Lördag

I morse gick jag oh Fenix en morgonpromenad med Embla medans Corona var kvar hemma  med pappa. När vi kom hem åkte Daniel och Göstaiväg ner till bryggan för att fixa den.
Vid tolv tiden åkte jag, barnen och farmor iväg på en liten shoppingtur, glömde dock telefonen hemma så det blev inga bilder. Fenix fick tre filmer av farmor, tack snälla!
Vi avslutade med flygfyren där vi även vart bjudna på fika, smakigt!
Daniel åkte iväg med några grabbar på en dagskryssning vid tre idag. Dem ska fortsätta ut ikväll och Daniel sover sedan över hos Henkan.
Jag och barnen har ätit middag hos farmor där även farbror Mikael var. Fenix busade runt som han alltid gör så fort han får syn på farbror.
Vi gick hem vid sex-tiden. Barnen var trötta att jag fick börja ordna med dem på en gång. Corona somnade vid halv sju och Fenix tjugo i. Jag hann i alla fall duscha båda innan nattningen.
Just nu sover som sagt änglarna sedan en stund tillbaka, Embla har varit ute och kissat och jag ska snart hoppa in i duschen och sedan mysa ner mig i soffan och kika på gladiatorerna.


Fenixs filmer

Bus med farbror

Glad tjej




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0