Lördag

I morse packade jag massa saker och sedan tog jag med mig barnen och Embla och åkte till mormor och morfar för att spendera dagen där. Daniel skulle ut med några kompisar och åka båt.
Vi började med lite fika och sedan gick vi ner på stranden där det vart bad och lek för Fenixs del, Corona sov middag under tiden.
Vi gick sedan hem och åt lite lunch och sedan gick vi tillbaka till stranden igen med en vaken Corona! Vi träffade en barndomskompis till mig, Zandra, nere på stranden och hennes dotter Alma. Det var jätteskoj att träffas igen. Alma vart jätteförtjust i Corona och var jättegullig mot henne, Fenix talade dock bestämt om att det var hans Corona, lillasyster, hihi! Alma kommer alldeles snart få ett eget litet syskon. På torsdag nästa vecka, på min födelsedag, är bebisen beräknad!
Det vart en hel del bad och bus för alla barnen. Corona knatade runt bland allt folk och vinkade och flirtade till sig kakor, hon passade även på att provsitta andras filtar och kramas lite oxå, hon är verkligen inte blyg av sig, tokfia!
Efter en härlig dag på stranden gick vi hem igen och vi fick fika innan vi åkte hem igen.
Jag har nu duschat och nattat båda trollen och dem sussar så gott! Jag har ätit och snart ska jag ta mig lite jordgubbs- och rabarberpaj från igår.
Har varit en hel del små minibebissparkar i magen under kvällen nu, så himla mysigt!
Får se om jag hinner träffa Daniel innan jag går och lägger mig, är ganska så slut känner jag!
 
Smyger runt husknuten
Fenix och mormor har plockat smultron till Corona
 
Fika
 
Bad innan lunch
 
 
 
 
Hemma för lunch och prinsessan har vaknat
Hej, hej!
Hej då!
Glader
 
Gräver i jorden!
Hittat vattentunnan
Fenix oxå!
Gungar med mormor
 
Bad!
 
 
 
 
 
 
 
Fenix och Alma i sandlådan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trött kille på väg hem
Fika innan hemfärden
 
 


Kommentarer
Carina Ohlsson

ser ut som att ni har haft en bra lördag =)

2012-07-29 @ 12:19:14
URL: http://carinaocasper.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0