Lördag

Lördagen var också full upp! Jag började morgonen med att åka till Gräddö med Fenix för att klippa hans hår. Han har så tjockt hår och blir så svettig nu när det är varmt ute.
När vi kom hem vart det lite lek ute innan vi gick till farbror Mikael för att äta smörgåstårta. Med lite i magen så åkte jag in till Carros syster Johanna på Ditt Vackra Jag för att få en 90 minuters underbar och avslappnande ansiktsbehandling. Fick ju den av barnen och Daniel i morsdagspresent! 
När jag kom hem igen så var Henkan här och målade, jag gjorde mig och barnen iordning medans Daniel och Henkan gjorde klart i köket.  Daniel gjorde sig sedan också iordning och så åkte vi till Calle och Petra för att fira Calle på födelsedagen. Dem bjöd på kanongod middag, massa grillat, potatisgratäng och god sallad. Tårta var det till efterrätt och barnen fick kördagsgodis, tack snälla!
Fenix hittade en kompis och dem hoppade studsmatta mest hela kvällen. Corona vart uppassad av Ylva-Li och Linn hela kvällen. Haha, dem följde Corona vart hon än gick och gjorde precis som Corona ville, vilken liten diva vi har. Corona var nöjd i alla fall!
Vi åkte hem ganska så tidigt då barnen började bli trötta.
 
Fin i håret
 
Hemma och leker
Gullet
Smörgåstårta hos Mikael
Hos Calle och Petra
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0