Måndag

Måndagen vart inte alls som planerad. Vi skulle göra ett besök hos Carro och tjejerna på Åland. Vi skulle spendera dagen där och åka kvällsfärjan hem.
Resan till Åland gick bra men när vi satt i bilen på bildäck för att köra av bilen så gick ena tampen av till rampen som skulle hissas ner och rampen for då ner i backen väldigt kraftigt. Bilarna som stod längst fram vart skadade, vi hade tur och stod längst bak på rampen så vår bil skadades inte. Missödet gjorde att vår bil inte kunde köras av rampen då dem inte vågade fira ner den "hela" sidan, dem viste inte om den skulle hålla. Dem visste inte heller hur lång tid det skulle ta att laga problemet så bilarna kunde tas ner. Vi fick därför åka Amorella tillbaka till Stockholm och sedan i sin tur ta en buss till Kapellskär därifrån. Det vart alltså inget besök hos Carro, jättetråkigt!
Tjejerna var trötta och därför tog vi en hytt på Amorella. Daniel tog en sväng på båten medans jag och tjejerna vilade i hytten, när dem sovit klart vart det en tur i taxfreen.
Bussresan hem gick bra, dem hade lyckats laga rampen och fått av vår bil så den stod i Kapellskär när vi kom dit.
 
 
Bus och lek på båten
 
Så här såg det ut
 
 
Mer bus i väntan på besked om dem skulle få av vår bil
 
 
På Amorella
Mys i hytten
 
 
Shoppar
Fin utsikt
 
 
 
Puss!
 
 
Daniels bakdel hamnade i aftonbladet!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0