Kalas

I går sov Daniel och Fenix i båten, kul tyckte Fenix. Vi startade den här dagen med en tur till Gräddö där i köpte glass och sedan åkte vi runt lite och tittade, Corona fick till sin stora förtjusning se kor i vattenkanten, ungen är fullkomligt förälskad  i kor, haha!
När vi  kom tillbaka till bryggan så var det ett svanpar där med tre småttingar, så himla söta men föräldrarna var rätt sura på oss och fräste.
Efter lunch satte vi oss i bilen och åkte till Kallhäll för at fira Elvira som fyller 4 år idag. Det bjöds på smaskigt fika, underbart väder och poolbad för barnen.
När vi kom hem åkte vi ner till stranden för att ta ett kvällsdopp men svanfamiljen hade då gått upp  på land och ville nog inte ha sällskap så vi åkte hem igen. Jag och Fenix tog oss en promenad till djupsjön och badade fötterna i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0