En härlig dag!

I går kom Daniel hem med saker till barnen som han handlat, dem sov tyvärr då men dem fick sina saker nu på morgonen i stället. Corona fick en bodysuit, en baddräkt och en leksak mednas Fenix fick en tröja och en förvaringslåda. Tar kort på Fenixs saker imorgon, hann inte det innan han somnade nu på kvällen.
Idag har Fenix varit hemma från dagis för att åka till Lekiz i Åkersberga för att leka med Casper. När vi kom dit så var det stängt trots att dem skulle öpnna tio. Vi tittade på dörren och då var det nya sommartider som dem inte informerat om på hemsidan så dem öppnade inte förrens tolv.
Jag och Carina bestämde oss för att åka till McDonalds i alla fall med barnen och få lite lunch i magen. Som tur var hade dem ett lekrum som var fantastikt och båda grabbarna var lyriska och busade runt, dem fick även leka på utelekplatsen en stund!
Vi åkte sedan vidare till norrtälje igen istället för att vänta på att Lekiz skulle öppna. Vi gjorde en utflykt till Färsna där barnen fick titta på alla djuren. Jag hade dock inte tagit med mig någon vagn eftersom vi bara skulle leka inomhus egentligen men som tur var fick Corona låna Caspers vagn!
Barnen har haft en toppendag trots att det inte blev som planerat riktigt.
När vi kom hem fick Corona sova en stund och jag och Fenix mös ute i det fina vädret. När Corona vaknade lagade vi mat.
Daniel kom hem tidigare idag och han hade handlat massor till midsommar, skönt att slippa göra det imorgon! Barnen tyckte det var skoj att träffa pappa igen efter några dagar utan honom. Vi hann med en fika uppe hos farmor och farfar innan vi gick hem och la busarna!
 
Tack Carina och Casper för en trevlig dag!   
 
 
Nya kläder från pappa
Fina baddräkten
 
 
På McDonalds
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På Färsna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glass i solen är ett måste på utflykt!
 
Hemma igen och myser i solen med mammas glasögon
Strålande väder
Gott med middag
 
 


Kommentarer
Carina Ohlsson

Tack själva =) det var ju tur ändå att vi ahde tur med vädret så vi kunde åka till färsna ändå =)

2012-06-21 @ 10:21:39
URL: http://carinaocasper.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0