En sjuk Embla

För några dagar sedan vart Embla jättedålig. Hon fick hög feber, svullna leder och hon kunde inte stå upp. Det vart en sväng till Albano där hon fick spendera 2 dagar. Hon är behandlad med antibiotika, smärtstillande, kortison och antiinflammatoriskt. Dem satte öven dropp på henne. Vi är fortfarande inte säkra på varför hon blev så här, hon är i alla fall behandlad för en fästingburen sjukdom som är det mest troliga. Vi väntar fortfarande på blodprovssvar. I går fick vi äntligen hämta hem älsklingen igen. Hon får gå på antibiotika och kortison fram till återbesöket om 14 dagar. Hon får även bara gå korta promenader och det är koppeltvång som gäller, dötrist tycker damen! Jättetack till mamma och pappa som följde med till Albano vid akuttillfället samt vid hämtning och betalade för hennes vård, det är guld värt.
En snällare och goare hund finns inte så det är så skönt att hon klarade av detta och får vara med oss ett tag till, vår älskade familjemedlem.











































Kommentarer
Carina Helmersson

Tråkigt att höra men skönt att hon mår bättre =)
även om det "bara" är en hund så är det ändå en familjemedlem =)

2013-10-22 @ 18:14:51
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
Carina Helmersson

Ja det är jätte skönt att slippa sitta på hemligheten =) men dock fick vi kritik att vi berätta så tidigt för alla.... stefans brors tjej tyckte det var för tidigt men när dom vänta nr 1 fick folk veta det redan efter 2 veckor så jag vet inte vad hon gnäller för

2013-10-22 @ 21:18:37
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0