderna ur tvättkorgen och lägger dem på golvet så får jag plocka upp dem från golvet.
Jag och Embla gick och lämnade Fenix på dagis halv elva, efter det gick vi hem och jag åt lunch och begav mig sedan till jobbet. 
Har precis haft APT-möte och nu har jag rast. Jobbar till kvart över nio och i morgon jobbar jag ett dagpass. På fredag är jag ledig och då får Fenix vara hemma med mig!
I går var Fenix på klätterhumör, han skulle klättra på allt och krypa in på underliga ställen. Han fastnade i strykbrädan en gång, han tyckte inte att det var lika roligt som sin mor som plockade fram kameran!


Bättre!

Lilla älsklingen är bättre idag. Ingen feber men fortfarande lite snorig och hostig, han är dock pigg som en lärka. Vill ju försöka hålla honom lite lugn eftersom han inte är riktigt 100 men det går inte. Han ska bara busa!
Vi började morgonen med en promenad med Embla sen har vi mest lekt och busat. Fenix sover nu middag och när han vaknar blir det lunch och sen en tur till norrtällje. Måste handla lite mat.
I morgon ska Fenix få gå till dagis igen, hoppas bara inte att det vänder och han blir sämre igen.

Snart ska vi på promenad

Älsklingen

Duplo!

Alla bitar ska hällas ut!

Är alla ute?

Pysslar med duplo!

Tar en sväng med Bobby

Hej vad det går!

Fenix´s fina stol

Vilar sig en stund

Mammas pilatesboll är bästa leksaken

Klättermusen

Så roligt!

Sittpause!

Gullunge!

Promenad

På morgonen idag så tog vi en promenad. På med mycket kläder på sjuklingen, det skdar ju aldrig med lite frisk luft, han blir mindre snorig när han är ute. Skönt!
Jag la Fenix vid elva för att sova middag men han vaknade ganska fort igen av sin hosta och sen var han ledsen ett par timmar. Han hade lite feber och han stoppade in händerna i munnen, han har ju fått en kindtand men den andra är på väg och varkar vara väldigt besvärlig. Han har en jättebula i munnen där tanden ska upp så det gör nog väldigt ont, man ser tanden under tandköttet så förhoppningsvis kommer tränger den fram vilken dag som helst nu!  Mammas lilla älskling har ont i munnen.
För att avleda uppmärksamheten från tanden så gick vi en promenad till. Fenix tycker det är kul att komma ut. När vi kom in var det bättre i munnen!
När pappa kom hem vart det middag och lite mys. Daniel stoppade Fenix i badkaret och jag åkte in till norrtälje och hämtade Embla hos mamma och pappa, mamma var ledig idag så Embla har haft långhelg på landet! 
Fenix sov när jag kom hem, han får vara hemma med mig imorgon ocå, får se hur han mår, eventuellt blir det dagis på onsdag men jag vill ju att han mår helt bra innan jag skickar dit honom. 
Nu blir det en dusch och sen lite tv. 

Tröttmössa på promenad

Mammas lilla gosunge!

Fint höstväder

Nere vid vattnet

Glad kille

Hösten är verkligen här

Vackert

Rosorna utanför huset

Hemma igen





















Sjukling!

I går var jag och Fenix ute på landet hos mormor och morfar. Fenix var dock inte så pigg. Snorig och hostig. Stackars liten, han höll igång i alla fall och undrsökte det mesta i huset. Jag och morfar gick en promenad med Fenix och Embla och Fenix somnade så skönt i vagnen.
Medans Fenix sov så åt vi andra lunch, Fenix fick lunch när han vaknade.
På vägen hem från landet hämtade vi upp Daniel som sovit hos Henkan. Dem hade haft det bra på öl- och whiskymässan. På kvällen vart Fenix mer hängig och han hade 38.4 när jag la honom. Han somnade gott i alla fall och sov 12 timmar i sträck som vanligt ungefär. Skönt!
Idag är det fortfarande hängigt och väldigt hostigt så jag är hemma från jobbet. Min första VAB-dag! Hoppas lilla plutten blir frisk snart! 
Nu ligger han och sover middag.  

Bananätning hos mormor och morfar

Traktorlek!

Lite mat

Tröttmössa på promenad

Mys hos mormor

Finaste killen!

I går kväll:







Kallhäll

Då har vi varit och hälsat på Carina, Kimmo och Elvira. Supermysigt! Elvira är så söt och har vuxit på ordentligt. Hon pratade lite och Fenix tyckte att det var helspännande, han var framme och hälsade på lilla söta tjejen.
Vi fikade och pratade, dessvärre kunde vi inte vara kvar så länge då Daniel skulle möta upp Henkan. Vi kom iväg lite sent hemifrånj oxå då Fenix bestämde sig för att ta en tupplur på 3 timmar och en kvart! Han har lite jobbigt med sina kindtänder som är på väg så han behöver sin sömn.
Carina skulle lämna Elvira tillsammans med Kimmo för hon skulle på Volbeatkonsert! Hoppas du får superkul gumman!
Jag släppte av Daniel vid Danderyd och sedan körde Fenix och jag hem. Det var inte det lättaste att hålla honom vaken i bilen men jag lyckades! Vi kom hem vid sju och tio över sju sov han som en stock! Lilla tröttmössan! Jag ska snart sätta på en skräckfilm och trycka i mig lite lördagsgodis i sängen, mysigt!
Tack snälla Carina, Kimmo och Elvira för en supermysig stund! Måste ses snart igen!

Goa lilla Elvira!

Fenix har precis hällsat på kaninen

Kakätning i pappas knä

Elvira spanar in nyckelknippan

Något spännande?

Sötnos!

Kompisarna!

Måste kolla närmre

Goddag!

Finaste Carina!

Traktoråkning

I går när Daniel kom hem så körde han upp båten på logen. Fenix ville åka med i traktorn och självklart fick han det!
På kvällen gick vi upp till Marie-Louise och åt middag, smaskigt! Fenix fick strumpor och tröjor! Tack snälla!
När vi kom hem så nattade jag Fenix och sen vart det fiolmtittande i sängen.
Nu på morgonen har vi myst i sängen hela familojen. Frukosten är avklarad och snart blir det en promenad med Embla. Sen ska jag åka in till Norrtälje och lämna henne till mamma och pappa som ska ha henne tills imorgon. Skönt för lilla damen att bli bortskämd.
Vid två, halv tre ska vi vara hos Carina, Kimmo och Virisen i Kallhäll. Ska bli så roligt att träffa dem igen.
Efter besöket där ska jag köra Daniel till tekniska, han och Henkan ska nämligen gå på öl- och whiskymässan ikväll. Jag och Fenix ska mysa för oss själva ikväll!

Väntar på en traktorfärd

Hjärtat!

Traktorfärd med pappa

Spännande

Spanar in diverse roliga saker på logen

Mysmorgon!

Mysmorgon här hemma, det saknar man! När jag jobbar morgonpass så hinner jag bara vara med Fenix ungefär 20 minuter innan jag ska lämna honom på dagis, han får sova så länge det går, så jag tar i regel bara upp honom, byter blöja, klär på , ger en halv banan och borstar tänderna på honom innan vi åker sen äter han ordentlig frukost på dagis.
I morse mös vi i sängen sen gick vi upp och gjorde havregrynsgröt som Fenix fullkomloigt älskar numera. Vi tog även lite marknadsinhandlat tunnbröd till frukost. Smaskigt!
Nu har vi varit ute med Embla och Fenix leker för fulla muggar här hemma! Så härligt att få vara hemma med honom! Lördag och söndag är även lediga för mig så det hinner bli mycke mys nu innan det är dags för jobb på måndag igen!


Promenad

Busungen!


Vad är detta?


Intressant!


Måste undersökas


Lång sladd som sitter fast i väggen!

Onda tänder!

Då tar jag och Fenix helg. I morgon är vi lediga! Ska bli så skönt och mysigt! Fenix håller på och får sina kindtänder. En har redan kommit och en är på väg. Han är väldigt mammig och lite kinkig. Måste göra väldigt ont, han försöker trycka in båda sina små händer i munnen för att klia och få bort det onda. Stackars lilla älsklingen. 
På rasten på jobbet idag så gick jag ut en sväng då det är marknad i Rimbo idag. Jag hittatde två t-shirtar och en mössa till Fenix. Jösses vad mycket folk det var, precis när jag kom tillbaka till jobbet igen så började det regna. I bland ska man ha tur.
Nu ska i börja laga mat till kvällen. Vet inte riktigt vad det ska bli men vi får leta fram något gott!
I går var vi på norrtälje marknad med mormor. Hon var så snäll och köpte fina halkstrumpor till Fenix, tack snälla!

Nya fina mössan!





T-shirtar


Fina strumporna från mormor

Hämtat på dagis

Då har jag äntligen hämtat min prins på dagis! Jag slutade halv tre så det vart inte så lång dag för honom idag. Dem har tagit kort på dsagis i dag, ska bli spännande att se hur dem blir.
Det är så underbart mysigt att få hämta lillkillen från dagis och bara mysa med honom,
När Daniel kommer hem så ska vi gå på marknaden. Mormor följer kanske oxå med.


En skål!


Vad finns här i tro?

Skruvdragarmästaren!

Mysig eftermiddag

I går hämtade jag Fenix på dagis vid halv två. Allt hade gått bra men han hade inte velat äta fisken som serverades till lunch. Vi började därför med att äta lite direkt efter att jag hämtat honom.
Sen vart det lek och mys. Fenix ritade en del och sen provade jag huvudmassagegrejen på honom och han tyckte att det var jättemysigt efter en stund stog han bara och blundade och njöt. När jag slutatde tog ha massagegrejen själv och provade på sig själv, sötnosen.
Vi lagade pasta carbonara till middag, smaskigt. Fenix somnade vid kvart i sju och vaknade tjugo över sju i morse, jag bar in honom i våran säng då och han somnade om på mig i tio minuter till.
Vi åt frukost och nu har vi varit på promenad med Embla. I dag lämnar jag Fenix på dagis vid halv elva och sen hämtar Daniel honom efter jobbet då jag jobbar kväll.

Inte kosntogt att man längtar efter den här gobiten på dagarna!

Lilla konstnären målar igen!

Gående konst?

Njuter av huvudmassage!

Försöker själv!

Gullunge!

Ska vi gå ut?

Myser i solen!

Redo för morgonpromenaden

Landet

I går var jag hemma från jobbet och tog hand om Fenix då Daniel fortfarande var sjuk, Fenix är ju ett litet yrväder så det är inte så lätt att passa honom när man inte riktigt pigg.
Vi åkte ut på landet till mormor och morfar en stund då. Vi fick fika och lunch där. Gott. Fenix har varit lite snorig och hostig ett tag och har ingen vidare matlust men lite fick han i sig.
Jag och pappa tog en promenad med Fenix och Embla och Fenix somnade så skönt i vagnen.
När han vaknade upp gick vi ut en sväng och Fenix hjälpte till att göra rent regnhinkarna.
Vi hann med en fika innan vi åkte hem igen. Daniel var uppe när vi kom hem. Han satt och tittade på film och Fenix vart så glad att se honom igen!
Fenix var trött efter dagen och somnade halv sju.
Nu har jag lämnat honom på dagis. Jag är ledig idag men vi tyckte att det var bäst att han är där en kort dag idag så han inte kommer ifrån dagis för mycket han ska vara hemma med mig på fredag!  Jag har satt i gång en tvättmaskin och ska väl städa av lite här hemma snart men jag längtar redan till halv två när jag ska hämta honom igen!

Titta mamma! Två äpplen!

Spännande med tv:n

Får jag låna dina glasögon mormor?

Trött kille på promenad som lånat morbrors gamla mössa

Morfar kör vagnen

Mysiga kinder!

Trött sötnos

Städar lite

Ute på tomten med morfar

Vattenskopan är kul

Mormor visar hur man diskar ur hinken

Det här går ju bra mamma!

Nu kan jag själv

Bus med mormor

Hälsar på Embla

Mys med mormor

Sjukling!

När jag kom hem från jobbet idag så var Daniel sjuk. Han har feber, mår illa och har ont i kroppen. Han har legat och sovit sedan jag kom hem.
Det var så skönt att komma hem från jobbet i alla fall och få mysa med våran underbara son. Vi är så lyckliga som har honom. Man blir varm i hela kroppen när han kommer och kramar på en när man kommer hem och så får man hans underbara leende. Finns inget bättre! 
Vi har varit ute en stund och sen har Fenix sopat huset. Han är så duktig med sopborsten.
Jag har ringt till jobbet och sagt att jag inte kan komma imorgon då Daniel inte orkar ta hand om Fenix. Han får sova och vila upp sig istället då han ska börjar jobba på måndag igen.
Fenix och jag ska snart ta oss ett varmt och skönt bad tillsammans. Efter det blir det läggdags för Fenixen och jag ska slappa i soffan men lite lördagsgodis! 
 
Cykeltur

Ute och myser i msolen

Fenix städar







Åh, strumphängaren!

Busunge!

Älsklingen

Mammas myspojke!

Fredag 1:a oktober

Innan vi åkte till gudmor Carro igår så hann vi vara ute en stund. Härligt, soligt väder! Samma väder verkar det vara idag. Jag , Daniel och Embla lämnade Fenix på dagis vid halv nio idag, Daniel hämtar honom sedan vid halv två igen. Efter den här veckan är inskolningen klar och på måndag är han ett riktigt dagisbarn, jag är i sig ledig på måndag men han ska få vara på dagis en kort stund i alla fall, tror att det  kan vara bra så här i början sen när han kommit in det helt och hållet kommer han vara hemma med mig på mina lediga dagar. I och för sig är jag ledig nästa fredag oxå och då ska han vara hemma med mig, vill mysa lite med honom oxå när jag är ledig!
I dag börjar jag jobba halv två, pappa kommer förbi jobbet och hämtar upp Embla som ska vara hos dem hela helgen, mysigt för henne!












annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0