Bebisträff

Imorse började inte Daniel jobba förrens 10 i Sigtuna. Han hann då mysa med oss på morgonen och äta frukost. När han åkte så tog han med Fenix och lämnade honom på dagis samtidigt!
Klockan tio så åkte jag och Corona till Marie dit även Jenny och hennes syster Therese kom och så hade vi en mamma- och bebisfika! Det var supertrevligt, mycket skratt och prat!
Vad stor våra småtingar har blivit om man jämför med Thereses lilla Melvin på 1 månad. Han var så pluttig! Våra tre pluuat är ju relativt jämngamla det skiljer ungefär 3 veckor ungefär. Corona är äldst!
Linnéa, Alexander och Corona lekte på golvet tillsammans. Linnéa och Corona ligger mest still och förflyttar sig litegranna medans Alexander ålar runt i en väldig fart.
Fenix kröp vid den här åldern men Corona är lite mer stillsam, hon sitter och kikar runt lite och ska hon någonstans så backar hon eller rullar.
Efter fikat åkte vi i samlad trupp ner till dagis och hämtade upp våra killar!
Nu vilar Corona och Fenix sitter och tittar på film och sjunger "Meckar Micke, Bullen och Dan" högt och tydligt!
Jag ska snart ta och laga lite mat till Corona, fisk får det bli idag!


Morgonmys med barnen





Alexander och Corona



Alla "stora bebbar"








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0