Tisdag

Idag har Maiden och jag varit på BVC, damen väger nu 5585 gram och är 60,2 cm lång. Corona vägde 745 gram mer  och var 3 cm längre vid samma ålder och dunderklumpen Fenix vägde 2435 gram mer vid samma ålder och var 7 cm längre. Haha, det är lite skillnad på killen mot tjejerna! Maiden följer i alla fall fortfarande sin kurva perfekt även om den kurvan ligger en bra bit under den vanliga. Men det är som BVC-sköterskan säger, det är nätta tjejer båda två.
Efter BCV vart det lunch på Pelikan tillsammans med Erika, supertrevligt som vanligt. Idag fick det bli en caesarsallad. Smaskigt!
På vägen hem hämtade vi upp dem andra trollen. Dem två leker nu för fullt här inne efter att ha ätit mellis och busat en stund på baksidan.
Jag har börjat förbereda middagen, det blir potatisgratäng och porterkokt lövbiff, finns lite kladdkaka kvar så det får det bli till efterrätt. Det är synd att valborgsfirande är så sent i Gräddö, våra barn är så trötta på kvällarna så det är ingen idé att gå på det. Det får bli en mysig kväll hemma istället.
 
Trött tjej
Lunch
Mys med Erika
 
 
 
 
 
 
 
Lek ute
 
 
 
 
Mys
 
 

Vinst!

Jag som typ aldrig har vunnit någon tävling vart väldigt förvånad igår när Therese från En liten smula skickade ett meddelande att jag vunnit denna underbara tårta! En lycklig Anna får bestämma precis själv när jag vill ha tårtan! Underbart!
 
 
Gilla den här sidanGillar · den 23 april
 
 
Gilla, dela & vinn en 16 bitars härlig moussetårta med smultron blåbär & vanilj! Den lyckliga vinnaren meddelas på söndag 28/4!! Gilla oss gärna, vi gillar er!En liten smula på landet, sundsta säteri.

Måndag

Idag har vi haft lite besök här hemma. Först kom pappa/morfar förbi och åt sin matlåda samt fikade, han jobbade nämligen i närheten.
Efter morfar så kom Jessika hit med Wilma och Meja. Det vart fika och massa lek och bus. Nu har alla gått hem och maten står i ugnen.
 
Middag hos farmor och farfar igår
 
 
Corona kröp ner hos Maiden i morse
Fenix läser bok för syskonen
Maiden tycker att morfar är helfestlig
Kladdkaka
 
Fika och lekbesök
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Idag fyller vårat lilla troll 4 månader, grattis hjärtat!
Jag och Embla började morgonen med en promenad och efter det tog jag och Fenix en dusch.
Jag och barnen åkte sedan till Enid och Hans där barnen fick klappa och mata lamm, gud så söta! Det vart även en fika innan vi åkte hem igen trevligt!
Jag har nu bakat en kladdkaka och straxt är det dags för middag hos farmor och farfar. 
Gröt igen
Morgonpromenad
 
Stora tjejen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hos lammen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fika
 
 
 

Lördag

I lördags vart det en sväng till Lohärad för att gå på en barnklädesloppis. Träffade på lite bekanta där, skoj!
Vi åkte sedan till Norrtälje där det vart lunch utomhus på Frasses, härligt!
På eftermiddagen vart det bus och lek samt bullbak!
Just det, Maiden fick provsmaka gröt för första gången, mycket spännande men inte speciellt gott, haha!
 
Provar gröt
 
Vart trött av gröten....
Lek på Frasses
 
 
 
 
 
 
 
Fenix hjälper mig med bullarna
 
 
Lek och bus ute
 
 
 
 
Gullgrodan
 

Fredag

I fredags var Fenix och Corona hos farmor och farfar medans jag, Daniel och Maiden tog en sväng till Stockholm för att kolla upp mitt ben som jag har lite ont i. Avvakta vart utlåtandet.
Efter besöket där vart det lunch på Jensens . På vägen hem stannade vi i Arninge där vi handlade mat. Passade även på att handla lite leksaker till sandlådan samt lite kläder till Corona och Fenix.
När vi kom hem vart det middag hos farmor och farfar, smaskigt!
Present
 
 
Kollar tv
 
Lunch
 
 
 
 
 
Lite shopping
Corona kör bil med pappa
Lite nya leksaker
Haklapp till Maiden
Strumpor till Fenix med myror, han älskar ju insekter
Coronas strumpor
 
Lite kläder till Corona
 
 
Nöjd med fjärilsklänningen
Efterrätt hos farmor och farfar
 
 
 
 

Torsdag

På förmiddagen har jag och Maiden varit hos Yvonne för att hälsa på deras nya familjemedlem Björn. Så himla söt och go! Yvonne bjöd på fika och hon hade handlat kardemummabullar från bageriet i södersvik, det är verkligen världens godaste bullar.
Nu är vi hemma igen, har precis hängt upp maskinen med tvätt som jag startade innan vi åkte. Maiden ligger och äter och om en stund går vi till dagis och hämtar dem andra trollen.
 
Gullfia
 
 
 
 
På väg hem från dagis
 
 
 
Ute och leker
 
 
 
 
 
 
 
Pappamys
Besök hos Yvonnes nya familjemedlem Björn
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag, Onsdag

Maiden är inne i en växtperiod och äter hela tiden, det känns som om hon gått upp flera kilo sedan sista vägningen. Damen äter även mycket under natten och igår natt var det ett väldans ätande vilket resulterade i att damen var väldigt trött på dan och sov mest. Jag passade också på att vila lite.
Det vart lek ute efter dagis och efter det middag. Jag plockade fram en korg med Fenixs och Coronas gamla bebisleksaker till Maiden. Visst, hon undersökte och plockade lite med sakerna men var inte ens i närheten så intresserad av sakerna som Fenix och Corona var, haha!
Efter lek med dem nygamla leksakerna vart det dusch och sedan nattning.
I dag innan dagis hittade Corona en låda med massa skor som jag tog fram igår. Jag ska gå igenom vad som finns och vad som behöver inhandlas. Corona var så lycklig och hoppade ner i lådan och började prova! Haha, hon befann sig i himmelriket! Skotokiga lilla dam, hon fullkomligt älskar skor! Hon går hellre in i skoaffären än leksaksaffären.
Efter att vi lämnat trollen på dagis så åkte vi hem och mös en stund innan Maiden ville sova en stund. Medans hon sov bäddade jag rent alla sängar samt tvättade alla sängkläderna i omgångar, blir ju lite granna!
Nu har Maiden precis vaknat och ligger och myser i mitt knä. Ska hämta dem andra trollen om en stund och sedan blir resten av dagen fylld av bus kan jag tänka mig.
 
 
 
Mys med brorsan
 
Tröttis
 
 
Vill inte riktigt vakna till
På rymmen
 
 
 
Ute efter dagis
 
 
 
 
 
 
 
Mys
 
 
 
 
 
 
Massa nya leksaker
 
 
 
Provar skor!
 
 

 

Måndag

Idag har underbara Erika varit här och roat oss! Hade tårta kvar från igår så det vart självklart fika med tårta och lite annat! Pappa/morfar jobbade i närheten och kom hit och åt sin matlåda och tog en fika, trevligt!
Annars har det varit lite lek ute och en hel del tvätt inne.
Maiden har lärt sig att rulla från rygg till mage och sedan vidare från mage till rygg så nu kan man rymma ut gymmet!  
Vi har nu ätit middag och Fenix och Corona är ute och leker i sandlådan, snart är dags att duscha dem två stora trollen och sedan göra dem ordning för sängen. Daniel jobbar och sliter fortfarande så han kommer nog inte hinna träffa barnen idag.
 
 
 
Corona klädde på sig Maidens kläder i morse
 
 
Erika på besök
Morfar kom oxå
 
Gullfia
 
På rymmen

Söndag, Carros födelsedag

Söndagen började med en promenad. Daniel fixade sedan lite ute på tomten och jag fixade här inne. Städade av lite, dekorerade tårtan och förberedde maten. Jag gjorde potatisgratäng och Daniel fixade med köttet som skulle grillas. Carro som fyllde år och tjejerna kom vid fem. Vi åt middag och sedan körde Carro snabbt in Lova till musikalträningen och kom sedan tillbaka. Corona mös och busade med Nea mest hela kvällen, så mysigt! Farmor, farfar och farbror Mikael kom och åt tårta med oss, perfekt så tårtan fick gå åt lite.
Det vart ett supertrevligt avslut på veckan. Grattis igen kära, älskade vän!
 
Promenad
 
 
 
 
Tårtdags
 
 
 
 
 
 
 
 
Ute och fixar
 
Barnen redo för att fira Carro
 
 
 
Äntligen är dem här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

I lördags fyllde jag tårtbottnen som jag bakat på fredagen. Gjorde även vanliga blommor och rosor som dekorationer. Vart sedan lite pyssel här hemma innan jag lämnade familjen för att åka till Söderhall och möta upp Carro, Minna, Lova och Nea. Vi åkte sedan till Tibblehallen i Danderyd där Nea tävlade i truppgymnastik. Lite nostalgi för en gammal gymnast som en själv! Kom ihåg när vi vann ungdoms SM i Malmö 1994, jösses vad tiden går! 12 år gammal var jag då, hade bytt från artistisk gymnastik i StockholmTop Gymnastic till Sofiaflickornas truppgymnastiklag.
Hur som helst, tävlingen för Nea och hennes lag gick kanon!   Två silver och ett brons samt en sammanfattad andra plats totalt! Hon var så duktig!. Det var Neas första medaljer och hon var så lycklig! Roligt att se. På vägen hem vart det ett stopp på McDonalds för att få lite mat i magarna.
Allt hade gått bra här hemma med alla barnen, skönt! 
 
Dags att fylla tårta
Snart klar för att åka
 
Corona tar kort
Coronas hund
Trött tjej
 
Tävlingen
 
 
 
 
 
 
 
Duktiga tjejen!
 
 
 
 
 
 
3 medaljer!

Fredag

 I fredags vart det först en mysig morgonromenad. Efter lunch och sovstund vart et sedan en sväng till Norrtälje där vi handlade lite nya uteleksaker till Fenix och en vårjacka till Corona. Passade även på att handla lite på flygfyren. Barnen fick prova dem nya kundvagnarna på flygfyren.
När vi kom hem bakade jag en tårtbotten. Efter att barnen somnat så åt jag och Daniel middag. 
 
 Gullungen
 
 
 
 
 
 
Daniel gjorde ordning mys åt mig i badkaret
 
 
 
 
 
Promenad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nya kundvagnarna
 
 
 
 
Lite påfyllning på flygfyren
Ge mig drickan!!
Till mammas förtvivlan valde Corona en Hello Kitty mössa, Är inte mycket för en katten men Corona fick som hon ville
Nya leksaker
Nya jackan
 
Tårtbotten
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

I dag åkte jag och Maiden in till Norrtälje för att äta lunch med Carro, jag hade bokat bord på Ett Glas och tur var det för det var proppfullt där! När vi satt oss till bords så dök Cribbe upp, vår tatuerare. Han skulle få sitta vid bardisken och äta men självklart fick han slå sig ner vid oss. Det vart en trevlig lunch som Carro bjöd på, så snällt!  Maiden tyckte att Cribbe var en helfestlig typ och skratta åt han mest hela tiden. Efter lunchen gick vi till Cribbes studio där både jag och Carro bokade tid. Den 3:e maj fick det bli, härligt!
Hämtade upp trollen på vägen hem och nu har vi myst i sängen stund. Det är så regnigt och ruskigt ute så nu ska vi gå ner och tända en brasa innan vi börjar med maten.
 
 
Besök av Pelle Svanslös i morse
Sussar gott innan lunchen
Redo för norrtälje
 
Smaskig kantarellsoppa
Hälsar på Cribbe
 
 
Bästa gudmor Carro
Mys hemma
 
 
 

Våra underbaringar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

I går förmiddag vart det tvätt och plock här hemma. Maiden låg i gymmet och lyckades för första gängen vända sig från rygg till mage, så duktig tjejen. Hon är ungefär 2 veckor tidigare med att klara det än sina syskon. Skojigt att dem utvecklas relativt jämnt allihopa. Får se om den här lilltjejen går på sin 1-års dag också som dem andra två.
Efter att vi hämtat på dagis som kom Erika och hennes son Emil hit på fika och lekstund. Emil är åtta år och det är så skoj att se hur Fenix ser upp till äldre barn. Dem byggde duplo och spelade fotboll tillsammans. Corona fikade mest hela tiden, haha, lik sin mor!
Vi gick ut en stund och lekte också, det var blåsigt men varmt och soligt! Maiden fick prova gungan en stund, var skoj tyckte hon men det var jobbigt med solen i ögonen. Kanske ska vända på gungställningen.
När Erika och Emil åkt hem så lagade jag mat och sedan vart det dusch för barnen innan läggning.
 
  
Lyckats vända på sig!
 
 
 
 
 
 
Fika med Emil och Erika
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såg blåsippor på kvällspromenaden med Embla igår.
 
 

Vår lilla prinsessa

 
Kan snart vända sig, måste bara komma över armen
 
 
 
 
Glader
 
 

Tisdag, morfars födelsedag

I går efter att vi lämnat på dagis så gjorde jag en vitchokladsmörkräm att ha under marsipanen på tårtan. Jag spacklade och klädde tårtan och sedan dekorerade jag den.
Efter att tårtan var klar så började jag förbereda middagen, jag gjorde köttfärsfyllda skinkrullader. Tyckte det var en bra idé att ställa ut dem på bordet på verandan övertäckta då det inte fanns någon plats i kylen. Det tyckte nog även vildkatten som går här utanför också. När jag kikade ut genom fönstret lite senare så hade katten slitit av påsen och smaskat i sig 8 stycken rullader, hoppas det smakade!
Det vart till att snabbtina mer köttfärs och göra några till, suck!
En stund efter att jag hämtat på dagis så knackade det på dörren, det var tjejen som körde glassbilen, hon hade råkat backa för långt och fastnat på vår gräsmatta. Tyvärr kunde jag inte hjälpa henne loss då jag inte vet hur traktorn fungerar, ringde Daniel men han kunde inte komma ifrån jobbet. Jag hänvisade då henne till grannen och han kunde hjälpa henne loss. Som tack för hjälpen och som kompensation för att det blev märken på gräsmattan så fick vi en stor låda med glass som barnen blev alldeles lyriska över. Tack Hemglass för det!
Klockan sex kom mormor och morfar hit. Vi bjöd på middag och tårta då morfar fyllde år!
Daniel kom hem straxt efter att mormor och morfar kommit. Efter middagen kom även farmor över och fikade med oss, farfar jobbade fortfarande.
När middagen och tårtan var avklarad så hoppade barnen ner i soffan med mormor för att läsa saga, mysigt.
Efter att dem åkt hem vart det nattning av trötta barn.
 
Vitchokladsmörkräm
 
 
 
 
 
Färdig
 
Trött tjej i gymmet
 
Glass från glassbilen
Spännande när storasyster spelar clown för att få uppmärksamhet av Maiden
Corona har skaffat eget boende
Mys med mormor
Middag
Födelsedagsbarnet
 
Corona är ivrig att också få tårta
 
 
 
 
Välling
Sagostund
 
 

Måndag

 I måndags var alla barnen hemma som vanligt! Vi började morgonen med en promenad och sedan bakade vi en tårtbotten , Fenix ville ha en chokladbotten. Jag gjorde sedan en hallonmoussefyllning och en nougatfyllning som barnen hjälpte mig att lägga på tårtan.
Det var så tråkigt och regnigt väder hela dagen så vi fick hålla oss inne. Barnen hjälpte som sagt till med tårtan och så lekte vi med lera en stund.
Till middag vart det spenatsoppa. Corona älskar det! Hon fick i sig fyra tallrikar , helt otroligt!
 
 
Tårtbotten på gång
 
 
 
Dags att göra dekorationer
 
 
Hallon
Nougat
 
 
Får den bästa hjälpen av båda barnen
 
 
 
 
Lillstumpan vill mer och mer sitta upp
 
 
 
 
Middag
Smaskens
 
 Lek med lera

Söndag

Söndagen började med en promenad och bus i vattenpölar. Efter lunch fick Fenix vara hos farmor och farfar, vi andra åkte till Norrtälje för att handla födelsedagspresenter och mat.
När vi kom hem igen vart det lite mys innan vi gick till farmor och farfar för att bli bjudna på middag, smaskigt!
På kvällen kom morfar hit och lämnade Embla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Middag hos farmor och farfar 
 
 
 
 
 

Lördag

I lördags åkte vi in till lekrymden där det vart en massa lek och bus tillsammans med Yvonne och Mickes barn. I 3 timmar busade dem runt med en liten minimal fikapause.
På vägen hem stannade vi och handlade med oss lunch. På eftermiddagen vart det en sväng upp till farbror Mikael.
 
Lekrymden
 
 
 
 
Maiden fanns med som reklam på lekrymden, skoj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hos farbror
 
Chokladfondant, brasa och film på kvällen
 
 
 

Fredag

I fredags förmiddag förberedde jag lunchen, Carro kom nämligen på besök och åt lunch med oss, trevligt! Det vart ost- broccoli- och skinkpaj med sallad och bröd till och till efterrätt en mjölkchokladkladdkaka med vitchokladmousse och rödvinbärssås. Carro busade med alla barnen som älskar henne! Så roligt att se!
På eftermiddagen åkte jag och Corona in till Norrtälje för att lämna Embla till mormor och morfar, när vi kom hem igen var Daniel klar med middagen!
Farbror Mikael kom förbi en sväng på kvällen och fikade och spelade lite grävmaskinspel med Fenix. Han fick även blåsa en hel del såpbubblor!
 
Carro på besök
 
 
 
 
 
 
 
 
Hos morfar
Mikael på besök
 
Snälla, får man en kaka?
Corona matar sin docka
Maiden vill också vara med och bläddra i nattsagan

Torsdag

I torsdags efter dagislämningen så åkte jag och Maiden till Yvonne där vi alla gick en promenad. Efter promenaden tog vi en fika och sedan vart jag även bjuden på lunch där, trevligt! Jag hade med mig lite kläder till Leo som Fenix vuxit ur och jag fick med mig kläder hem till våra tjejer som Niva vuxit ur. Perfekt!  
På eftermiddagen gick vi ner till dagis och hämtade dem andra trollen och det vart lite utelek innan vi gick in och lagade middag.
 
 
Mys i gymmet i onsdags
 
Pappamys
Nattsaga
Promenad med Yvonne
Maiden sussade gott i vagnen under tiden
Leo kollar på Rio
Trött tjej
På väg och hämta syskonen
Mellis ute
 
Mys
Mys i solen på golvet
Trött tjej
Sitter i fåtöljen och väntar på bad

Onsdag

Corona har hostat i sömnen i natt så det har inte blivit så mycket sömn för mig. Jag vaknar av minsta lilla ljud. Hon var i alla fall pigg i morse och ville gå till dagis. Hon är snorig men hostan var borta i morse.
Jag och Maiden har idag varit i Söderbykarl och hälsat på Erika som var hos sina föräldrar, hon har sina hästar där. Vi fikade först tillsammans med hennes mamma. Erika hade bakat sockerkaka, kanongod och fortfarande ljummen. Efter fika och massa snack gick vi ut och kikade på hästarna, myskankorna och hönsen.
Efter besöket åkte vi hem igen, hämtade upp trollen på dagis på vägen hem.
Hemma vart det mellis och utelek innan middagen. Farmor har varit i Stockholm idag och kom förbi en sväng med ett fint ljus, muffinsformar och en bok till Corona, tack snälla.
I kväll blir det mys framför tv:n, först finalen i Sveriges mästerkock och sedan Grey´s anatomy.  
 
Försökt sminka bort dem mörka påsarna under ögonen efter en vaken natt
Lillskruttan
Framme hos Erika
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mellis
 
 
 
 
Daniel tycker jag tar stora portioner, haha!
Från farmor
 
 
 
 
 

Tisdag

I går var jag och Maiden en sväng in till Norrtälje för att handla. Vi tog även en sväng förbi KappAhl. Dem hade 50% på reapriset. Köpte en overall till Corona om han kan ha kommande vinter. Nypris var 799:- men jag gav nu 250:-, perfekt! Maiden fick en klänning och Fenix kalsonger.
När vi hämtat upp från dagis vart det mellis och lekstund ute. Efter middagen vart det mys inne och dusch för barnens del innan läggning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

I morse tog vi en morgonpromenad och under promenaden fick jag ett meddelande från Erika som ville komma och fika. Självklart! Vi hann nästan precis hem när hon dök upp.
Det vart fika, bus och massa prat! Trevligt som bara den!
Efter besöket började jag med middagen och sedan vart det till att tvätta lite.
Middagen är nu avklarad och barnen busar. Maiden sitter i mitt knä och Daniel jobbar fortfarande.
 
 
Skoj i gymmet
 
Redo att gå promenad
 
 
Roligt att fika
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fenix har klätt på sig själv
 
 
 

Söndag kväll

I går vart det middag här hemma med farmor, farfar och farbror Mikael. Det vart helstekt fläskytterfilé med rotsaker i ugn. Efteråt vart det kaffe och morotscupecakes.
 
Morotscupecakes
Lillan
 
 
 
 
Middag
 
 
 
 
 

Söndag

Idag vart det en morgonpromenad i solen med familjen, jätteskönt! När vi kom tillbaka fixade Daniel lite med stegen till barnens lektorn och jag bakade bröd. Fenix äter nästan inget köpbröd allas utan vill att jag att jag ska baka,
För övrigt blir det en  lugn dag, farmor, farfar och farbror Mikael kommer hit på middag ikväll.
Flygtur
Promenad
 
 
 
 
Färdigjäst
Hjälp med brödbaket
 
 
 
 
 
 

Lördag

Lördagen började med lite mys hemma. Det vart lek ute och lite snöskottning. Vi försöker skotta bort lite snö från tomten så det ska tina bort fortare.
Vid två var det kalas för Liam som fyllt fyra. Både Fenix och Corona hade jätteskoj. Liam är Fenixs kompisar och Liams lillasyster Linnéa är Coronas kompis. Det vart massa bus och smaskigt fika. Ett riktigt toppenkalas!
Vi hann bara vara hemma 40 minuter innan farmor och farfar kom hit för att passa Fenix och Corona. Daniel, jag och Maiden åkte hem till Carro och tjejerna där vi vart bjudna på middag. Carros pappa var också där, trevligt! Han ska hjälpa Daniel att svetsa tanken till båten, perfekt! Till förrätt vart det toast skagen, till varmrätt parmaskinkainlindad kyckling i balsamicosås och till efterrätt pannacotta med jordgubbar och passionsfrukt. Hur gott som helst! Det vart en supertrevlig kväll!
När vi kom hem sov barnen. Allt hade gått bra med dem! Tack för hjälpen med barnpassningen.
 
 
 
Lilltjejen
 
 
 
 
 
 
Kalasfin, dock slet hon bort tofsarna två minuter senare
Vår!
Kalas för Liam
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hos Carro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

I torsdags eftermiddag kom farmor förbi med en orm till Fenix och Herr Nilsson samt Pippi till Corona, tack snälla!
I fredags kom Carina och Casper hit och busade och fikade. Dem hade jätteskoj och Casper ville inte hem när det var det dags, vi får träffas och leka snart igen.
 
Sover med sin orm
Maiden börjar få tag på sakerna i gymmet nu
 
Coronas från farmor
Läser bok för Maiden
Lillfia
 
 
 
Fikabesök
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

 Idag vart det lite städ och tvätt efter lämningen på dagis. Jag och Maiden åkte sedan iväg för att äta lunch med Daniel, mysigt!
Vi åkte sedan hem igen och bytte bilen mot vagn och gick ner till dagis och hämtade trollen. Vi har lekt ute en stund nu men har nu gått in igen. Dags att börja med maten!
 Trollungen igår
 
 Hänger med brorsan i soffan
 
 
 
 Sagostund för trollen
 
 Maiden börjar greppa mer och mer efter saker
 
 
Mys
Lunch med pappa
 
 
 
 
 
Mellis
Lek och bus
 
 
 
 
Till Fenixs stora glädje kom det en leksakskatalog med posten idag
 
 

Onsdag

Idag efter att jag lämnat trollen på dagis så fixade jag iordning lite frukost då jag inte hunnit äta innan lämningen. Erika kom hit för att fika men hon fick äta frukost också. Hon hade inte heller hunnit äta frukost innan lämning och gym på morgonen. Efter frukosten vart det även lite fika och en massa prat och skratt. Vi tog en skön promenad i solen och så hämtade vi upp Fenix och Corona på hemvägen. När vi kom hem så åkte Erika hem för att hämta upp Emil från fritids. Jag och barnen har varit ute och lekt på baksidan, det är så otroligt skönt väder! Man blir alldeles lycklig.
Nu är det dags att starta med maten och sedan väcka Maiden som sover så gott i vagnen. Fick förresten brev från skatteverket idag att Maidens namn är registrerat.
 
Frukost
Fika
 
Pratar med Erika
Leker i gymmet med Erika
Maidens namn är nu registrerat
Glass ute i solen
 
0
Bus och lek
Corona har som vanligt provsmakat leran
 
 
 

Sötnosar

 
 
 

Tisdag

I morse sov barnen  till 8.00 så det vart till att sätta fart och få dem någorlunda i tid till dagis. När dem var lämnade fixade jag lite med papper här hemma, fyllde i barnens semesterlapp, deklarerade och sorterade lite. Jag och Maiden åkte sedan in till norrtälje där vi började med att posta ett paket. Vi handlade sedan och efter det mötte vi upp Carro och farmor. Carro har gått en fransförlängningskurs och har i dag förlängt farmors ögonfransar. Vi gick alla till Ett Glas där farmor bjöd oss på lunch, tack snälla!
Efter en god och trevlig lunch gick jag vidare till leksaksaffären där jag köpte en present inför helgens kalas.
På vägen hem hämtade jag upp trollen. Vi har lekt ute en stund och nu har vi ätit middag. Daniel jobbar och sliter fortfarande.
Lunch på ett Glas
 
Skönt ute!
 
 
 
 

Annandag påsk

Då var sista dagen på den här påsken snart över. I morse bakade jag kanelbullar, vaniljbullar och browniemuffins. Farfar har varit förbi en sväng och fikat. Maiden har legat i gymmet och tränat på att vända sif från rygg till mage, hon kämpar och kämpar men snart så kommer hon nog runt!
Vi har varit ute en stor del av dagen i det vackra vädret. Så himla mysigt att våren närmar sig. Nu är det ju äntligen April oxå!
 
Skrattar åt pappa
Bak
Fenix smakar på muffinssmeten
 
Träning
 
 
 
 
Vill gärna sitta upp
Försöker vända sig
 
 
Ute och leker
 
Kör bort lite snö från tomten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påskmiddag

I går vart det en trevlig middag hos farmor och farfar, Stig och Agneta var oxå där och barmem fick påskägg och pussel av dem, tack snälla. Det bjöds på god påskmat, fläskfilé och en cheesecake, smaskigt!
 
Maidens påskhöna från mormor och morfar
Bus med pappa
 
 
Lite lek ute
Redo för middag
 
 
 
 
 
Påskägg från Agneta och Stig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0