Onsdag

I morse kom farmor förbi och lämnade en sak och Fenix ville då följe med henne hem och det fick han. Tyckte då att det var onödigt att bara Corona skulle till dagis så jag tog med henne och Maiden hem till Erika som nu flyttat till Sylta. Hon bor i ett jättesött äldre hus, så charmigt! Maiden sov mst bort fikabesöket, hon var vaken en stund på slutet. Corona däremot busade runt som bara den! Jag hade tagit med mig lite fikabröd hemifrån så det vart självklart lite fika oxå!
Dem ringde från guldsmedsaffären som jag har lämnat i halsbandet hos för gravering och sa att halsbandet var färdigt nu. Tänkte hämta upp det på hemvägen från Erika men Corona somnade som en stock i bilen och jag hade inte hjärta att väcka henne så jag hämtar nog det i morgon istället.
När vi kom hem svängde jag förbi farmor men Fenix ville inte följa med hem, dem höll på att göra lera och efter det skulle dem baka bullar. Farmor skulle komma ner med honom när dem var klara.
Maiden sover nu och Corona sitter och njuter av att mitt knä är ledigt, hon har gosat ner sig här och verkar inte ha några planer på att stiga ur knät. Får locka henne med att göra pannkakssmet så hoppar hon nog ner.
 
 
Morgonborsning av tänderna
 
 På väg mot Erika
 Kunde inte vänta tills jag öppnat paketet
 
 Gott med fika
 Busar runt
 
 
 Leker tittut med Erika under bordet
 
 
 
 
 
 Trött stumpa
 
 
 
 Lånar Erikas foppatofflor
 Snyggingar i spegeln
 
 Trött tjej på väg hem
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0