Torsdag

Idag lämnade vi Fenix och Corona på dagis och sedan åkte vi och tankade bilen innan vi hade tid på BVC. Idag var det Maidens första läkarkontroll och hon vart mycket väl godkänd! Hon väger nu 4680 gram, stora tjejen. Hjärtat  och lungorna lät perfekta och höfterna fungerade likaså. Hon fokuserade och följde bra med blicken och skrattade åt läkaren. Hon fick ligga på mage och visa hur stark hon var i nacken. Läkaren var riktigt imponerad och sa att Maiden var väldigt stark för sin ålder. Maiden ville imponera ytterligare och visade att hon kunde vända från mage till rygg oxå! Det roliga är att vi har tyckt att Maiden har varit betydligt klenare än dem andra två vid samma ålder men igår när hon låg på mage var det precis som om allting lossnade och hon kom på hur hon skulle göra.
Med ok-stämpeln i rumpan så åkte vi vidare och handlade. Efter det åkte vi ner på stan och hämtade mitt halsband som var klart, det vart så himla fint! Tog en sväng på Kappahl där jag köpte vantar till Corona och en vårmössa till Maiden.  
När vi handlade på flygfyren så handlade jag en lax- och spenatpaj samt sallad och två biskvier. Vi tog med oss detta och åkte hem till Carro och åt lunch. Så mysigt och trevligt!
På hemvägen hämtade vi upp dem stora trollen som nu har ätit mellis och busar för fullt. Maiden sover.
 
Gullungen igår
 
 
 
 
 
 
Morgonmys
 
Fenix läser med Maiden
 
Lånar mammas skor
Väntar på sin tur på BCV
Hos gudmor och äter lunch
Barnen hade haft vasalopp på dagis idag och fått medalj och diplom
Coronas vantar
Maidens vårmössa
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0