En skön söndag

Dagen började med att vi åkte till Jysk för att hämta ut två sängar till mormor och morfar. Efter det körde vi ut sängar till mormor och morfar på landet. Vi vart bjudna på kaffe och våfflor. Fenix har tjatat om att få vara på landet med mormor och morfar så idag fick han stanna kvar där, det var en lycklig och uppspelt kille som vi lämnade.
Innan vi åkte hem körde vi förbi Görla där vi kastade dem gamla sängarna.
Tjejerna somnade i bilen och när vi kom hem fortsatte Maiden sova en stund och Daniel satte igång och pyssla lite. Jag och Corona passade på att ta en fika i solen och leka lite.
När Maiden vaknat så åkte vi alla ner till stranden där Daniel håller på med en brygga. Tjejerna busade och tyckte det var skoj med vattnet.
På eftermiddagen vart det en sväng till Gräddö för att handla dagens middag.
Nu är tjejerna snart redo för sängen och vi väntar på att morfar ska komma hem med Fenix, han har nog haft en toppendag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0