Lördag

I lördags fyllde jag tårtbottnen som jag bakat på fredagen. Gjorde även vanliga blommor och rosor som dekorationer. Vart sedan lite pyssel här hemma innan jag lämnade familjen för att åka till Söderhall och möta upp Carro, Minna, Lova och Nea. Vi åkte sedan till Tibblehallen i Danderyd där Nea tävlade i truppgymnastik. Lite nostalgi för en gammal gymnast som en själv! Kom ihåg när vi vann ungdoms SM i Malmö 1994, jösses vad tiden går! 12 år gammal var jag då, hade bytt från artistisk gymnastik i StockholmTop Gymnastic till Sofiaflickornas truppgymnastiklag.
Hur som helst, tävlingen för Nea och hennes lag gick kanon!   Två silver och ett brons samt en sammanfattad andra plats totalt! Hon var så duktig!. Det var Neas första medaljer och hon var så lycklig! Roligt att se. På vägen hem vart det ett stopp på McDonalds för att få lite mat i magarna.
Allt hade gått bra här hemma med alla barnen, skönt! 
 
Dags att fylla tårta
Snart klar för att åka
 
Corona tar kort
Coronas hund
Trött tjej
 
Tävlingen
 
 
 
 
 
 
 
Duktiga tjejen!
 
 
 
 
 
 
3 medaljer!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0