Onsdag

 Imorse efter att vi lämnat Fenix så åkte jag och Corona in  till MVC för lite kontroll. Lilltjejen i magen mådde bra men var väldigt arg på ultraljudet, hon sparkade och sparkade mot ultraljudet, det gjorde hon sist oxå men nu var hon riktigt upprörd, hihi! Magen växer som den ska och ligger precis på linjen! Blodsocker, blodvärde och blodtryck var oxå bra, skönt ! Har nu gått upp 4 kg, inte så mycket kanske men hoppas på att det ska öka nu. Kan tänka mig att jag kanske går upp lika mycket som med Corona och Fenix ungefär. 7-9 kg tror jag det var då.
Vill egentligen gå upp mer så jag har något kvar till ammningen men det är inte så mycket att göra åt saken, jag äter ju hela tiden!
Corona uppförde sig exemplariskt och skrattade när hon hörde hjärtljuden, hihi, gullungen!
När vi var klarra åkte vi till mormor och morfars lägenhet och hämtade upp ett sängskydd som dem köpte till Fenix på IKEA sist dem var där, tack snälla för det! Vi åkte sedan vidare till gammelfarmor. Hon var inte piggare idag utan nästan lite sämre. Hon verkar tyvärr ha gett upp, vi får helt enkelt vänta och se vad som händer. Hon tittade lite på Corona men ville sen sova igen.
Corona somnade i bilen på vägen hem och ligger nu skönt och sussar i vagnen.
 
 Lugn morgon i sängen
 Snyggingen i sin fina nya vinterjacka!
 På MVC
 
 
 Färdiga!
 På väg till gammelfarmor
 
 Åka hiss är skoj!
 
 
 Choklad!
 
Trött tjej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0