Måndag

Äntligen måndag och barnläkarmottagningen har öppet. Visserligen är Maiden piggare i dag, hon är mer vaken och "med" men hon är fortfarande rosslig och tungandad.Ringde direkt när telefontiden startade vid 9 och fick en tid klockan 10, perfekt.
Läkaren lyssnade på Maiden och hörde ju då självklart att det lät väldigt mycket från lungorna. RS-viruset går överallt nu och är väldigt vanligt så han kunde nästan med största sanolikhet konstatera att det var det som Maiden fått. Barnet brukar bli som sämst runt 3:e dagen ungefär så det är ju möjligt att det var i lördags eller söndags och att det nu har vänt, vi hoppas på det i alla fall.
Ett virus går ju inte att behandla utan man kan ju bara lindra symtomen så Maiden fick inhalera lite koksaltlösning under några minuter för att lösa upp lite slem. Läkaren tyckte att det var en stark liten tjej som var så pass pigg trots viruset. Vår lilla kämpe.
Om hon skulle bli sämre så måste vi höra av oss igen men för tilfället verkar det gå åt rätt håll så vi håller tummarna.
Troligtvis är det RS-viruset som Fenix och Corona oxå haft, dock tyckte läkaren att dem kunde gå till dagis då det är en vecka sedan det bröt ut, dem borde inte smitta nu och för dem större barnen är det inte lika illa som för dem små. Det blir mest som en förkylning. Fenix tjatar om dagis så förmodligen får dem gå i morgon.
Ligger och vilar lite på soffan
 
Jaha, Fenix har fastnat med benet i röret.....


Kommentarer
Carina Helmersson

Tack =) man övar en del här hemma på att ta kort men det är enklast att ta kort på Casper ;) där händer det alltid något =)
Ja det var kul att åka dit men Casper tyckte inte det var lika kul nu gång nr 2 som första =/
Nästa gång ska vi försöka åka till fjärilshuset =)

2013-02-11 @ 17:10:24
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
Carina Helmersson

Jo man blir ju extra nojig ju mindre dom är. men skönt att hon börjar bli bättre =)
Det skulle vi kanske kunna göra =)
Åka till fjärilshuset tillsammans =)

2013-02-12 @ 09:14:28
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0