Tisdag

I går eftermiddag hade vi besök av  vårat gulliga rådjur, stackaren hittar väl ingen mat. Hon försökte nå upp och äta av äppeltädet men hon var lite för liten för att nå hela vägen upp.
I morse lämnade jag barnen på dagis och sedan åkte jag hem och hängde tvätt och startade en ny maskin. Jag och Maiden åkte sedan till Norrtälje där vi handlade en present till Erika och sedan åkte vi hem till Erika. Där bjöds det på smaskigt fika. Kaffe, bulle, sockerkaka och min favorit Gino ( kiwi, banan och jordgubbar som är gratinerade i ugnen med vitchoklad, så himla gott). Det vart som vanligt massa prat och skratt!
På vägen hem hämtade vi upp dem stora trollen. Fenix fick med sig en ryggsäck hem, han ska tills imorgon ta med sig sin favoritbok i den ryggsäcken och berätta för dem andra barnen om boken. Skoj!
Maiden sover en stund nu och dem andra två busar med varandra. Maten står i ugnen, ska bli gott, är superhungrig!
Finbesök
 
 
 
Mysig brasa igår
Redo för att åka till Erika
Lilla tjejen försöker sätta sig upp, hon har starka magmuskler den lilla!
 
 
Gofika
Hos Erika
 
 
Fenix med sin bokryggsäck


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0