Söndag: Alvin 1 år!

I lördags kväll hade Daniel tappat upp ett bad och tänt massa ljus åt mig, så gulligt! Var så skönt att hoppa ner i det varma vattnet och bara ta det lugnt en stund.
I går fixade vi lite här hemma på förmiddagen och efter lunch åkte vi alla till Enskede dalen för att fira Alvin på hans 1-årsdag! Julia, Nisse och Julias föräldrar hade ordnat så fint. Det fanns massa smaskigt fika som passade både stora och små, Fenix tog ett antal svängar förbi fikabordet och plockade på sig både det ena och det andra!
Det var även tipspromenad som handlade om Alvin och fiskdamm åt barnen. Tipspromenaden vann vi, hihi! Båda barnen var toppennöjda med sitt fiskdammsfynd. Godis, annat gott och roliga saker, toppen! Fenix tyckte även att Alvins födelsedagspresenter var toppen och provlekte nog med det mest1. Corona spatserade mest omkring bland allt folk, ingen av dem är det minsta blyg, tokungar!
 Det var två nöjda barn som vi hade med oss hem igen! Corona somnade bara någon minut efter att vi åkt därifrån men vi stannade i Hägernäs för att äta lite och då fick hon lov att vakna igen.
Efter maten åkte vi raka vägen hem och till sängen!
Tack för ett toppenkalas och tack Carina förkläderna !
Mys i badkaret
 
Tuffing
Myser i sängen i väntan på att håret ska torka
Goda skosnören?
 
 
 
 
Fenix och jag tittar på film i bilen
Pianospelande prinsessa på kalas
Gofika
 
 
Sötaste födelsedagsbarnet!
 
 
 
 
 
Carina och Elvira!
 
Fiskdamm
 
En toppenpåse med gott och blandat
Trött tjej
På McDonalds
 
 
 
 
 
 
Mys hemma igen!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0