Lördag

Igår efter lunch och sovstund vart det en tripp till norrtälje. Vi började med at handla tapeter till en fondvägg i Fenixs nya rum. Sedan vart det inhandling av mat innan vi åkte ut och matade mormor och morfars katter ute på landet.
På vägen hem sen så stannade vi och handlade färg vid Franks färg. Fenix valde färg alldeles själv! Ska bli spännande att se hur det!
När vi kom hem gräddade jag pannkakor till barnen och efter det gick Daniel ut med busarna så dem fick leka av sig lite medans jag gjorde en rotsaksgratäng till mig och Daniel.
Barnen tog sedan ett kvällsbad med Daniel och jag gick med Embla. Efter nattningen gjorde Daniel lammfärsbiffar och vi åt middag framför tv:n med tända ljus, mysigt! 
 
 
Mys
Farfar kom förbi en sväng och läste bok med Fenix
På väg till norrtälje
Fenix fick se en skördetröska på vägen till landet
På Franks färg
 
 
 
Obehagliga Daniel
Myshörna
 
 
Kvällsmys!


Kommentarer
Carina

Härligt =)
Casper ska vara hos tandläkaren 14.20 det skulle ta ca 10 min tydligen.
Arbetsinterjuv, ja jag ska ringa dom i morgon så jag vet igentligen inte om det blir en arbetsinterjuv i morgon eller en annan dag =)

2012-10-07 @ 11:45:02
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
Carina

Vi kan höras lite i morgon för jag tänkte ringa det jobb jag eventuellt ska på arbetsinterjuv kl 9 i morgon då vet jag mer om det blir i morgon eller en anna dag interjuvn blir av =)
Annars är kl 10 en bra tid =)

2012-10-07 @ 14:56:14
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0