Skadat öga

I söndags råkade Maiden peta mig i ögat, trodde inte att det var så märkvärdigt men i måndags morse var hela ögat illrött och det kom massa var. Jag jobbade på måndagen och det vart värre under dagen så på tisdagen tog jag med mig tjejerna till vårdcentralen. Jag fick en jättegullig läkare, Corona talade om att hon också var doktor och på en gång plockade läkaren fram ett par undersökningshandska till Corina som också fick vara med och undersöka mitt öga. Corona fick även låna stetoskopet och lyssna på sitt egna hjärta. Hon var så nöjd när vi gick därifrån! Diagnosen blev dock: en rispad hornhinna samt kraftig inflammation. Nu blir det två sorters ögondroppar i 2 veckor.
På eftermiddagen var det vernissage på Fenix dagis, dem bjöd på pizza och så visade dem upp massa fina saker som dem gjort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0