Torsdag

I går när jag och Corona gick hem från dagis efter att ha lämnat Fenix så stannade vi och tittade på hästarna, Corona tycker det är jätteroligt med djur!
Vi tvättade lite och bäddade rent innan Corona tog sin sovstund. Jag väckte henne halv tolv för att åka in till norrtälje och äta lunch med Daniel på Antep. Smaskigt och framförallt mysigt! Corona vart glad att träffa pappa mitt på dagen!
När vi hade ätit klart tog jag och Corona en tur till Ö&B där vi handlade lite innan vi åkte hem och hämtade upp Fenix på dagis.
Det vart lite mys på sängen och sen gick vi ut och lekte tills Daniel kom hem. Alla lekte ute en stund innan vi åt middag. Jag fortsatte att sortera barnkläder som legat i kartonger. Nu ger vi bort alla urväxta killkläder och det som bebisen ska ha läggs i andra lådor, det börjar bli lite ordning nu.
 
 

Stannat och tittar på hästar
 
 
 
 

Glad tjej!
 

Den här sötnosen fick jag väcka för att hinna in till lunchen
 

Med pappa!
 
 
 
 

Efterrätt
 

Corona fick smaka
 

Köpte en filt på Ö&B
 

Fenix fick lite saker
Fick vår kokbok från kitchenAid igår som man fick när man skickade in garantisedeln

Mys i sängen efter dagis
 
 
 

Mysigt!
 

Ute och leker
 
 
 
 
 
 
Busfia

 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0