Veckan som gått

Den här veckan har barnen varit på dagis 15 timmar, som vanligt. Det har gått kanonbra för Maiden!
Förra veckan, på tisdagen, var jag på en anställningsintervju, dagen efter ringde hon som höll intervjun och var jättenöjd och ville att jag skulle träffa deras vårdchef. Jag träffade henne i torsdag och trodde då att hon oxå skulle ha en intervju med mig men hon ville bara se lite vem jag var och berätta lite om stället. Allt verkar bra dånjag skrev på ett anställningsavtal så den 24: e mars byter jag jobb. På torsdagen gjirde jag även ett besök hos Erika och Tobbe innan jag hämtade upp trollen igen.
I går kom morfar förbi en sväng på fika och lite senare kom farmor och farfar oxå på fika, dem hade med namnsdagspresent till Maiden.
Idag åkte Daniel och handlade med Fenix medans jag åkte med Maiden till vårdcentralen, Corona var med som sällskap. Maiden är kladdig i ögonen och har en jobbig hosta. Hon hade mycket slem i lungorna så vi fick slemlösande utskrivet. Ikväll blir det middag hos farmor och farfar. Ja, det var nog lite kort vad som hänt denna vecka.
































Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0