Pulkaåkning!

I går släppte jag och Fenix av Daniel på  stan, han skulle gå till Cribbe och tatuera sig. Jag och Fenix gick in på lekplaneten och köpte sen sista pulkan eller den första för i år i sig. Dem hade kvar en från förra året som vi fick köpa då dem inte hade fått in årets pulkor. Kanon för oss!
Vi åkte ut till mamma på landet. Pappa var hos farmor. Vi började med lite pulkaåkning i den stackars lilla snön som var kvar. Vi har mer snö här hemma men några varva på tomtem vart det i alla fall. Mormor drog pulkan och Fenix satt med mungiporna uppe vid öronen. Vi gick sedan en promenad med Embla. Vi tog en sväng längs sjön och Fenix fick stanna vid ena lekplatsen och gunga lite. Roligt! Efter en stund vart han hungrig så vi gick hem och han fick massa frukt av mormor. Smaskigt.
Cribbe hade tydligen inte mått så bra så det vart ingen lång sittning för Daniel så jag och Fenix åkte och hämtade upp Daniel vid fyra-tiden.  Vi åkte till ÖoB och köpte solrosfrön och talgbollar så idag ska fågelbordet sättas upp så fåglarna får lite mat i kylan.
På kvällen gick vi upp till Marie-Louise en stund och åt jordgubbar och hallon med grädde, glass och maränger. Smaskigt!
I eftermiddag ska Daniel åka och hämta båten som varit på lagning i gräddö!
Just nun regnar det men jag hoppas det slutar snart så Fenix får åka lite pulka i dag oxå!

Åh, vad roligt

Spännande!

Älsklingen!

Ser nöjd ut

Mormor drar pulkan

Överlycklig kille i pulkan

Gunga är alltid kul!

Utsikt från gungan

Det här var oxå skoj!

Klappa hästen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0