Lördag

 I går tog jag och Corona en sväng in till Norrtälje och shoppade lite. Jag hittade tre par byxor för 100 kronor styck på rean, perfekt! Jag har typ inga byxor för dem jag har är för stora numera. Vi hittade en body till Maiden samt en tröja och ett par byxor till Fenix också på rean. Vi tog en sväng på Kappahl också där Corona shoppade loss, fyra klänningar och ett par tights. Damen vet vad hon vill ha.
På eftermiddagen kom mormor och morfar hit, dem passade Corona och Fenix medans vi andra åkte till Calle och Petra i Västanvik där det var en stor grillfest med trevligt folk och musik. Maiden charmade folk och besökte några knän under kvällen. Vid nio-tiden var hon rejält trött och gnuggade sig i ögonen så då åkte hon och jag hem, Daniel var kvar.
Det var två troll som låg i sov i soffan mellan mormor och morfar när vi kom hem. Jag la dem i sina sängar och sedan sa vi hejdå till mormor och morfar, tack för hjälpen!
Jag nattade Maiden som knappt orkade dricka sin välling och sedan la jag mig också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0