Måndag-Lördag

Tjejerna har varit småkrassliga i veckan och jag har inte velat släppa tillbaka Maiden på dagis då hon troligtvis kommer snappa upp någon annan sjukdom om hon inte är helt frisk.
I onsdag kom farmor och lånade med sig Corona e stund för shopping. Skönt för henne att komma från hemmet en stund, hon kom hem med fina saker som dem handlat!
I torsdags gjorde vi en liten utflykt till Erika och Emil för att kika på det nya huset dem flyttat till.
I fredags fick alla barnen följa med mig till jobbet och fylla i avskedsansökan, Janny bjöd på kakor vilket var populärt!
I lördags lämnade vi tjejerna hos mormor och morfar en stund. Jag, Daniel och Fenix åkte sedan tillbaka in till Norrtälje där det vart lunch på McDonalds och sedan bio, Bamse och tjuvstaden. Fenix tyckte den var jättebra. Vi hämtade sedan upp tjejerna igen och åkte vidare till Erika, Tobbe och Emil för att fira Tobbe som fyllde år. Det bjöds på god fika och Maiden flirtade in sig hos alla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0