Lite uppdatering igen

 
 Det blir dåligt uppdaterat här, hinner inte riktigt med. Nu får det bli en liten sammanfattning av veckorna som gått, mest i bilder. Vi har bl.a ätit middag hos Carro, haft besök av Lasse och Ida på middag, varit på färsna och ridit, varit på stranden med Marie, Janne, Linnéa och Liam, Maiden har fått sin första hårklippning av Marie, Fenix har varit med farmor och farfar och åkt Göta Kanal, tjejerna har åkt på en dagskryssning till åland,  vi har planterat smultron och jordgubbar till barnen, badat en del, gått på American Car Show och ätit middag med Carina, Kimmo, Elvira och Karolina, ätit middag på G och firat min och Daniels 6½ års dag.
Daniel har haft semester en vecka och är inne på sin andra vecka nu. Jag jobbar torsdag och fredag denna vecka och har sedan 4 veckor semester.
Det var en väldig kortfattad uppdatering men så får det bli nu, hinner inte mer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0