Måndag

I går gick vi en skön soli höstpromenad på morgonen. Jag och Fenix hade en liten mysstund i sängen med frukt och film medans Corona sov middag. Efter lunchen åkte vi in till norrrtälje där vi handlade på Coop, vi åkte sedan vidare till Rimbo för att hälsa på Jeppe på ridskolan. Både Fenix och Corona tyckte det var spännande med hästarna men Corona var alldeles lyrisk! Det var precis insläpp när vi kom så barnen fick se en hel del hästar!
Efter hästbesöket åkte vi vidare till mitt jobb för att lämna in lite papper om havandeskapsledigheten. Fenix tyckte det var toppen då vi har en boende som målar mycket så fick Fenix låna vattenfärgerna en stund och måla!
Vi åkte sedan vidare och hämtade upp en gardin till Corona som en tjej har sytt, med my little ponny på, riktigt tjejigt men Corona är ju så förtjust i hästar!
Fenix var så klart tvungen tt leka lite i en lekpark oxå innan vi åkte.
Det vart till att börja med maten så fort vi kom hem . Tacos fick det bli. Daniel ska jobba in fredagen  den här veckan så han jobbade lite längre men hann ändå hem tills middagen var klar. Trollen var riktigt trötta på kvällen och dem somnade gott som vanligt!
 
 
 
Morgonpromenad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, Fenix tog närbild på mamma
 
Mysstund med Fenixen
 
Färdighandlade på coop
 
 
Hos Jeppe på ridskolan
 
 
 
 
 
 
 
 
Fenix målar på mitt jobb
Lite lek i lekparken
 
 
 
Middag
 
 
Gardinen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0