Tisdag och onsdag

I tisdags morse lämnade vi barnen hos farmor och farfar och åkte sedan ner till kapellskär för att ta färjan över till Åland. Det var uppehåll och ganska så varmt i luften, inget regn i alla fall! Vi fikade på båten och sedan var tdet lite spel, en sväng i taxfreen och sedan satte vi oss ute på däck och lyssnade på livemusik.
När vi kom fram checkade vi in på vårat hotell Adlon, vi packade ur väskan och sedan gick vi in till stan för att äta lunch. Daniel tog fläsknoisette och jag apelsinlax.
Vi gick sedan till Mariabadet där det vart bad både i äventyrsdelen, utebadet samt jacuzzin. Dem hade regler i badhuset att man inte fick ha badshorts så Daniel fick låna ett par tighta "cykelbyx"-modell på badbyxor, haha!
Efter badet gick vi till hotellet igen. Jag kröp ner i sängen en stund medans Daniel gick ner till hotellets spa för att få massage.
När han kom tillbaka igen så gick vi till stan igen där vi åt middag på Arkipelag. Daniel åt pepparbiff och jag hälleflundra, det var jättegott!
Mätta i magarna så gick vi ner till äventyrsminigolfen där vi spelade en 18-hålsbana. Det var verkligen jätteskoj, var hur länge sen som helst sedan jag spelade minigolf! Innan vi gick därifrån så vart det en öl för Daniels del samt en juice och en biskvi för min del.
På vägen hem till hotellet så stannade vi utanför Ålands Rock off. Lillasyster spelade och vi satte oss precis utanför staketet och lyssnade till konserten var klar. Hemma på hotellet vart det lite tv-tittande innan vi somnade.
På onsdagen sken solen. Efter en god frukostbuffé gick vi en promenad i hamnen och sedan en promenad in till stan där vi köpte en stor grävmskin till Fenix som han kan sitta på och gräva. Vi tog även en fika innan vi gick tillbaka till hotellet och checkade ut.
På båten satte vi oss på soldäck då solen sken så härligt, det vart även lunch ute på soldäck. En liten stund innan vi var framme så gick vi ner i taxfreen och handlade lite.
Det var en supermysig minisemester med älsklingen!
Det var i alla fall skönt att komma hem till dem efterlängtade trollen igen, Fenix vart glad över grävmaskinen!
Det vart en fika och även Lojke kom över på en fika innan vi gick hem igen för att mysa med trollen!
Tack för barnvakten, farmor och farfar!
 
Spel
 
 
Lite musik
 
 
På hotellrummet
 
 
Lunch
Mariabadet
 
Mys på hotellrummet innan middagen
 
Promenad till stan
Middag
 
 
 
 
 
Minigolf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite stärkande
Lillasyster
Mys
En härlig morgon
Hotellet
Pommern
Promenad i hamnen
En sån här grävmaskin fick Fenix
 
Fika på stan
 
Släpar hem Fenixs paket
Vår båt
 
Lunch
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0