Jobbhelgen avklarad!

Så där! Nu har man jobbat klart helgen. Härligt! När jag slutade så åkte jag till landet och hämtade upp Embla hos mamma och pappa.
Väl hemma så fick jag en härlig och efterlängtad kram av lilleman! Så himla mysigt! Nu leker han här hemma som en tok. Han åker omkring på sin stora bil, han har blivit riktigt duktig, han kör framåt och bakåt och svänger hej vilt! Bilar över lag är hans favoritleksaker just nu, alla dess sorter är roliga.
Om en stund ska plutten få lägga sig, jag jobbar i morgon oxå så han ska ju till dagis. Vill att han ska få sova ordentligt innan han ska upp på morgonen.
När han har lagt sig så blir det en dusch och sen mys i soffan. Ska även gör ett schema med Fenix´s tider för hans dagis.
Jag är för tillfället proppmätt! Daniel hade lagat så god middag när jag kom hem. Rostbiff med potatis och béarnaissås! Smaskigt! KOmmer antagligen vara hungrig om någon timme igen. Min ämnesomsättning är ju inte av denna värld! Hungrig varenda timme hur mycket jag än äter. Ökar i vikt gör man ju inte heller även om det vore önskvärt!


Fenix parkerar sin bil

Ute och sladdar med bilen

Konstigt vägval men, men.....

Mammas hjärta!

Läser kartboken

Vår stora kärlek

Grabbarna lagar mat

Vi ska nog ha lite varmare pappa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0