Tisdag 17/7

Den här dagen hälsade vi på Anton, Jessika, Vilma och deras nya lilla familjemedlem Meja. Hon var så söt så! Det var dock en sömning liten dam så hon låg och sov i vagnen under besöket, fast är man knappt 2 veckor gammal så får man vara trött!. Vi vart bjudna på gott fika.
Det fanns fler bebisar i huset, kattungar! Fenix var alldeles till sig och dessvärre kan han vara lite framfusig och kattungarna var lite rädda så han kom inte allt för nära dem men han var nöjd att bara få titta på dem oxå.
Efter beösket där åkte vi hem och gjorde oss ordning för att fira farfar på hans födelsedag. Det bjöds på god mat och dessert. Agneta och Börje var oxå där och åt och till kaffet kom Bengt och Karin.
Fenix var trött efter dagen så jag gick hem och la honom. Lagom tills han hade somnat kom Daniel hem med Corona som oxå blivit trött.
 
 
En liten sjuksköterska
 
 
Kattungarna
 
 
Corona klappar
 
 
 
Fenix redo att gå och gratta farfar
Corona finklädd!
Myser med Agneta
Gott med bulle
Glad tjej
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0