Promenad

På morgonen idag så tog vi en promenad. På med mycket kläder på sjuklingen, det skdar ju aldrig med lite frisk luft, han blir mindre snorig när han är ute. Skönt!
Jag la Fenix vid elva för att sova middag men han vaknade ganska fort igen av sin hosta och sen var han ledsen ett par timmar. Han hade lite feber och han stoppade in händerna i munnen, han har ju fått en kindtand men den andra är på väg och varkar vara väldigt besvärlig. Han har en jättebula i munnen där tanden ska upp så det gör nog väldigt ont, man ser tanden under tandköttet så förhoppningsvis kommer tränger den fram vilken dag som helst nu!  Mammas lilla älskling har ont i munnen.
För att avleda uppmärksamheten från tanden så gick vi en promenad till. Fenix tycker det är kul att komma ut. När vi kom in var det bättre i munnen!
När pappa kom hem vart det middag och lite mys. Daniel stoppade Fenix i badkaret och jag åkte in till norrtälje och hämtade Embla hos mamma och pappa, mamma var ledig idag så Embla har haft långhelg på landet! 
Fenix sov när jag kom hem, han får vara hemma med mig imorgon ocå, får se hur han mår, eventuellt blir det dagis på onsdag men jag vill ju att han mår helt bra innan jag skickar dit honom. 
Nu blir det en dusch och sen lite tv. 

Tröttmössa på promenad

Mammas lilla gosunge!

Fint höstväder

Nere vid vattnet

Glad kille

Hösten är verkligen här

Vackert

Rosorna utanför huset

Hemma igen























Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0