Lördag

Lördagen började med lite mys hemma. Det vart lek ute och lite snöskottning. Vi försöker skotta bort lite snö från tomten så det ska tina bort fortare.
Vid två var det kalas för Liam som fyllt fyra. Både Fenix och Corona hade jätteskoj. Liam är Fenixs kompisar och Liams lillasyster Linnéa är Coronas kompis. Det vart massa bus och smaskigt fika. Ett riktigt toppenkalas!
Vi hann bara vara hemma 40 minuter innan farmor och farfar kom hit för att passa Fenix och Corona. Daniel, jag och Maiden åkte hem till Carro och tjejerna där vi vart bjudna på middag. Carros pappa var också där, trevligt! Han ska hjälpa Daniel att svetsa tanken till båten, perfekt! Till förrätt vart det toast skagen, till varmrätt parmaskinkainlindad kyckling i balsamicosås och till efterrätt pannacotta med jordgubbar och passionsfrukt. Hur gott som helst! Det vart en supertrevlig kväll!
När vi kom hem sov barnen. Allt hade gått bra med dem! Tack för hjälpen med barnpassningen.
 
 
 
Lilltjejen
 
 
 
 
 
 
Kalasfin, dock slet hon bort tofsarna två minuter senare
Vår!
Kalas för Liam
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hos Carro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0