Måndag

Jaha, då var det måndag igen och Daniel är tillbaka på jobbet i Enköping, han kommer sova kvar där på kvällarna och kommer hem först på torsdag igen, men efter torsdag så har han i alla fall 5 veckors semster, mysigt!
Idag åkte jag och barnen ut till mormor och morfar. Vi har fikat två gånger och ätit lunch där. Självklart vart det lek på stranden. Det var jätteskönt när solen tittade fram men så fort den gick i moln vart det iskallt. Man fick ta på och av, på och av tröjan!
Vid tre åkte vi hem igen. Det vart lite lek ute innan det var dags för middag. Efter middagen lekte barnen en stund här inne medans jag röjde av lite och tvättade samt vek tvätt.
Vi tog en eftermiddagspromenad med Embla och efter det började göra i ordning barnen för natten. Fenix duschade igår så idag var det Coronas tur.
Änglarna sover nu sedan en stund tillbaka och jag ska snart kasta mig på soffan och ta mig något att äta.
 
Fika
 
 
Fenix kommer med bullarna
Nere på stranden
 
 
 
 
 
 
 
Lunch
Mer lek efter lunch medans Corona sov middag
 
 
Provar pumpen
 
 
Mer fika
 
 


Kommentarer
Carina Ohlsson

Jag träffa din kar i månsadgs på statoil och tänkte för mig själv
"han är inte klok som går upp så här tidigt när han har semester"
Men så läste jag i din blogg att han jobbar en vecka till och då förstår jag varför jag träffa honom kl 05.00 på statoil i Norrtälje =)

2012-07-03 @ 17:45:59
URL: http://carinaocasper.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0