Onsdag

Dagen har varit en repris av gårdagen ungefär. Vi åkte alla till dagis i morse och Fenix var kvar ute och lekte med dem andra barnen medans jag och Corona gick in och busade med några mindre barn. Rutschkanan och handväskorna är populärast!  Allt har i alla fall gått bra! Jag trodde hon skulle ha lite kämpigt idag då hon är ganska så snorig och sovit oroligt inatt men hon klarade av dagen galant. Kycklinggrytan proppade hon i sig och så somnade hon snällt precis som igår och sov en timme. Skulle egentligen vilja att hon sover lite mer men hon är superduktig i alla fall! MEdans hon sov så läste jag bok och la pussel med Fenix, så mysigt så!
Nu är vi hemma. Jag har vikt lite tvätt och tvättat en maskin. Köttfärslimpan står i ugnen så om en stund blir det middag!
 
Trollen redo för dagis
 
 
Bus och lek
 
 
 
 
 
 
Börjar bli lite trött!
 
 
 
 
 
Fenix är först vid lunchbordet, hungrig liten kille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0