Lördag

I lördags lämnade vi Fenix hos farmor och farfar på morgonen. Vi andra åkte vidare till Stureby för att hjälpa min farmor att flytta. Hon har fått en plats på ett boende här i norrtälje istället för i Stureby, skönt att få henne närmre! Nu kan vi hälsa på ofta! 
Vi mötte upp pappa där och så packade vi ut sakerna som skulle med i släpet. Vi fikade sedan tillsammans med farmor innan vi åkte därifrån. Ett snabbstopp på citygross fick det bli i och sedan bjöd pappa på lunch nnan vi åkte till det nya boendet för att ställa av sakerna. Farmor själv kommer att flytta nu på fredag!
Innan vi åkte hem stannade vi på elgiganten där Daniel köpte en ny mobil och en film.
När vi kom hem igen hämtade vi upp Fenix som hade haft det toppen hos farmor och farfar, han hade fått lite nya leksaker!
På kvällen gjorde Daniel lammfärsbiffar som han grillade och det till det vart det färskpotatis, smaskigt!
Det var riktigt tråkigt väder på lördagen. Det var Custom Bike Show i norrtälje som vi hade tänkt gå på men vi hoppade över det pga vädret. Daniel hade tänkt åka in på festen på kvällen men struntade i det oxå så vi hade en mysig kväll i soffan med tänd brasa och film istället!


Trött prinsessa

Glad tjej på väg till gammelfarmor

Ute och går i korridoren



Undersöker rulstolen

Lunch


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0