Tisdag

I morse efter att jag lämnat barnen på dagis så åkte jag in till norrtälje och tankade bilen, sen hämtade jag upp Erika och vi åkte till IKEA i Uppsala. På vägen dit hamnade vi bakom en lång karavan med breda fordon och varningsbilar. Det gick inte att komma om så vi fick åka bakom dem i snigeltakt, drygt! Tur att man hade trevligt sällskap!
Väl framme så betade vi av övervåningen ganska så fort och sen var det dags för lunch. Klockan var då halv elva och dem börjar inte servera varm mat förrens elva så då fick det bli rostbiff och potatissallad. Smakade inte så mycket om maten men kakan jag tog till efterrätt var god! Vi gick sedan vidare på den undre våningen. Jag hittade allt som vi skulle ha, perfekt! Det vart kuddar, julklapp till Corona, korgar, matta, hylla och fotoramar.
Jag släppte av mitt jätteroliga och trevliga sällskap i norrtälje och åkte sedan och hämtade upp barnen på dagis. Vi har nu ätit mellis och Fenix bygger tågbana. Corona ligger i mitt knä och myser för fullt! Hon måste ta igen mammatiden som hon förlorar när hon är på dagis.
Om en stund ska jag börja med maten.
Väldigt långsamma fordon
Lunchen var ju inte någon höjdare men kakan var god!
Ett av dem glada trollen
 
Mys med mamma
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0