Söndag

Daniel skulle ha sovit kvar hos Henkan i går men han kom hem efter utekvällen istället, han sa att han saknade oss och ville sova hemma med oss, så söt!
Corona vaknade först imorse. Hon fick då frukost och sedan lekte hon mednas jag bakade frukostbröd till mina två grabbar. Fenix och Daniel vaknade lagom tills brödet var klart, det var väldigt populärt med nybakat bröd till frukost, skoj!
När Corona sov middag så gick jag och Fenix en promenad. Vi gick sedn allihopa till farmor och farfar . Vi tog med cheesecaken som jag gjorde tidigare i veckan, skönt att bli av med den då den bara tar plats i frysen. Farmor och farfar skulle få fikabesök senare på eftermiddagen så dem ville behålla det som blev kvar, kanon!
Större delen av dagen har vi varit ute och lekt i det härliga vårvädret. Det var otroligt mysigt ute i dag! Daniel monterade i hop en gunga och monterade fast den på gungstälningen.
En promenad på eftermiddagen hanns oxå med.
Barnen somnade runt halv sju, dem var trötta!
Nu ska jag ta mig något att äta och sedan krypa ner hos älsklingen i soffan!


Nybakade frukostlimpor

Mys ute i solen





Spännande med gräs

Äntligen kan man gräva lite igen

Gunga är skoj







Monterar upp gungan

Provgungar





Kvällsbad



Corona håller pappa sällskap vid datorn




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0