Onsdag

I går natt bökade Corona runt lite, hon har blivit lite snorig igen och har lite svårt att sova då. Hon fick komma i till oss . Hon ålade rrunt i sängen en stund men somnade tillslut om. Det var tänkt att vi skulle till öppna förskolan men på dan men vi var kvar hemma då hon var ganska så trött.
Det vart lite bak av kakor, chokladkolakakor och kolakakor.
Daniel hämtade upp et fönster som vi beställt på hemvägen från jobbet och sedan kom Jocke förbi och kikade på ett element som inte riktigt vill funka. Jag och barnen åt innan Daniel då det blev ganska så sent för honom.
I natt har Corona sovit ordentligt igen hoppas att hon inte blir så snorig den här gången. Vi har nu lämant Fenix på dagis och Corona ska snart få lite mellis innan sin sovstund. Vi stannar nog hemma idag oxå för säkerhetsskull så tjejen får ta det lugnt!
 
Gullfia
 
 
Så här ren och snygg är man efter dagis!
Lite äpple på vägen hem
Kakor
Mys i soffan
Morgonmys i morse
 
Corona vill ha med sig Embla hem från dagis igen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0