Lördag

 Imorse var tdet en mysstund i sängen med pluttarna och sedan gick vi upp och åt frukost. Det vart lite plock här hemma som vanligt och sedan lite lek. Barnen ville gå ut en stund så vi tog en promenad, när vi kom halvvägs så började det spöregna, mysigt, verkligen! Barnen brydde sig inte alls utan tyckte det var kul med regn. Väl hemma i värmen igen åt vi lite frukt och sedan började jag med lunchen. Corona har börjat med att hon ska ligga mellan mina fötter när jag lagar mat. Trots att hon är liten så är hon vädigt mycket ivägen men söt är hon ju så kvar får hon ligga! Jag bakade även en kolakladdkaka medans lunchen vart färdig.
Efter lunch fick Corona sova  och jag och Fenix tittade på film. Farmor kom och hämtade Fenix och dem skulle göra julkransar, mysigt! Corona sov en stund till och när hon vaknat fick hon lite yoghurt och sedan gick jag upp med henne till farmor och farfar. Hon skulle oxå göra julkransar.
Jag åkte in till Norrtälje en snabbis för att leta efter en hylla till Coronas rum men hittade ingen. Köpte dock en ram och en affisch med hästar som ska sättas upp i hennes rum. Det får helt enkelt bli en sväng till IKEA igen om någon vecka för att leta hylla. Nästa vecka blir det inte då jag måste finnas tillgänglig ifall Corona skulle bli ledsen på dagis.
När jag kom hem igen gick jag upp till farmor och farfar där jag fick jättegoda räk- och skinkbakelser. Barnen hade haft det skoj och gjort jättefina julkransar, Fenix ville at vi skulle vara kvar en stund till så vi var kvar och tittade på Thomas tåget en stund.
Nu är vi hemma och barnen har precis fått middag. Nu leker dem tillsammans och jag sätter mig en stund här.
Daniel kommer hem från Banditkryssningen ikväll, farfar kommer att hämta honom i norrtälje då jag inte kan göra det för barnen ligger och sover då.
 
 Lek på morgonen
 
 Corona älskar sina hästar
 På promenad, Fenix besrättar för Corona att det regnar!
 
 
 Smaskigt med kladdkakssmet
 Till och med Fenix ville smaka
 Väntar på lunch
 
 Syskonmys
 
Kladdkakan klar
Ligger och vaknar till lite efter sovstunden


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0