Måndag

 Igår hade jag och barnen en mysig hemmadag med mycket utevistelse i solen. Corona var så nöjd med att Embla hade kommit hem.
Jag gjorde iordning en rotsaksgratäng som jag satte in i ugnen kvart över tre och halv fyra fick vi strömavbrott. Jaha, tänkte jag den kommer väl igång snart men det tog 4½ timme innan den kom igång igen. Daniel köpte med mat hem till Fenix. Corona fick äta mackor och yoghurt. Vällingen fick Daniel värma på grillen, det gick ju bra det oxå!  I och med att vi trodde att elen skulle komma igång ganska så fort så köpte vi ingen mat till mig och Daniel . Som tur var köpte Mikael med sig mat hem till oss när han kom hem.
Daniel åkte in till vårdcentralen på kvällen då han varit förkyld länge och nu fått ont i bihålorna. Han fick pencillin så nu ska det väl ge sig!
Straxt efter åtta kom elen igång i igen och vi mös framför tv:n en stund innan sängen.
 

Den här beställde jag till nya lilla tjejen som hon ska ha på sitt
 

Fenix ställde lastbilen på min mage och sa att bebisen skulle ha något att leka med, så söt kille!
 

 
 

Sitter och myser i solen
 

Lek
 

Glad tjej
Kompisen är hemma igen
 

Mys
 

Klia magen
 

Håller span tillsammans
 
 
 

Lite påfyllning i magarna
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0