Onsdag

Igår ville Fenix ha pyttipanna så jag gjorde iordning det till barnen och Daniel. Jag var inte alls sugen på det utan lagade spenatsoppa till mig, behöver antagligen lite extra järn nu då jag var så himla sugen det.
Jag satte mig vid bordet med min soppa men tro inte att jag fick ha den ifred. En liten dam visade sig vara väldigt förtjust i just spenatsoppa, hihi! Jag fick mata i henne hälften av min soppa innan jag äntligen fick ha den ifred, tokfia!
Idag var det riktigt halt på vägen när vi gick till dagis, Fenix gick på gruskanten och jag halkade omkring på vägen men vi tog oss helskinnade fram i alla fall.
När jag och Corona kom hem igen lämnade vi bara Embla och åkte sedan till Yvonne för lite fika och prat. Dem fick lite kläder till Leo som Fenix växt ur och vi fick lite kläder till både tjejen i magen och Corona som Niva vuxit ur, perfekt!
Efter en trevlig fikastund med mycket lek bland alla roliga leksaker för Corona så åkte vi hem och det vart lunch och sedan sovstund.
Jag passade då på att vika och hänga lite tvätt samt plocka undan lite som vanligt innan vi hämtade upp Fenix igen!
Corona sov vidare en stund till och jag och Fenix mös då i sängen en stund innan hon vaknade och då var hon oxå med och mös. Hon älskar att ligga på lillasyster och bli "sparkad" på, hihi!
Daniel kom hem ganska tidigt och umgicks med barnen medans jag lagade mat. Daniel åt inget då han nu har åkt in till norrtälje för att äta middag med några grabbar från jobbet. Han var med och nattade barnen innan han åkte så dem sussar gott!
Själv ska jag ta mig något att äta och kasta mig på soffan. Jag är verkligen hungrig hela tiden! Kommer bli en jättebebis i magen så som jag äter!
 
Detta trodde jag var min middag
Corona ville dock oxå ha!
 
Mys
Tokstollarna i morse
 
Hemma och busar hos Yvonne
 
 
 
Fenixmys
Lite banan är alltid gott!
 
 
 
Myser med lillasyster
 
 
Cooling


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0