Firande av förlovningsdagen

Igår var hela familjen in till Norrtälje och handlade. Corona var feberfri, skönt!
Straxt efter fyra kom farmor och farfar hit och passade barnen medans jag och Daniel åkte in till norrtälje. Vi hämtade först min ring som varit inlämnad för att bli förminskad på poraths. Den är så himla fin, mina fina diamanter!
Det vart sedan en trerätters på Ett glas för att fira vår 4:e förlovningsdag. Det blev vitlöksbröd till förrätt, Daniel tog pepparbiff och potatisgratäng och jag tog röding med en ljummen potatissallad. Det blev efterrätt oxå, en gino och en chokladfondant, vi skulle dela. Daniel är dock inte stormförtjust i sötsaker utan åt upp glassen och sorbetkulan medans jag smaskade i mig båda efterrätterna. Allt var jättegott och det var supermysigt att komma iväg bara vi två.
Vi hyrde med oss en film och köpte lite godis innan vi åkte hem där det vart filmmys och tänd brasa. Tack farmor och farfar för hjälpen med barnen.



















































Kommentarer
Carina Helmersson

Ni såg ut att ha haft en bra dag =)

Thuns, har dom billiga barn saker?

2013-09-15 @ 13:35:05
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0