Magsjukan på besök

Jaha, då har vi haft besök av magsjukan här hemma. Fenix började kräkas på tisdagsmorgonen. Stackaren spydde en gång i kvarten ungefär hela dagen. Han ville mest bada hela dagen, kändes väl skönt att få sitta i det varma vattnet.
Jag skurade golv och tvättmaskinen gick varm hela dagen.
När Daniel kom hem vart det middag. På kvällen när vi höll på att natta barnen så började jag må illa så under tisdagsnatten fick även jag besök av krääksjukan, usch!
På onsdagsmorgonen mådde jag bättre igen men var trött så Daniel pysslade med barnen på morgonen. 
Vid lunch tid ville Fenix komma in till mig och det fick han, han hade då 40 graders feber. Han fick alvedon och sov större delen av dagen.
På natten fick han sova i vår säng tillsammans med Daniel och jag sov nere.
I morse var Fenix lite piggare och febern var mindre men nu är den tillbaka på 39 igen. Mammas stackars hjärta! Han har precis fått en alvedon och somnat om i min famn.
Det är så himla svårt att få i honom något, vill ju att han ska dricka men det är inte mycket som går i. Får fortsätta kämpa på, annars blir det barnläkarstationen imorgon. Måste ju få i ungen vätska. 
Corona har varit på barnläkarstationen med Daniel idag. Han har hemma igår och idag för att ta hand om oss!
Corona är ju konstant snorig, hon är glad och pigg med snorig. Dem har nu tagit prover för allergi mot hund och katt så får vi se vad demvisar. Hon hade varit jätteduktigt och gett sköterskan ett stort leende medan hon stack henne.
 
Nu håller vi alla tummar att Corona och Daniel slipper magsjukan!


Mammas sjukling





Håller humöret uppe!



Trött








Efter allt kräks som kom i håret så fick han en lite feminin frisyr







Trött kille idag

Prinsessan



Intressant!







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0